Отговори
# 180
  • София
На мъжа ми може да започне да му се струва много 3-4 пъти в седмицата, ама на мен няма... сметката да си я направи Wink Кравата може да не е една, ама и бикове се намират други. Те тея многото крави не идват от въздуха, а от недостиг на бикове.

# 181
На мъжа ми може да започне да му се струва много 3-4 пъти в седмицата, ама на мен няма... сметката да си я направи Wink Кравата може да не е една, ама и бикове се намират други. Те тея многото крави не идват от въздуха, а от недостиг на бикове.
То лошото е , че от толкова много мъже не останаха вече бикове да ебат ... Нещата не вървят на добре ....

# 182
Колко пъти на ден (и годишно) ядеш, и не ти писва вече от тая храна?

# 183
Може да са скучни хора и без въображение и затова да им писва. Или единият да е по-сексуален, но другият да е просто ок и затова да не се търси секс толкова често. При всяко семейство е различно.

# 184
Ям всеки ден различно, а не една и съща манджа 7000 пъти подред.

# 185
  • София
Е, щом те влече. Не всички са моногамни. Стига да не очакваш жена ти да стои на диета.

# 186
  • София

Е то и сексът не е една и съща манджа - веднъж е мисионерска, после на задна, после тя отгоре, понякога е само орално, понякога включва и анално, понякога е в леглото, понякога на масата, понякога под душа, понякога в колата... Да, сигурно на всеки му се иска да разнообрази и партньора, ама пък не му се иска партньорът да разнообрази него, а и разни други неприятни последствия иска да си спести... та това е, пълно щастие няма. Но само защото ядеш в един ресторант, не значи, че ядеш само една манжа, така да завъртим метафората.

# 187
  • София
Кръстосани ръчички в колата 😚🤭🫣

# 188
Ако истински ме привлича 1 човек, няма как да ми писне секса с него. Напротив, става пристрастяващо.
Въображението се прилага и в секса. Който го има, де.

# 189
Да бе, нормално е първите няколко години, и аз съм бил така.
Но след 35 години заедно, все още по 3-4 пъти на седмица, както казах - като го видя ще го повярвам. Може и да има, ама сигурно при не повече от 1% от хората.

# 190
  • София
Ами много зависи. За съжаление, има доста двойки, щом жената забременее, всичко приключва. Бременност, раждане, гледане на бебе - отлетяли 3 години безсексие.
След това може да се преоткриете.
Или за забиете в тоталната тъпня.

# 191

Щом виждаш връзката си по този начин няма да ни разбереш.

# 192
  • София
Един човек никога не е един и същ. Освен това, защо пък да си представяме семейния живот като непрекъснато съжителство? Има много раздели, които от една страна може да са кофти, но от друга може да са много освежаващи като се видите насаме след това.

# 193
Мен ме кефи да го правя с моята, е не сме със толкова голям стаж, ама мога да кажа се доближаваме до 7000 хиляди пъти предвид честота и продължителност. Ми кефи си ме, кво да кажа друго, може би и аз съм силно сексуален, ама не ми омръзва. Ще видим как ще е след още време, по скоро факторът одъртяване ще си каже своето.

# 194

Добре, че се намират и мъже, които не разсъждават така, и намират удоволствие и в еднообразното и претоплено ядене.

Общи условия

Активация на акаунт