Отговори
# 195
  • София
Леле, а представяте ли си, ако трябва всяка седмица да правим секс с различен човек? Брр. Да се изкъпеш, избръснеш, прическа, грим, дрехи, място. Среща!  Какво ще говориш, как ще се представиш.... Баси стреса!

# 196
Абе, Роки, те първите пет изброени си се правят по принцип ежедневно Joy

# 197
... Брр. Да се изкъпеш, избръснеш, прическа...
Ми като е с един и същ - да не би да сте като мечки стръвници.

# 198
  • София
Ама със собствения може да се изкъпете и избръснете взаимно. Даже е част от играта. С чуждия поне първите пъти гледаш да си перфектен, че даже не спиш, за да не развалиш грима. Wink

# 199
  • София
Моето мислене е друго. Обичам ли секса? Да. Носи ли ми наслада? Да. Намирам ли мъжа до мен за секси и привлекателен? Да. Обичам ли го? Да. Толкова. Какво ме интересува колко пъти сме го правили и че познавам всяка част от тялото му? Това просто не е част от уравнението. Харесвам секса, харесвам него, всичко е точно. Не виждам какво има да ми омръзва.

# 200
Брр. Да се изкъпеш, избръснеш, прическа, грим, дрехи, място.

# 201
  • София
Ох вие пък се хванахте за думата. Мисълта ми беше целият стрес при подготовката за първата среща с райбер.

Впрочем, откакто си купувам по-така бельо и нещата станаха по-така. Не знам кое е първото - яйцето или кокошката, ама действа.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 17:48 от Rockstar

# 202
Някои хора ме разбраха погрешно - аз също обичам да правя секс с жена си, ама да го правя през ден нито имам желание, нито време - че то децата често будуват още, докато ние заспим, а сутрин едното става в 6.30 че е първа смяна, ставам и аз.
Ако имах харем 4 жени като мюсюлманите, сигурно по-често щях да правя, най-малкото защото аллахът им е казал всичките по равно да ги уважават, така че 1 път в седмицата ако правиш с всяка, ето че са ти се събрали 4 пъти на теб.
Ако трябваше да ходя всяка седмица да си търся нова също би било изморително, не само къпане/прически/дрехи ами самия стрес да си постоянно в топ форма, за да впечатлиш някого - човек се мобилизира, когато някой му хареса, тогава не е тегло, а удоволствие и те мотивира - но просто защото трябвало да си задоволиш физиоличините нужди ми се вижда разхищение на енергия постоянно да си търсиш нов партньор, макар и старият след 35 години вече да не те възбужда толкова.

# 203
Оххх, Криси.. човек винаги трябва да е в топ форма и това не зависи от липсата/наличието на партньор/и. За себе си, човече, да се чувстваш ти яко, че си най-добрата версия на себе си Wink

# 204
  • София
Крис, не знам на колко години си, но потърси специалист или поне си провери хормоналния баланс. Ако си под 60 и нямаш либидо, кофти работа. Само ти желая и жената ти да е сексуална, че да не стане като онази, дето още преди сватбата заявила, че прави секс понеделник, сряда, петък и неделя, пък мъжът да си прави сметка дали ще участва.

# 205
Че каква е драмата при Крис толкова? Не иска секс през ден, а и не са пресни гаджета с неговата. Ами голяма работа. Стига и жена му да е доволна от честотата, значи няма проблем.

# 206
Иска да ни убеди, че няма друг вариант. Това е драмата. Иначе той както си го кефи, негова си работа.

# 207
Той вариантът се намира според либидото. Както се казва, който иска нещо намира начин, който не иска си намира оправдание Wink

# 208
Аз мисля, че грижата, даването и умението да показваш любовта си са по  природа .
Такъв човек си се родил. Пука ти за хората, около теб, радваш се, когато даваш и правиш добро .Един егоист, колкото и да те обича, все ще дърпа към себе си.
Затова и професията ми е призвание, а колко е хубаво да видиш надежда и спокойствие в очите на хората, които зависят от теб, дори за една чаша вода.
Недей да скромничиш.
Сещам се какво ми каза съпругата на онкоболен пациент - благодаря, че тук му давате надежда. Отговорих - това е грижа, не е надежда. Тя - знаете ли, такива бяха и неговите думи…..

# 209
А какво мислите, ако мъжът ви иска да го напляскате по дупето? Не е точно по темата, но е свързано. Няма смисъл да отварям нова.

Общи условия

Активация на акаунт