Отговори
# 330
И от количеството зависи. В малки и умерени количества - разкрепостява в общия случай. Вече в големи количества според зависи, ама в общия случай става мазало и хич не е привлекателно, поне според мен.

# 331
Събличаме се още в асансьора 😄
И тъкмо цъфнеш гола, сюрпраааайз - асансьора не работи. На мъжа.

# 332
  • София
Ние първо заключваме вратата отвътре. 😁

# 333
От темата за вицовете:

# 334
Кат няма направение де е тръгнал?
Ред има другари, ред.

# 335
Интересно наблюдение от форумите - мъжете са много претенциозни към външния вид при избора на дама, но после в секса са доста всеядни. Жените пък са доста по-меки по отношение да аполоновата физика, но после са по-капризни в леглото. И общото между двата полза е, че колкото и да е претенциозен даден индивид, накрая се свързва с когото може, а не с когото би искал Simple Smile

Иначе всеядните в леглото мъже всякак свършват. Е да, с някоя е малко по-добре, с друга малко по-зле, ама като цяло са си ОК. Проблемите са с жените - там една иска така, друга онака, трета не знам как. Но, пак по опит от прочетени оплаквания, най-зле са трудно свършващите жени, които имат нужда от много дълго клатене, а и не приемат алтернативи. Тях май ги спасява само намирането на подходящ държелив мъжкар.

# 336
Пренасям от темата с вицовете:

Един приятел е решил да се жени, за да можел да прави редовно с€кс! Аз ли да му кажа или вие?!... 🙄
--------------------------------------------
Зависи от алкохола. Едно кенче бира ми действа като афродизиак. Малко вино също е ок.
Ако е повече, ставам заядлива.

Ако един мъж не е виждал, как жена му танцува пияна, то може да се смята, че нищо не знае за нея.

# 337
  • София
С бирата трябва внимателно. С годините действа повече като диуретик, отколкото като афродизиак. Wink

# 338
  • София
След 40 мъжете въобще не трябва да пият бира. Може би по 500 мл веднъж седмично, не повече.

# 339
Дам,бирените коренчета пречат.

# 340
  • София
Бирата може да повлияе много зле и под коремчето.

# 341
Именно,именно.
Пък някой беше казал-Пияна жена ,радост в кревата.

# 342
Започва да се кове новия закон на "Незадоволената БГ мама". И първите членове, които жените изковаха:
За мъжете:
Член първи - След 40, никакава бира.
Член втори - След 40, ако не праскаш жена си поне два пъти седмично да се счита за секшуал харасмънт.
Ту би континю....

# 343
Член трети - ако искаш жена ти да е мила и щастлива, задоволявай я редовно.

# 344
  • Sunshine state
Много членове станаха, а никаква работа не вършат на авторката. 😂

Общи условия

Активация на акаунт