Отговори
# 375
  • София
С кондом е немислимо. Бившата го била карала да носи и тя е: луда, к..рва, лош човек и т.н., и т.н.

Добре те манипулира.

Ами и ти верно що си с него.

# 376
  • София
Аксиома на бг мама - ако секса куца, но някой седи, то е заради жилище.

# 377
За протокола - лекарите говорят за преждевременна еякулация ако един мъж трайно ( а не инцидентно) не съумява да продължи акта ТРИ минути. Стандартното било 5 до 10, а до 15 било супер. И ако на някоя жена и трябват 30 минути повредата не е в мъжкия телевизор. Лично на мен над 15 ми е много и не го ща такъв несвършващ. А за друг ще е манна небесна.
Сега разбрах как се прави секс 3-4х седмично и на тия години. То ако ще е 5-10 минути що да не. Дет се вика, и на крак може.

# 378
Измързеливиха се мъжете, де гиди егоисти проклети.
Не може да се отрече обаче, че еволюционно сме го докарали по-добре.
3 минути, 10 минути, 30 минути, все един и същ оргазъм. Вярно, доколкото науката твърди, не може да се сравнява по интензитет със женския, но пък си е гарантиран. И определено е по-времеспестяващ. Когато е по-бързо, остава и време за бира-две-три.

# 379
Мъж дето ней бе жена си достатъчно бил егоист и манипулатор.
Пък аз съвсем друга представа имах за тая терминология.

# 380
Ех и аз да можех да свършвам всеки път за 5-10 минути голям кеф щеше да ми е. Ама кво да се прави пълно щастие няма.

# 381
Иди я прасни тази анонимната женица.
Ний сме гроб. Жена ти хич няма да усети, че тековете са с един по-малко.

# 382
Знаех си аз, че това е сайт за скрити реклами, ама късно се усещам, май.

# 383
  • Далечният изток
Какво се разпенихте?! Не става въпрос нито за вас, нито за всички мъже.
Има такива хора. Вече описах егоизма им и той няма нищо общо с бързата еякулация. Нямам намерение да се повтарям, но имам горчив опит...

# 384
Не съм слънце да огрея навсякъде. Тука има един друг колега, той така ходеше да ощастливява из форума.
По темата и тва не е толкова кеф колкото мислите, даже и за жените въпреки фантазии и мераци основно на приказки. Иначе след 20 макс 30 мините се почва с мрънкането хайде стига вече, омръзна ми, ти няма да свършиш и така.

# 385
  • Столичанин ама не в повече :D
Мен ми се струва, че тя по-скоро не го иска истински. Груби му ръцете, вибратори не може, друго не може.
Ако искаш истински един човек, намирате начини. Взаимно.
Намираме, намираме, ама не е никак лесно. Той го вкарва и свършва. Колкото и да го искам, това не го искам и не знам коя би била доволна от такова нещо. Вибраторите не са ми по вкуса. Ако ми бяха, щях да си стоя сама. Нито ми е по вкуса да свършвам в предиграта. Това го мога и сама.
Последният път му поставих ребром въпроса, че трябва да се въздържа, защото е крайно егоистично от негова страна. Той се хвърли да се оправдава, че бил така, защото, видиш ли, бившата му пускала само 1 път месечно.
Тя го е зарязала заради любовник. Почвам да се питам, дали не съм попаднала на некадърен мъж?
Може би и аз не мога да се отпусна, защото съм с пресни впечатления от предишния.
Ама то в моя случай не е да се отпуснеш, а да се мобилизираш да изравниш скоростта на свършване, което е крайно изморителна задача. Не сме първа младост отгоре на всичко. Дори, когато пипа не го прави като хората. Понякога си мисля, че въобще не е в час с женските ерогенни зони.
Като заговорихме за вибратор. Аз му споменах, че имам такъв и той направо ме попита, супер скандализиран, "за какво ми е". Беше ми на езика да кажа "за след сексуалните сеанси с теб", ама реших да не съм лоша.
Не е проблемът, че имам чувства към бившия. С бившия аз пожелах да се разделим. Ако имах чувства, щях ли да го направя?
Сравнявам неволно, защото разликата е фрапираща.
Да. Sunglasses Обаче проблема всъщност е, че не знаеш какво искаш, предишния не искал да работи и гледал само себе си и затова си го била напуснала, ама пък те е задоволявал, този пък работел и никога не ти обръщал гръб ама в секса никакъв го нямало. Човек винаги прави компромис със нещо, но трябва да прецени с какво може да го направи и с какво не и да е ок с избора си. Simple Smile

# 386
  • София
Благодаря за препоръките!
С кондом е немислимо. Бившата го била карала да носи и тя е: луда, к..рва, лош човек и т.н., и т.н.
Имат едно дете двамата. Вероятно бракът се е крепял на детето.
Позите вече ги тестваме и горе-долу имам представа, кои той не харесва, респективно издържа по-дълго.
Без кондом, но с гел не сме пробвали. Не зная дали ще се подобри и не знам дали ще иска.
Понякога той свършва и в предиграта при орална, затова избягвам да правя. Вероятно ще бъда нарочена също за лоша, ама положението е плачевно и то не по моя вина.
Хапчетата не са опция. Има високо кръвно и стомашни проблеми. Не ми се иска заради единия секс да го убия, все пак.
Не смятам да се омъжвам за него.
Гледам да съм максимално тактична. Комплекси не искам да създавам на никого, но истината е, че не го бива.
Или по-точно бива го, но само за него си.
Имах няколко срещи с бившия си приятел, докато сме заедно, макар че исках да скъсаме. Може би някой друг път.
Ако той разбере и аз ще се превърна вероятно в лош човек, к..ва или луда, но незадоволеността ме убива и не мога да живея пълноценно така.

И защо се мъчиш така, а не забиеш нещо ново? Свършиха ли се мъжете?

# 387
Ее авторке, виж колко мераклии наизскачаха. Бг-мама решава проблеми от 'сякво естество

# 388
Ее авторке, виж колко мераклии наизскачаха. Бг-мама решава проблеми от 'сякво естество
Да уточня за протокола, че аз не съм от тях, а и не съм всеяден Simple Smile

# 389
Ее авторке, виж колко мераклии наизскачаха.
Къде ги видя тез мераклии...

Общи условия

Активация на акаунт