Отговори
# 420
Да. И го казвам напълно откровено, не с цел заяждане с мъжете. Толкова са много и имат такива оплаквания, че чак е плашещо.

# 421
  • Далечният изток
О, абсолютно съм сигурна, че е така. И моят опит е същия.

# 422
Жени над 40 се оплакват от мъжете си, нали? Grinning
Съгласна съм, че форума е представителна извадка за това,  като цяло, но реално аз, ако имам оплаквания към мъжа до себе си или нещо не ме удовлетворява, или опитвам нещо да променя или си хващам пътя.
Просто искам да кажа, че има и сводолюбиви и горди жени, които няма да търпят неуважение, лош секс и отношение, което не ги устройва.

А по темата, недоумявам, защо авторката прави такива компромиси, като ни общ дом, ни деца ги свързват.

# 423
Пффф може и да е от възрастта и опита /в смисъл, че нямам още чак толкова живот на тая земя/, ама все си мисля, че ако се налага да се оплаквам от мъжа си, то най-добре е да го махна. Ся, след десетина години може и друго да мисля, знам ли..
Пп. О, Хепи, писали сме едновременно. Малко се успокоих, че не съм само аз Hug

# 424
Стига де... Оплакването от мъжете, децата, свекървите, родата, колегите и т.н. по домова книга, е национален спорт.
То затова и психотерапевтите не са цъфнали и вързали по нашите земи – съседките и приятелките вършат същата работа, даже по-добре..

Скрит текст:
ПП То, ако не се оплачеш от мъжа си пред приятелките, ами се похвалиш, минимум една ще реши да го пробва – най-малкото да провери дали не я лъжеш.
И за форума важи – има такива прецеденти.

# 425
То,реално всеки има с какво да се оплаче от нещо в ежедневието си, но такива кардинални компромиси да правиш във връзката си, не добре и в крайна сметка осъзнаваш, че всъщност правиш компромис със себе си.

# 426
Как'Сийка, тука вече не мога да се съглася. Хората си споделят разни неща, понякога хубави, понякога не чак толкова, но имат нужда да ги изговорят с някой страничен. Това си е нашия small talk. Да споделиш свои лични преживявания, които да са ти направили впечатление или за които ти е нужен съвет и различна гледна точка.

# 427
Авторката не я разбирам защо седи в тази връзка, ама на 50 години да разбиваш здраво семейство, само защото на мъжа вече му се е скапала физиологията, но иначе сте си ОК, ми е малко прекалено радикално. И не го вярвам.

# 428
Как'Сийка, тука вече не мога да се съглася.

Абе, слушай кака си. Ако се оплачеш от мъжа си – ще ти съчувстват. Мераклийки едва ли ще се намерят, но няма гаранция. Разбира се, стига оплакването да не е маскирана хвалба (Ах, моят идиот вчера ми подари ферари, а много добре знае, че искам ламборгини!).
Но ако се похвалиш – винаги ще се намери някоя да го пробва, за да провери дали не лъжеш. Особено ако става въпрос за секс.

# 429
Черна станция, никой не говори за семейство и отношения градени с десетилетия. Тогава и компромиси се правят и решения се намират.

# 430
Жени над 40 се оплакват от мъжете си, нали? Grinning
След 50 всичко се оправя и става 6.
Жената го каза.

# 431

Жената го каза.

А не, 50 грама не стигат, между 300 и половинка, и нещата рязко си идват на мястото.

# 432
  • София

Жената го каза.

А не, 50 грама не стигат, между 300 и половинка, и нещата рязко си идват на мястото.

Харесвам грозните жени, защото не ме оставят да изтрезнея Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 433
  • София
Половинка силен алкохол редовно си е чист алкохолизъм.

# 434
Много потискащо ми звучат повечето отговори в тази тема.
Има хора за щастие и любов на всякаква възраст. Стига да могат да дават. То затова малкичко и душа трябва.

Общи условия

Активация на акаунт