Отговори
# 510
Да, ама секс без любов е много по-добре от никакъв секс изобщо Stuck Out Tongue

# 511
  • волно калдъръмче
Мне. Има си машинки за тая работа.

# 512
И големи машини има.

# 513
Абуто, мъж си, сори, ама не можеш да го схванеш...
Аааааа, това ли било.
Ако се оперирам дали ще го схвана?

Не, бе, Абуто... Всъщност е много просто. В едно "типично" разпределение, където жената върши домакинската работа, за нея съжителството с мъж идва с повече задължения, а за него - с повече привилегии. Ако цял живот си бил с някой, обичате се и се цените е едно, ама на 50 например да вземеш някой нов за да си играеш "господарка на кухнята и метлата"... Тц. Много жени, като се разтоварят от цялата хамалогия, изобщо не искат и да чуят повече.

аз затова никога не бих си взела мъж , който очаква жената да е домакиня, пък той - господар
50:50, иначе чао чао

Между другото за някои хора като мен “Чукане без любов” не става, просто не ме привличат някакви случайни мъже, колкото и невероятно красиви да са.

То си е емоционално изживяване, не просто ръгане на нещо някъде

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 14:45 от TheSickn3ss

# 514
  • волно калдъръмче
И големи машини има.
Абе, дръжте си ги.

# 515
Абе, вие идеализирате нещата, защото вероятно след определена възраст не ви е дошло до главата. Аз съм го живяла вече този филм и от собствен опит смея да твърдя. Има такива използвачи, че свят може да ви се завие. Затова чукането без прекалено хлътване и чиста глава е за препоръчване пред другото, където сте си загубили акъла. Само че съм съгласна със съфорумките, че машинки, които си търсят трети във установена вече връзка са си чиста загуба на време. Никога не съм свирила втора цигулка и не виждам причина да променям установено вече статукво.

П.П. Аз изпитвам ужас от мъже, които виждайки, че имам дом, стабилна работа и пари, започват да ми предлагат брак. Оттам и идва синдромът: "По-привлекателни са тези, които ни бягат по тъча и не искат да се обвързват."
Няма сигурност колко ще продължи връзката и после да ближеш рани с 10, 20, 30К минус, пък и дори по-малко, не е приятно.
Защото времето за възстановяване на загубите, когато не сме вече млади е ограничено. А когато човек остарява последното, което му е нужно са емоционални и финансови сътресения.
Имаше не една тема с такъв сюжет във форума, така че не ме убеждавайте, колко погрешно ми е мисленето, много моля!

# 516
Необвързващата връзка също е вид обвързване. Laughing

# 517
Съгласна съм. Само че ти поставяш границите и ако не ти изнася можеш много бързо и безболезнено да си биеш камшика.
Аз съм крайно недоверчива и това не е от вчера или днес.
С бившият, с който прекарахме 28 години заедно, се гаджосвахме в продължение на 5 години като всеки си живееше в своя дом преди да се бракуваме.
Не ги разбирам такива, дето видели се, влюбили се и на третия месец напират да заживеят заедно и да обединяват финансови ресурси.

# 518
  • Далечният изток
Аз съм За ранното заживяване заедно. Тъкмо по с време от една страна да се напасват в движение, от друга страна ако не се получи, всеки по пътя си.
5 години гаджета, всеки да си живее у тях, аз това пък не го разбирам що за връзка е. Освен ако не са ученици. Ама пък 5 години, не порастват ли тия хора...

# 519
  • София
От сегашния ми опит, бих казала да се изчака малко. Година може би. За година нещата са ясни горе-долу.

# 520
На 20 г. ако имаха акъл като на 35+ щеше да е друго. За съжаление някои умело се възползват от наивността и липсата на опит, знание, находчивост и аз не знам как да го нарека.

# 521
Не разбирам жените, които търсят единствено изгода и правят секс без любов, с който се появил. Пълно е с такива, но е Пълно и с мъже, които търсят само и единствено секс, ако може нищо да не вложат.

# 522
Аз съм За ранното заживяване заедно. Тъкмо по с време от една страна да се напасват в движение, от друга страна ако не се получи, всеки по пътя си.
5 години гаджета, всеки да си живее у тях, аз това пък не го разбирам що за връзка е. Освен ако не са ученици. Ама пък 5 години, не порастват ли тия хора...
Да, бяхме студенти. Майка ми се грижеше сама за мен. Не би било много любезно да ѝ тръсна гадже от провинцията, та да го храни и него. Навремето не беше прието да си търсиш с всеки, с който се гаджосваш квартира, още по-малко в собствения ти град  и без особени доходи.
Не разбирам жените, които търсят единствено изгода и правят секс без любов, с който се появил. Пълно е с такива, но е Пълно и с мъже, които търсят само и единствено секс, ако може нищо да не вложат.
Аз не търся само изгода, защото на практика си имам всичко без постоянен мъж, но от 3 връзки, 2 бяха точно от този тип, който ти описа по-горе. Т.е. процентът да случиш "без компромиси" клони към нула.
Не е допустимо за някой, който е активен и социален. Ако ти не търсиш подходящия партньор, той никога няма да те намери сам.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 19:40 от Ravenna

# 523
Винаги съм твърдяла, че без компромиси от двете страни, нещата бързо се разпадат.
Но, и не съм склонна само аз да ги правя.
Равена, аз те разбирам напълно, знаеш си цената и това, което си постигнала без мъж, но пак стигаме до същото, че без компромиси връзка не съществува.

# 524
Съгласна съм. Само че ти поставяш границите и ако не ти изнася можеш много бързо и безболезнено да си биеш камшика.
Аз съм крайно недоверчива и това не е от вчера или днес.
С бившият, с който прекарахме 28 години заедно, се гаджосвахме в продължение на 5 години като всеки си живееше в своя дом преди да се бракуваме.
Не ги разбирам такива, дето видели се, влюбили се и на третия месец напират да заживеят заедно и да обединяват финансови ресурси.

съгласна съм за финансите, за няколко месеца не мога да имам чак толкова доверие
А си представям колко мъка е изнасяне, пренасяне на вещи, търсене на нова квартира ако скъсате

Общи условия

Активация на акаунт