Отговори
# 585
Е то аз и сега не знам как се пуска пералнята, не го научих деа...

# 586
Jerami, къде тия жени, предлагащи толкова неангажиращ секс, без да изискват нищо в замяна? В твоите мечти, сигурно. На тая планета, такива не познавам, па смея да твърдя, че имам стотици приятели и колеги, изобщо обширна среда.

# 587
  • София
Абе мисля, смятам, поне един терен трябва някой да осигури.

# 588
Е... запролети се... вече може по полянки, по горички... Joy Зиме ще е по-сложно, предполага се.

# 589
Е... запролети се... вече може по полянки, по горички... Joy Зиме ще е по-сложно, предполага се.

Ще знайш, на опашка в храстите са се наредили 😃

# 590
Е, те ще отидат двамата заедно в храстите. Като на хотел, ама безплатно.
Ако дамата е съгласна, разбира се. Grinning

# 591
Безплатни неща в тоя живот няма. Това мъжете, да го проумеят, ако искат разбира се, жени до себе си.

# 592
Само не разбрах как се стигна до кърската е**ан?

# 593
  • Далечният изток
От безпаричие, как... Grinning

# 594
  • София
Ами нали неангажиращ секс, пък си помислих че все някой от двамата трябва да се ангажира поне с осигуряването на терен и оттам момичетата предложиха полянките.

Да си късам бельото от 100 лева на трънаците по полянките, как ли пък не....

# 595
Така нареченият неангажиращ секс е най-ангажиращото нещо на света.

# 596
Защото така свиква всичко да му е наготово и няма реална представа колкото усилия коства да се поддържа апартаментът или колко пари да се платят сметките и прехраната.

А защо презумпцията е, че като живее с родителите си не пипа нищо, а само лентяйства? Защо да не може да живее с тях и да се грижи за повечето неща в дома? Имам смътен спомен за някакъв филм, където героят се сваляше с една мацка и тя подпитвайки го се изуми, че още живеел с баща си и се изказа някак презрително-неодобрително. на което той отговори, че всъщност баща му живее при него, а не той при баща си. И си беше доста богат, а баща му имаше нужда от грижи.

Иначе преди сватбата и аз, и ММ си живеехме с родителите. Изнесохме се като се оженихме, което не значи, че бяхме с ръце в задника. ММ направи ремонт на апартамента със свои умения и сили, и на пазар можеше да  ходи, и да готви, и да пере, и пари да носи, и с разни житейски ситуации да се оправя... А като чета тук трябва да е бил пълен мухльо, щом не е живеел на квартира. Което впрочем от софиянците наш набор никой не правеше по онова време.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 15:55 от Черна станция

# 597
  • София
В България такива случаи са много рядко. Понякога се случва възрастен мъж да се върне при възрастните си родители, за да ги гледа като са болни, ама тогава ситуацията е ептен тегава и не става за гости.

# 598

Тя е за семейните;)
Поне в провинцията, че в хотелите все засечки се случват.

Иначе как се случва мъж на 25-30+ , живеещ с родителите си да изгради връзка? По хотели или в детската си стая. По-вероятно жената да е самостоятелна и да и гостува.

# 599
Разбира се, че парите са фактор. С гола любов не се живее. Да не говорим колко комплексиран може да бъде мъж на средна възраст без пукната пара. Няма по-жалка картинка.
Хем беден, хем злобен, хем с изисквания най-яката кака да го иска само заради "вътрешната му красота".
Както казват братята сърби:
 - Маж без паре е лайно, лайно со паре е маж.

Общи условия

Активация на акаунт