Рим - 26 тема

• 51 230
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
През Букинг ли резервирате? Успях да попадна на хотели в букинг доста по-скъпи в сравнение със самите сайтове на хотелите.
Да. Благодаря. Знам. Това е цена от букинг и на сайта е с 200 лв. по-ниска.

# 421
Има ли началото на Октомври някакво събитие в Рим, което да определя цени на вечер по 1000лв.?

# 422
Здравейте. Интересувам се от туровете в колизеума, които включват подземията. Доста трудно намирам свободни дати и се чудя дали си заслужава цялото пренареждане на програмата - в нета има и положителни и отрицателни коментари, така че не ми помогнаха много. Ще ми е полезно, ако някой е посетил и сподели.
Другото ми чудене беше за вечерно посещение, когато няма толкова хора.
Има ли такова? Може ли малко повече информация? Може ли да се купят билети на място?

# 423
  • Milano
Има ли началото на Октомври някакво събитие в Рим, което да определя цени на вечер по 1000лв.?

Има, да, важен международен панаир (5-8 октомври), после има и голям кино-фестивал 18-29 октомври.

# 424
И аз това се чудя.  Ние нямаме избор за датата, на 14 октомври трябва да сме там. Запазила съм за сега 4 нощувки за 2000 лв. и не виждам от сега нататък да изкочи нещо по-евтино, което да покрива изискванията ми. Самолетните билети и те са...

# 425
Аз път взех евтини самолетни билети, но когато погледнах цените на хотелите направо се втрещих. Сега се чудя дали изобщо да пътувам или ако мога да ги продам по някакъв начин, но не знам с wizz дали е възможно…

# 426
Ако искате вижте Roma Room Hotel, много е добре откъм съотношение цена . качество и е изгоден все пак. Държат го китайци Simple Smile Даваха ни всеки ден бутилки с минерална вода подарък Simple Smile Близо е до метростанция Policlinico.

Разбира се, всички имат различни изисквания. На нас ни беше много удобен.

# 427
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Планираме пътуване до Рим с връщане на 6.09.2023 г. със самолет. Виждам, че на 6-ти има обявени стачки, но не разбирам това ще ни попречи ли по някакъв начин на връщането.
Ще съм благодарна, ако някой помогне!

# 428
Ние се връщахме точно,когато имаше стачка на служителите на летището.  Всички ранни полети бяха отменени. Всички от 19:30 нататък бяха със закъснение. Трябваше да отлетим към България в 21:35, в реала тръгнахме 00:30

# 429
Здравейте! Мога ли да попитам  на тези от вас които са били в Рим и Флоренция, какво преобладава времето в края на октомври и началото на ноември там. Обмисляме да бъдем с приятелят ми за рожденият ми ден. Чудя се дали ще бъде вече за палто и  зимни дрехи.. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 430
За зимни дрехи точно не,но есенни може.Пък дано случите и хубаво време!

# 431
Октомври, ноември температурите са около 20С, та зимни дрехи точно не ви трябват.

# 432
  • Milano
Здравейте,
Планираме пътуване до Рим с връщане на 6.09.2023 г. със самолет. Виждам, че на 6-ти има обявени стачки, но не разбирам това ще ни попречи ли по някакъв начин на връщането.
Ще съм благодарна, ако някой помогне!

Не. Стачките са съответно на влаковете на Тренорд, които се движат на север и на персонала на самолетите на пощите.

# 433
  • София
Здравейте, разбрах, че за Колизеума и някои други забележителности има намален билет за граждани на ЕС от 18 до 25 годишна възраст. За съжаление обаче никъде няма точна и ясна информация, че навършилите 25 годишна възраст бихме могли да се възползваме от намалението. На места пише, че не може, на места пише, че може, на други пък пише, че може до деня след 25-тия рожден ден, срещам го и че до 26 годишна възраст може, изобщо никъде няма категоричен отговор. Има ли някой запознат как стоят нещата от личен опит?

# 434
Зравейте, много бих искала да организирам сама посещението ни в Рим но се притеснявам дали ще мога.... Ако с агенция разликата е 500лв. ще ги прежаля Sad Не знам дали ще се справя и от къде да започна- самолетни билети, хотел? Атракции , а с градският транспорт ме убихте!! Sad Моля за помощ някой да ми съдейства от къде да взема билети и къде е най - добре да запазя хотел....
Ако не коя агенция да използвам 3-4 дни

Общи условия

Активация на акаунт