Рим - 26 тема

• 51 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Преди малко имаше пост на Tsugumi_, но вече го няма?! Странно... Аз също се сетих, че и тя потвърди за мястото и въобще ми беше полезна темата и съветите! Heartpulse Затова не разбирам докладването..

JoySS, не знам за кога търсите, но със сигурност трябва няколко месеца по-рано, даже доста, ние го букнахме в средата на януари с първа нощувка 19 юли..

# 406
Аз лично резервирам около 3-4мисица по рано. Тогава все още се намират изгодни оферти за добри места. После всичко изчезва и остават само високобюджетни апартаменти и хотели.

# 407
Мястото на настаняване е хубаво, но няма възможност за безплатно анулиране, на мен предварителното плащане не ми допада много, освен ако не е в последния момент.

# 408
  • Хасково
Здравейте, вярно ли е, че в момента достъпът до Ди Треви и Испанските стълби е ограничен (или регулиран)?

# 409
  • Наблизо
Не,нямаше подобно нещо.За Ди Тррви обаче,трябва да идеш да се сбуташ,иначе не може да се снимаш.

# 410
На испанските стълби, е забранено да се сяда иначе за друго не знам

# 411
  • София
Здравейте! От 25 до 29 август ще сме в Рим и тъй като хотелът ни не е съвсем в центъра сме решили една част от обикалянето да сме с градския транспорт. Проучвах различни варианти за билети/карти и сякаш се спрях на MULTIBIT с 10 пътувания, но поне аз никъде не намерих мнения за такъв тип билет и така и не съм сигурна откъде точно се закупува. В Барселона бях с такъв тип билет и беше страшно удобно и всички хора масово го хвалеха, но уви за Рим нищо подобно не срещам и се чудя да не би да има някаква уловка или да не е така добре устроено. Има ли някой от вас, който е по-наясно и дали си заслужава?

# 412
понякога заграждат фонтаните, не само Треви, ами и фонтаните на Навона, ако има някой мач в града с особено агресивни гостуващи фенове..., спомняме си още феновете на Фейенорд какво направиха с лодката на Испанските стълби...

# 413
Здравейте, официалният сайт на Колизеума colosseo.itли е? Ако е той, само аз ли имам проблем с отварянето? На място могат ли да се купят билети?

# 414
Здравейте, официалният сайт на Колизеума colosseo.itли е? Ако е той, само аз ли имам проблем с отварянето? На място могат ли да се купят билети?
Първа страница.
Може на място.

# 415
Привет! На 10.09 е полета ни. За две нощуки сме в Рим. Май съм закъсняла с резервиране/ плащане на хотел или апартамент. Спряла съм се на хотел Мартини 1300 лв са две нощувки. За този цена мога да наема и апартамент. Пак на 5-10 минути от Колизеума. Какво да избера апартамент или хотел? Предвид че сме за кратко и за първи път съм в Рим.

# 416
  • Благоевград
Привет! На 10.09 е полета ни. За две нощуки сме в Рим. Май съм закъсняла с резервиране/ плащане на хотел или апартамент. Спряла съм се на хотел Мартини 1300 лв са две нощувки. За този цена мога да наема и апартамент. Пак на 5-10 минути от Колизеума. Какво да избера апартамент или хотел? Предвид че сме за кратко и за първи път съм в Рим.

Ние в квартал Трастевере платихме за 3 нощувки 570 лева. Не беше лукс, италианецът не говореше английски, но беше чисто и ти трябваше просто място за спане. Ако сте в по-централната част на Трастевере, всички забележителности са на пешеходно разстояние.

# 417
През Букинг ли резервирате? Успях да попадна на хотели в букинг доста по-скъпи в сравнение със самите сайтове на хотелите.

# 418

Има доста по евтини варианти ако сте двама човека само. И то в Централна част. Не знам как намирате само за тези пари.
Сега отворих букинг и има хотели и апартаменти от 700лв за вашите дати за двама човека.
Важно е да се пише и колко човека сте.

# 419
В последния момент понякога има много изгодни оферти и най- вече през мобилното приложение на Booking.

Общи условия

Активация на акаунт