Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 717
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
В Лили, вече не са налични бройки на Medi-peel.
Аз все още нищо не успявам да избера. Объркана съм.
Може ли поне да споделите марки , серии за хидратация. По-лесно да се търси.

# 211
  • Prismatica Aerie

Аз все още нищо не успявам да избера.
Споделихме.
https://bg-mam.ma/p/1538672/46358580
https://bg-mam.ma/p/1538672/46359935
И не спираме да споделяме. iUNIK Beta Glucan Power Moisture Serum, Medi Peel..
 Е, аз вероятно съм единствения човек, който не харесва нищо на Medi Peel, но това не прави продуктите им лоши.

# 212
Между другото,червеният женшен дава много добри резултати приеман вътрешно,поне при мен.Бих искала да пробвам Donginbi,но за тези пари...по-добре да ги дам за процедури.
Припознах се, и аз си пия женшена. Но при мен Донгинби е по-евтин от процедури, за съжаление.

Е, аз вероятно съм единствения човек, който не харесва нищо на Medi Peel, но това не прави продуктите им лоши.
Catalano, кои конкретно не ти допаднаха?

# 213
  • Prismatica Aerie

Catalano, кои конкретно не ти допаднаха?
Не харесвам съставите им. Продуктите са парфюмирани, някои с алкохол.
 Не ми допада стратегията да се промотира например серум с бакучиол, в който бакучиола е 100 ppm.  В есенцията с пептиди, пептидите са на последните места в състава. В  прочутия Bor-tox - също. И силикони в есенция не ми харесва никак.
Разбира се, не бива да се обръща внимание на личните ми предпочитания.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:16 от Catalano

# 214
  • Germany
Ванеса сподели продукти  на предната страница, Catalano непрекъснато дава инфо, хидратация да се иска 😉 Аз ще спомена и моя любима марка, сравнително бюджетна Cosrx, имат хубави неща. Прополисовият им тонер е много добре хидратиращ. I‘m from rice също харесвам. Тонера на M&M. Моя приятелка много ползва нещата на Thank you farmer.  Не е сложно, мяташ един тонер и серум (или крем по предпочитание) и се започва, после се добавят още продукти 😉
А и този крем Blithe Tundra Chaga Pressed Serum обожавам, като капки свежа вода го чувствам.

# 215
Моите първи неща дойдоха. Не мога веднага да започна, защото имам още отворени продукти на Nu Skin, но очаквайте след месец най-късно feedback. Благодаря на всички, които отделят време да обяснят Hug

Скрит текст:

# 216
В Лили, вече не са налични бройки на Medi-peel.
Аз все още нищо не успявам да избера. Объркана съм.

Лиана, налични са продуктите на Medi-peel - имало е явно бъг в сайта, но сега проверих, дава да се добавят в кошницата, така че ако още искате да ги пробвате, действайте Wink цената наистина излиза добра с намалението

# 217
О Jeni много е относително това с поръчките на Stylevana.Не знам какво се случва там,но са много бавни напоследък.На 23.03. пуснах поръчка и утре разгеле ще ми я доставят. Друга пуснах на 19.04. и още не е шипната...
Ако ти трябва нещо спешно не поръчвай по-добре от тях.

Агентче,аз имам предвид радикални промени.Процедурите си ги правя в БГ,защото и при мен са скъпи.
Обаче,генетично заложеният ми увиснал горен клепач,който с годините се захлюпва все повече,дори и Донгинби не може да оправи.Назолабиалните също не може да повдигне и изпълни...на мен това са ми проблемите.
Положението не е никак зле за годините ми,но пусто като искаме да изглеждаме на 30 Grinning

# 218
Обаче,генетично заложеният ми увиснал горен клепач,който с годините се захлюпва все повече,дори и Донгинби не може да оправи.

Според мен само скалпел е решението. Аз сама не разбрах кога го изпуснах горния клепач, там и масажите трудно се справят.

# 219
Това имам предвид,скалпел не,но съм хвърлила око на блефаропластиката.Срещу генетиката никаква козметика и масажи не помагат.

Да ви инфлуесна и за още една марка,че се сетих.

Много приятно изненадана съм от тонера и 730 крема
Alcohol-Free Mucin Essence Toner
730 Daily Moisture Cream
Като видях Mucin в тонера си викам,оооо абсурд,но се разрових в описанието и се оказа че е веган,а муцина е от див ям Flushed много приятен тонер,хидратира добре,не лепне и оставя кожата мека и подхранена...учудващо за мен.
Кремчето също е добре хидратиращо,предвид състава му.Сквалан и глицерин ми харесаха.От сутринта до вечерта не усетих никакво засушаване,много съм доволна.Мисля да пробвам всичките продукти на марката,без Cica серума,бягам от зелени опаковки.

# 220
Grinning  Ванеса, вероятно кожата ти в момента има нужда от витамини и минерали,  които са основни компоненти във веган козметиката, а муцинът от див ям - да странно звучи. Муцинът е слуз, иглолистните дървета отделят течност, която се втвърдява - смолата. Предполагам може да е нещо такова или пък да си остава течно от този див ям - разсъждавам просто.

За medi peel, нямам наблюдения с изключения на крема за деколте и шия, който беше разочарование за мен и след него не съм купила нищо на бранда.
В този сайт винаги има всичко на марката и травъли и мостри, както и новите им продукти - изкарали са хидратираща серия и ретинолова.
https://www.belieef.com/medi-peel

Сайта е с платената доставка.

# 221
zari, мисля че и преди си го споменавала този сайт, как процедираш с него откъм доставка?

# 222
Сигурно от около година не съм поръчвала от него, но си поръчвах дотук и си плащам ДДС, идват до пощата. Не е подходящ за тежки неща, но кремове, серуми, мостри ги връзвам до кило, така че да ми е ок цената,

# 223
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:
Да ви инфлуесна и за още една марка,че се сетих.

Много приятно изненадана съм от тонера и 730 крема
Alcohol-Free Mucin Essence Toner
730 Daily Moisture Cream
Като видях Mucin в тонера си викам,оооо абсурд,но се разрових в описанието и се оказа че е веган,а муцина е от див ям Flushed много приятен тонер,хидратира добре,не лепне и оставя кожата мека и подхранена...учудващо за мен.
Кремчето също е добре хидратиращо,предвид състава му.Сквалан и глицерин ми харесаха.От сутринта до вечерта не усетих никакво засушаване,много съм доволна.Мисля да пробвам всичките продукти на марката,без Cica серума,бягам от зелени опаковки.

Vegreen ги открих от тестерите на J, бях се заринала, защото обикновено не ползвам нищо от тях, в един момент реших да ги пробвам и останах приятно изненадана.

Имаше серум, тонер и два вида крем.

Isntree също имат серия с Yam Root, която е много хубава. Дълбока и трайна хидратация. Доволна съм от измиващото мляко, ползвам го сутрин.

# 224
Отново съм аз.
В момента започнах да избирам продукти от Jolse i Yesstyle. Първо, доколкото разбирам не трябва да надвишавам 150долара/евро за да не плащам мито?
Второ, като се боря предимно с пигментации, а после със суха кожа, как трябва да подбера продуктите? Във всеки един ли трябва да има съставки, които са за пигментации или е достатъчно само в серума, а в нощния крем?
Мисля през деня да ползвам серум с Ниацинамид, а вечер серум с Вит. Ц (страх ме е сутрин да го ползвам). В кремовете за вечер и ден пак ли трябва да има Ниацинамид и вит. Ц или трябва да са насочени само към хидратация?

Общи условия

Активация на акаунт