Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Хубава ли е ампулата на Skin1004 poremizing ampoule? Искам да включа пептиди в рутината си, а тази ампула е доста изгодна като количество/цена, но не знам дали   съдържанието на пептиди е достъчно.   
Като състав е добра, съдържа 7 пептида, което не е малко.

# 271
  • Варна
Аз ползвам втора от Жълтата и съм се заредила с още 2. На мен си ми е супер. Тонери и ампулки ползвам на кило. Презрялата ми кожица ги обича. Grinning

# 272
Още един глас за жълтата. Всичко друго ми е заменяемо, но не и тя. Отдавна заглеждам и тази, не съм я пробвала, ако е като другата струва си.

# 273
За пептидите съм си водила записки също, ще споделя след няколко дни, че съм в болница в момента Heart

# 274
Аз съм със сериозна пигментация и такива мнения много ме обнадеждават.
О, Лиана, Yuja Niacin може би няма да има резултата, който се надяваш в такъв случай. Ползвам малкия комплект, който обсъждахме преди две-три седмици. Не успях да изчакам края на месеца от любопитство и започнах преди десетина дни, но само вечер (смесена кожа, блясък в Т-зоната, сухи скули). Взех го за изравняване на тена и засега е ок, но не виждам как би имал видими резултати при конкретен проблем с пигментация. Може би трябва да се ползва месеци наред и два пътни дневно, но на мен наистина само вечер ми стига. С чувствителна кожа съм, понасям го добре, но не искам да рискувам.
Скрит текст:
Тъй като съм "преборила" един пигмент преди години споделям, че при мен стана само с химически пилинг, паралелно крем на лекарката сутрин и вечер плюс таблетки на Heliocare всяко лято. Мисля, че две-три години хвърлих сума пари за лазери, козметика, ампули, но само химическият пилинг оправи нещата.

Café del Mar, бързо и успешно изписване! Flowers Four Leaf Clover

# 275
  • София
Здравейте. Някой със скорошен опит с поръчки от Stylevana.
Моята е от края на предния месеци все още е в процес на обработка. Неколкократният ми опит да им пиша се сблъска с автоматичен системен отговор за забавяне около 1ви май...
Чета, че на повечето от вас поръчките идват за повече от месец, но поне да има някакво движение.

# 276
Моята е от края на предния месеци все още е в процес на обработка. Неколкократният ми опит да им пиша се сблъска с автоматичен системен отговор за забавяне около 1ви май...
Чета, че на повечето от вас поръчките идват за повече от месец, но поне да има някакво движение.

не се притеснявайте, това им е стилът ... моята е от началото на месеца и също е в процес на обработка. Предходна пратка ми "обработваха" повече от 3-месеца, за да получа писмо след това, че един от продуктите липсвал и поради това е забавянето, като през това време и аз писах, че чак ги заплаших и с PayPal, но ... в крайна сметка пратка дойде, а парите за липсващия продукт ми бяха възстановени. Е, имало е и случаи в които много бързо изпращат, но те са по - редки. Просто се въоръжете с търпение

# 277
Някой дали има линк към hidden deals в Jolse?

# 278
Обещах да споделя за поръчката от Yesstyle. Поръчка от края на април, на 04,05 изпратена, днес получена. Не съм доплащала нищо на куриерра, крайната цена беше с ДДС и под 150$. Доставката 5$. Доволна съм. Flowers Hibiscus

# 279
Обещах да споделя за поръчката от Yesstyle. Поръчка от края на април, на 04,05 изпратена, днес получена. Не съм доплащала нищо на куриерра, крайната цена беше с ДДС и под 150$. Доставката 5$. Доволна съм. Flowers Hibiscus
С кой куриер дойде пратката? Има ли опция да се прати по пощата?

# 280
Последната ми я пуснах на 19.04. На 8.05. я изпратиха и вчера я получих.Въпреки че,в статуса на всички артикули пишеше че са на склад и се изпращат в рамките на 24 часа...Аз вече съм им свикнала на SV и понякога дори не гледам статуса на продуктите,просто си смятам месец доставка.
Не им се сърдя за закъсненията,имат си схеми за доставка и не плащам митнически такси и още повече доставка на DHL,още ме е яд на тях.

Да ви споделя първите си впечатления за стиковете на KAHI.
Ползвам ги от сигурно 2 седмици,може и малко повече.
Wrinkle Bounce Multi Balm е твърд стик,нещо от сорта на Quick Sunstick Protection Bar на Abib,но по-гъст и по-твърд.Разнася се една идея по-трудно.Аз го нанасям само под скулите,там ми е най-суха кожата.Доста спестовен с моето ползване,ще ми издържи дълго.
Eye Balm,той ми стана много любим.Пак е твърд като консистеция,но една идея по-мек от другия.Разнася се много приятно,направо се разтапя по кожата и оставя един глоу ефект.Ползвам го в момента след кремовете за очи и лице,като нанасям около цялото око и по назолабиалните.
Не съм усещала никаква сухота по лицето откакто ги ползвам.За други ефекти още нищо не мога да кажа,но ми направи впечатлени че,като се усмихвам,бръчиците около очите са малко по-незабележими.Мисля че не си внушавам,но ще видим с времето.По всичко изглежда, че са добри оклузиви и задържат влагата в кожата.
Със сигурност,стика за очи ще продължа да го подновявам.Може да се ползва за цялото лице,та за зимата ще ми е топ продукт

# 281
  • София
Моята поръчка от Stylevana от 16.04. още не е изпратена.

# 282
Пo Sameday, но на самата пратка имаше етикет на DHL.
Почвам бета глюкана и се надявам да ми се отрази добре. Blush Като за първо нанасяне, имах едно лепкаво усещане, но сякаш бързо премина. Ще видим нататък как ще е. Sunglasses

# 283
  • Sunshine state
Не използвам азиатска козметика, но съм много доволна от един корейски продукт, на който попаднах съвсем случайно и ползвам вече няколко месеца -
A'PIEU Pure Block Aqua Sunscreen Gel SPF50+/PA+++

С кожа склонна към омазняване съм, но кремчето е супер леко и попива мигновенно като същевременно има хидратиращ ефект без да омазнява. Доста бюджетно и ефективно, запасила съм се с него. Преди ползвах  Perfectionist Pro Multi-Defense Aqua UV Gel SPF 50 на ЕЛ, който си беше доста скъпичък.

# 284
  • Prismatica Aerie

Като за първо нанасяне, имах едно лепкаво усещане, но сякаш бързо премина.
Това не е непременно лошо, а и се предполага, че следва крем, който обичайно тушира лепненето. Пробвайте  различни комбинации, както и по-икономично ползване. Wink
За кожа, третирана с третиноин, бета глюканът е като жива вода. Най-хубавото е, че въпреки голямата си молекула, по-малките фракции на бета-глюкана успяват да проникнат дълбоко в кожата,  дори в дермата(средния слой на кожата, където се образуват бръчките).

Общи условия

Активация на акаунт