Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Понастоящем до немски или английски адрес е по-добре да се поръча от jolse? Излизат ми мнения от 07.22 и не знам доколко са актуални. Също така верен ли е срокът, който дават(10-15дни) или идват по-рано?
Английски. Да, долу-горе толкова отнема пристигането на курса и вземането от офис.

# 256
Вие за срок на фирмата посредник ли говорите? Ако да-там ми е ясно. По-скоро ме интересуваше доставката от сайта до адреса на посредника. Питам, защото харесах един сет, който е в годност до края на юни и исках да съм сигурна, че покупката си струва.

# 257
^^^ сроковете на годност не са съвсем точна наука Wink

# 258
Зависи от кой сайт поръчвате. Аз поръчвам вече само от Jolse, изпращали са поръчката ми за и около 5 дни, и за 2 седмици в по-натоварени периоди. Вече самият полет до превозвач, и той е толкова - около 10 дни средно изчислено. Абе, не е много бързо. Аз избягвам да поръчвам продукти с наскоро изтичащ срок на годност, кой знае при какви условия чакат в складовете по летищата...

# 259
Шантал,от Джолсе до Англия е по-добър вариант си мисля.Последната ми поръчка до Германия дойде за по-малко от 10 дни,но аз отказвам да плащам излишни пари на DHL само заради това,че са ми донесли пратката.Митническа такса също се плаща.Ако е нещо на супер изгодна оферта,само тогава поръчвам от тях.
Всеки си решава кое му е изгодно така че,ти си реши.
Сроковете на годност изобщо да не те притесняват.Аз имам продукти отдавна изтекли,но си ги ползвам и са със същото действие.

# 260
В такъв случай от кой сайт е най-изгодно да се пазарува? Поръчвате ли от yesstyle?  В jolse са високи цени, в yesstyle са по-ниски, но не знам как стоят нещата с доставката? Още се чудя и нищо не съм поръчвала. Скоро имаше безплатна доставка в jolse, но цените скочиха драстично, понеже си бях заредила кошницата. И все гледам и се чудя.

# 261
Аз поръчвам от Stylevana.Вярно доставката е 1 месец,че и отгоре,но не поръчвам продукти,които да ми трябват спешно.Ако нещо толкова спешно ми трябва,поръчвам от местните сайтове.От Йес много отдавна не съм поръчвала

# 262
От yesstyle съм поръчвала веднъж, дрехи за дъщеря ми. Месец и половина отне доставката, повече от месец докато шипнат. Не знам с козметиката дали е така.
Дойде с някакъв куриер, който не бях чувала дотогава, нямаше занимавки с митница или плащане на ДДС.

# 263
  • Germany
Аз поръчвах скоро от yesstyle. В Германия съм. Нищо не се плаща допълнително, всичко си е предплатено. Дойде за около 15 дена, но мисля че имаше продукти, които като сложиш в кошницата даваше по-дълга доставка (аз имах един такъв и се отказах от него, защото ми пишеше доставка след месец).

# 264
Благодаря за отговорите, мислех да пробвам това, но още не съм се наканила.

# 265
Аз правих скоро поръчка от yesstyle, като предварително се бях регистрирала в трите сайта да сравня поръчка с едни и същи продукти (yesstyle, jolse, Stylevana). При jolse и Stylevana излизаше сумарно по-скъпо . На единия сайт мисля, че пишеше, че цените не са с ДДС, а на другия шипингът излизаше 15$ (малко по спомен говоря), но така или иначе не ми се разправя с митници и затова заложих на yestsyle. Крайната сума беше с ДДС, а доставката 5$. Обаче въобще не знам до къде е стигнала поръчката. Пише ми, че е изпратена на 04.05, посочен ми е превозвач B2C Europe и някакъв тракинг номер. При въвеждане на номера за проследяване не излиза никаква информация. Същевременно като оцъкна върху него още в сайта на yesstyle ми изписва, че все едно не е изпратено още нищо - "We are preparing your order", B2C Europe и отдолу "Your order will be shipped soon". Еми, не знам, хем е шипната, хем не е...ще чакам. Проигравам го за първи път, не ми е спешно, водещо е да дойде директно у дома с всичко платено предварително, но ми е притеснено като няма информация.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 11:08 от ..::V.I.P::..

# 266
Да, така е с yesstyle. Тракинга ще ви покаже информация в деня на доставката, когато пратката е вече в куриера за разнос.

# 267
Когато пазарувате в yesstyle, поглеждайте отдолу пише ориентировъчно за колко време шипват, понякога срокът е 21 дена.
Не може да се каже категорично къде е най-изгодно, в един момент в един сайт даден продукт е по-евтин, в даден момент в друг.

# 268
  • София
Хубава ли е ампулата на Skin1004 poremizing ampoule? Искам да включа пептиди в рутината си, а тази ампула е доста изгодна като количество/цена, но не знам дали   съдържанието на пептиди е достъчно.   

# 269
Aз съм ползвала обикновената и не бях впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт