Азиатска козметика и грим - тема 25

• 77 764
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
^^^ от 5-те споменати май само Мишата е водоустойчива ако трябва да сме честни, но АИ-тто много елегантно се измъква с лафа "проверете си уебсайтовете на производителите' Wink

Жива да не бях, имало и мултискрийнинг вече Grinning различни сънскрийни за различните части на лицето в зависимост от типа на кожата...а аз си мислех, че само аз съм лудата, която го прави със бази за ФДТ това:
https://theklog.co/dr-g-brightening-up-sun-review/

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 22:40 от Agent Provocateur

# 331
You may need to check for the latest releases from these brands:....
Поне ти ги е изброил, а на мен, като питах нещо, каза да си търся сама в " K-beauty websites, beauty forums, or online retailers specializing in Korean skincare products." Joy

# 332
Момичета трябва ми съвет. Подготвям поръчка на

BEAUTY OF JOSEON - Radiance Cleansing Balm и
Mary&May - Vegan Peptide Bakuchiol Sun Stick SPF50
Стикът обаче явно не е наличен и в Yesstyle и Stylevana, защото шипването е 20-30 раб. дни.

Слагам само слънцезащитен крем и ми се иска под него да добавя някакъв продукт. Нямам представа какво.
Кожата ми е смесена, със зачервявания понякога, имам и петънца, както и бръчки.
Ползвам защитния на Beauty of Joseon.
Та какво друго мога да си поръчам да ползвам?

# 333
  • Germany
Miss M, например това Mary&May - Idebenone + Blackberry Complex Serum, лекичко е и добре попива.

# 334
Момичета, в Yesstyle в коя валута пазарувате? Имам две поръчки досега и двете платих в лева, но май в евро и в долари е по-евтино?

# 335
  • Sunshine state
Момичета, поръчах Мелано СС по препоръка на приятелка, понеже ползвам вит Ц ежедневно. Кремът е по-скоро течен и леко мазнее. Така ли трябва да е? Витамин Ц ползвам при вечерната рутина и не ми пречи, но реших да попитам.

# 336
  • Germany
Да, леко мазничък е, но попива 👍И аз вечер си го ползвах.

# 337
Тези слънцезащитни попиват ли лесно, остава ли лъскавина? Не мога да намеря мостри за проба.

Benton Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50+/PA++++ 50ml
SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ PA++++

# 338
Здравейте, за първи път поръчвам от Jolse с доставка до България. В петък изпратих документите за освобождаване от митница на имейла на пощата. Отговориха ми веднага да следя статуса през един линк. Колко време отнема освобождаването от митница? Дали ще мога да си взема пратката до края на седмицата?

# 339
Това зависи от скоростта на служителите, няма как някой тук да Ви отговори.

# 340
Здравейте, и аз съм от прохождащите в азиатската козметика. Насочих се към серията на M&M idebenone+ Blackberry Complex, но все още се колебая доколко ще е подходяща за моята силно пигментирана кожа с този идебенон? Дали няма да влоши положението през летните месеци? Слънцезащита ползвам целогодишно, последно съм със SHISEIDO EXPERT SUN PROTECTOR FACE CREAM SPF 50+

# 341
  • софия
Аз не знам идебенонът да, има такова изразено фотосенсибилизиращо действие. Има  обаче, много други приятни ефекти. Серията е чудесна, мисля, че поне в темата няма разочаровани от нея.
Ако решите може да добавите и техния избелващ серум с ниацинамид и дюля.
А щом сте стриктна със слънцезащитата, няма от какво да се притеснявате.

# 342
Здравейте, за първи път поръчвам от Jolse с доставка до България. В петък изпратих документите за освобождаване от митница на имейла на пощата. Отговориха ми веднага да следя статуса през един линк. Колко време отнема освобождаването от митница? Дали ще мога да си взема пратката до края на седмицата?
От една до две седмици.

# 343
  • София
Някой питаше за Stylevana. Имам две поръчки едната до УК, а другата до Германия. Идвете ги шипнаха много бързо, в рамките на една седмица. Не са минавали митница.

# 344
  • Чукарландия
Предпоследната ми поръчка от Stylevana до Германия я чаках повече от месец, близо два. То бяха запитвания, то бяха мейли... Дочаках я де, но много нерви ми костваше, защото при поръчването, всичко беше налично, на склад, а се оказа съвсем друго.

"Auf Lager: Normalerweise innerhalb von 24 Stunden versandt"

Да, да, ама не. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт