Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 184
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 60
За мен третата е Ирина.

# 61
Някъде другаде също бях чела, че на Елена ѝ викат япончето - дали заради манията ѝ по кимона, дали намират някаква външна прилика с японка, де да ги знам, обаче е факт, че се обръщат така към Елена. Та вече се обърках от толкова японки да ви кажа честно.
То си е объркващо изначало : ))
Тя самата се припознава ту с Дакота (т.е) с -Ана, ту с Кари или някой друг образ, влиза в различни кожи, импровизира сцени от книги, филми и тн, според ситуацията Simple Smile
Интересно ми беше да науча, че майка и има общо три деца от трима различни мъже и е от Пловдив. Освен другите две Елена има двама други братя по линия на баща си, единият от които живее в Пловдив със семейството си, а втория се е установил в къщата в селото до Севлиево и вероятно него има предвид Елена във визитката си. Той няма деца, но жената, за която е женен има пет от предишен брак, едно от които е починало на 21г.
Зави ли ти се свят? Дано правилно да съм запомнила и аз коментара, защото бях в движение, а и много деца, информация, бля, но нищо друго съществено по темата.
лично на мен не ми хареса е, това, че жонглира с много неща, за да представи една по различна действителност за себе си.

Както писах в основната тема, оказа се, че сме се срещали няколко пъти с Елена преди 30-тина години. Единственото, което помня е, че тогава бях много впечатлена от семейната история с 5 деца и сме ходили някъде около Пловдив, където баща й летеше. Може би няколко години след това родителите й се разделиха. Никакъв досег до информация нямам в момента и доста ме е яд.

# 62
Точно и аз за това се сетих! А дано е верен този спойлер!
Някъде другаде също бях чела, че на Елена ѝ викат япончето - дали заради манията ѝ по кимона, дали намират някаква външна прилика с японка, де да ги знам, обаче е факт, че се обръщат така към Елена. Та вече се обърках от толкова японки да ви кажа честно.
Нали имаше спойлер в началото, че япончето печели и се чудеха която точно е....

# 63
  • София
Еха, какви сте детективи.. браво! Такива като мен наготово ще получават инфо, че и разните там сайтове. 100% още утре ще цъфне някое заглавие.

# 64
И аз го чух снощи,ама какъв да е бил този голям избор който е направил? И за какво ще му трябва мнението на Наум-от 15 момичета коя да покани на среща ли,или дали да изгони Крисия или Ивелина? Казвам Ивелина образно,защото според мен наближава нейното излизане. По-скоро като е казал че са на средата на предаването, и че в средата на сезона е имало голям обрат не трябва да го приемаме буквално.
Снощи обаче друго забелязах. Елена беше направила скрийн рекординг на сцената от колата докато пеят. В един момент излезе нотификация на инстаграм(на нея имам предвид) и бързо изчезна. Може просто да не иска никой да вижда никакви съобщения които са лични,може да говори с най-близка приятелка която знае печели ли,или не. Просто ми направи впечатление,че се появи и изчезна. Едвам успях да го хвана да направя скрийншот.

Майка й е постнала този мийм на нейната стена...не знам какво означава обаче?

За мен това, което се случва е, че Валерия не е финалист...не знам дали е възможно, но никакъв друг обрат, който предопределя края не мога да си представя.

# 65
А след инфото за Меган, кръгът за третата финалистка до Ирина, Джия и Боряна ли се стеснява?

Не мисля. Както казах, бая се рових и всички дати, които съм намерила, се базират на постове/сторита/сторита на приятелки/коментари и т.н. (не гледам само първия пост в инстаграм, че там половината са споделяли след края на предаването).

Та, Ирина, доколкото си спомням, има качено стори ни 31.10., а пък срещите с роднините на последните три финалистки са след това, така че категорично няма как да е тя.
Джия - намерих нейн коментар, не помня къде, от 23.10.
Боряна - качено стори от Турция от 25.10.

За мен третата финалистка е Виктория, въпреки че не успях да намеря снимки на нейни роднини или приятели в Бодрум, но няма кой друг да е.

На Поли намерих снимка от 03.11. че е отбелязана в заведение в София, така че макс да стига до последните пет(може би).
За съжаление, колкото и да ми е симпатична, Микаела към момента също съм я отписала като вариант. Имаше качена снимка с нея от 22.10. + нейн пост от 03.11. във фейсбук, но ако разчитам на актуалност в качената снимка, няма как да е финалист.

# 66
И понеже се хващаме и за най-малката сламка, да споделя още едно наблюдение. Днес инста страницата на Елена прелива от възторжени фенове заради вчерашния епизод. Толкова мили думи и толкова силно одобрение не съм видяла при другите участнички. Елена се опитва да отговори учтиво на повечето, но един от отговорите й гласи: "Помечтахме всички снощи". Някак ме разстрои този статус. Май прибързано се зарадвах .

# 67
Виктория със сигурност на 1 ноември вече е била в България, така че не ми се струва логично да е третата финалистка. За справка - едно стори, което беше пуснала Боряна, която има снимка със същото облекло на същото място от 1 ноември, та оттам се ориентирах за датата. Като гледам и грима на Рая подозирам, че са празнували Хелоуин заедно.
Продължавам да вярвам, че Ирина е третата, то май друга опция не остана.

# 68
Опитват се да ни накарат да мислим, че Валката ще е на ръба на отпадането, много плоско.
Май е дошъл моментът с “важното решение”, което ще вземе Евгени, според интервюто с Наум Simple Smile

# 69
  • София
Това "всички помечтахме" и предишното от по-рано днес за сливане на нереалност с реалност, малко ми звучат като да не се е получило с Евгени, което хич не ме радва,но... Ще видим какво ни готви съдбата, оп..... Продукцията 😉

# 70
Не бих тълкувала така думите на Елена. В други коментари пуска различни сигнали. Няма да дойде от нея спойлер.

# 71
Едва ли директно ще си каже нещо Елена.Много двусмислено пише,не знаем кое как да разтълкуваме.

# 72
За мен третата е Ирина.
е,да ама Ирина на 01.11 е на работа и няма как да е на двете места едновременно : )) а и тя не свободен фри- какъвто си там, подобно на Елена, Валерия или малката сладка Джия, която е в семейния бизнес на мама и тати и може да си позволи някой и друг ден в Бодрум : )) Между другото Айлин няякъде във фейс я нарекоха кралицата на Аладин фуудс и това ме озадачи да търся първоизточника, а той е турска фирма не помня какъв Фуудс - за бързо хранене беше, което означава, че Айлин също има постоянна работа, извън другите си ангажименти, подобно на Пам, която продава часовници на Раковска, след кръстовището с Дондуков

# 73
Опасни сте. Суша за спойлери, но я виж трошичка по трошичка колко интересна информация се трупа. Много шарена фамилия има наистина Елена. А след инфото за Меган, кръгът за третата финалистка до Ирина, Джия и Боряна ли се стеснява?
Ирина и Джия. Боряна се появява малко по-рано със снимка от Бодрум в социалните мрежи.

# 74
  • Sofia
Благодаря за новата тема и вече се надявам от някъде да изскочи истински,ама съвсем истински спойлер.😁
Че вече и аз тотално се убърках кое японче печели.
От постовете на Елена не се надявам да научим нищо.Достатъчно интелигентна е,за да ни обърква умишлено.

И да попитам за нещо от старата тема.Уж чета всичко,но явно съм пропуснала.
/Пускам така постовете на magi и Mama xxl,защото темата е заключена и не мога да цитирам./
Цитат
Според мен, нищо че не ме питате, дори и да искаше да се похвали - няма как. Може по друга причина да се е преместила в Пловдив - откъдето всъщност е. Има някои нейни коментари, които насочват към това, че е разочарована. А сторитата със сцени на прегръдки и целувки ги репоства и Валерия.
Според мене стигне ли се дотам една жена да дърпа един мъж така за ръкава и да му. вика “моля ти се”, лоша работа.

Аз заради дърпането за ръкава снощи питах минала ли тази сцена вече или предстои. Но може да се окаже наистина обяснение, а не разрив. Засега го броя за половин спойлер.
Та,кой на кого е дърпал ръкава и е викал "моля ти се"?

Общи условия

Активация на акаунт