Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 798
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ноли, оплела си потребителката, която познава Евгени от Лондон с момиче, което някой беше показал като тяхна обща приятелка 😄. Нейн пост, с който пожелава успех на двамата в предаването.

# 661
Нов ден, нова публикация на Валерия, която не постваше нищо. Дали тя сама се размърда или ни я “размърдаха” най-после? 🙂

# 662

Интервю на Елена от юни 2022г. Явно обича да си плува гола в морето. Така че, явно не е спонтанност онази вечер,а просто това си е тя.

# 663
Ноли, оплела си потребителката, която познава Евгени от Лондон с момиче, което някой беше показал като тяхна обща приятелка 😄. Нейн пост, с който пожелава успех на двамата в предаването.

Възможно е. Някой трябва да систематизира информацията.
Относно блузата. Може и да не е точно същата, но е този модел. Писах по-назад, че Елена харесва този винтидж стил и често е снимана именно с подобни ръкави.

# 664
  • Луната
Само да кажа, че след поста ми, че майката на Елена се е поствала на 5.11.2022 с дете/внуче/ за РД му може би от България - поста вече го няма в профила й във ФБ, като и постовете с вкичките й снимки в къщата на 2.11.2022
Явно темата е много следена.
Така, че събирайте спойлерите, че се трият постове.

# 665
Само да кажа, че след поста ми, че майката на Елена се е поствала на 5.11.2022 с дете/внуче/ за РД му може би от България - поста вече го няма в профила й във ФБ, като и постовете с вкичките й снимки в къщата на 2.11.2022
Явно темата е много следена.
Така, че събирайте спойлерите, че се трият постове.

Майка ѝ има два профила - Мишел Германофф и Мариа Димитрофф . Във втория снимките от имението са налични, включително и селфи с Камелия.

# 666
  • Вестерос
Не знам, но от последните няколко дни аз съм вече почти сигурна, че Елената печели, просто супер съвпадения.

# 667
Аз явно нещо съм пропуснала, но защо се говори за сватба? Възприемам предложението в края на предаването като символично, но за реална сватба ми се струва някак си рано и странно.

# 668
  • Вестерос
В предаването щом има предложение накрая е истинско, а не символично. Ако до година не се направи сватба, се връща пръстена на предаването.

Миналата година Виктор не искаше да се жени за питона и затова ѝ даде розата, а не пръстена, за да задълбочат отношенията си като за начало. Тя му каза" Стигаа" Grinning

# 669
  • София
В предаването щом има предложение е истинско, а не символично. Ако до година не се направи сватба, се връща пръстена на предаването.

Това сигурно го пише в железните договори на Бтв😄

# 670
Ставам все по-добра,хахаа😂😂
Цял живот знам за бг мама,ама като този месец никога не съм била.😂
Иначе сега гледам онзи профил,който някой по-горе качи,ами ето ви я блузата с буфан ръкави,ако Елена я пази с години,както аз си пазя дрехите. Нямам скрийншот на Теа да сравня обаче.
Малко шеговито го пиша,разбира се,ама вие кажете поне тази прилича ли ви,че предишната казахте не.
А от продукцията, ако ме харесат за разследващ, може да се чуем за другия сезон 😂😂😂
друга беше блузата.

Изчезнал е поста за престоя на летището , защо? Случайност?

Първо само коментарът, че полетът бил на Уиз и имало 7 часа престой, после и другите преди него.
Аз понякога се чудя защо новаците пускат стари неща, ама ще взема да разгледам старата тема за дупки. Добре че съм клюкарка и помня хронологично как вървяха, а и епизодите като ориентир.

# 671
  • Вестерос
Хахах сигурно, нямам идея, миналата година така някой каза, че било по регламент.

# 672
Този регламент е...бррр. Да задължиш някой да се жени след тв шоу...

# 673
Тъкмо и аз да кажа , че явно ще започнат още водещи постове да изчезват , та очаквам и нещо в пинтерес да липсва .

Че сме във филма , във филма сме , но явно не сме само ние .

Аз кротко си следя да не би да изчезне линка към пинтреста и коментара ми, а гледам поне 10 човека днес са я последвали след обявяването в темата, така че ще се чуе Simple Smile

Някой беше пуснал по-рано днес в темата, че Валерия отговаря със сърчице на коментар на едно момче. Момчето обаче след кратък преглед не си пада по момичета, така че също не се брои за спойлер. Simple Smile

# 674
Е, не. По-лесно е да се върне пръстена 🙂

Общи условия

Активация на акаунт