Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 889
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В темата за "Един за друг" имаше инфо, че ще връщат двойка. Миналата година имаше игра с отпадналите двойки и победителите се връщаха отново в играта.

# 241
  • София
Между другото, одеве рових за дамата с банския и видях клип от срещата с Валерия, но там тя е с черен половинки бански.

Иначе ето това намерих и май не е Валерия, но Виктория ли е, коя е 🤔

# 242
Е, ако гръмне сватба след края на предаването май месец, направо ще е... Шок! Не мога да увелича какво пише на тоя договор.
има филтър с омекотяване точно в тази част, но ще се постараем да разберем Wink

най-развълнуваната от приключението “Ергенът” е Елена, очеизвадно е. Самият факт, че не спира да занимава аудиторията говори, че едва удържа клапана и изпуска по-малко, по части като вулкана Етна : )))
Ако прилича на майка си е достатъчно лудичка и спонтанна да се гмурне до дъно в емоцията, каквото и да и коства това.

# 243
Евгени не е това или не е този ,както го представят във формата.....В реалния живот Евгени е съвсем друг от това,което гледате,но както се казва едно шоу е и има правила и мноооооого монтаж за жалост ,който обърква цялата картина...
Надявам се говори гладко и завършва мисълта си Grinning

# 244
  • Монреал
Струва ми се, че търсите спойлери, където такива няма 😁 Ръцете на снимката са на Елена, но не се знае дали е победителката или просто финалистка.

Не, не… момичето, което е пуснало този спойлер, пише в другата тема, че познава Евгени и т.н. Сега пък тук ни качи снимката на Елена, че това е победителката. Може и да ни гъбаркат, но за мен това си чист спойлер…🙂

# 245
Струва ми се, че търсите спойлери, където такива няма 😁 Ръцете на снимката са на Елена, но не се знае дали е победителката или просто финалистка.

Не, не… момичето, което е пуснало този спойлер, пише в другата тема, че познава Евгени и т.н. Сега пък тук ни качи снимката на Елена, че това е победителката. Може и да ни гъбаркат, но за мен това си чист спойлер…🙂
И аз познавам участничка, но не знам дали печели:) на много от тях и роднините им не знаят. Затова си има договори.

# 246
Евгени не е това или не е този ,както го представят във формата.....В реалния живот Евгени е съвсем друг от това,което гледате,но както се казва едно шоу е и има правила и мноооооого монтаж за жалост ,който обърква цялата картина...
Надявам се говори гладко и завършва мисълта си Grinning
Евгени нагледно показа как може да игнорира всеки и всичко, заради интереса си. Това е достатъчно като доказателство какъв е в живота или формата : )))

# 247
Тази с банския е Валерия.
Хм, странно ми е това целуване с хиляда моми.

# 248
Това е победителката...не виждан тату по ръцете
Скрит текст:

Обсъждахме го вече. Това е Елена, според стойката на тялото, но изобщо не е ясно дали тя е победителка. Вероятно е пак да ни пързалят с тези снимки от промото, които обикновено подвеждат. Възможно е тя да е втората финалистка, макар че аз съм твърдо от отбор Елена.

Дамата тук не обсъжда. Тя заявява, че това е победителката. Отделно твърди, че е позната на Евгени. Мистерията е разкрита. Това си е бомба спойлер😂

Разбира се, че не заявява. Тя живее в Англия (според написаното от нея в основната тема) и няма как да знае победителката. Взела е тази снимка от промото. Не избързвайте, още работа ни чака.

# 249
Няма как да ви стигна по детективство, но рових, на 3.04 Джия има участие в Пловдив.Да се озъртате там хаха

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 21:29 от Морана

# 250
Бре голяма тайна е тая победителка, като се разбере след два месеца,ще ги видим всички където се правят на маймуни с номерца..

# 251
  • София
Точно това си мислех. Как ще връщаме назад лентата и ще видим колко са ни правили на шаранчета 🤣

# 252
  • Sofia
Скрит текст:
Това е победителката...не виждан тату по ръцете
Скрит текст:

Вие бяхте позната на Евгени, нали?
Помня в другата тема коментирахте, че в компанията ви сте се забавлявали как е представен в предаването. Какво имахте предвид?
. Честно казано ми е трудно да си го представя във връзка/сватба - доста хлъзгав е той...и си търси свободата според мен. За заблуда на родителите може и да се ожени,но после ще си обикаля сам по света...

# 253
Не е спойлер, но ми направи впечатление, че Габи и Крисия абсолютно по устав отговарят как не знаят нищо от момента на излизането си от предаването. Не очаквам да се издънят и в социалните мрежи. И пак се замислих, че от участничките само една е реагирала като превъзбудена, откакто е излязла, вкл.подмятанията за бг татко, и просто се държи нетърпеливо. Да е нетърпение, ако човек се е оср@л и предстои да го излъчат, не ми се вярва. По-скоро нетърпение да се похвали, тържествува и празнува може да е.

# 254
Коя е тя?

Общи условия

Активация на акаунт