Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 794
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 945
Намерих, че е имал изпълнение на 27.11.2022г. на 33rd Annual Glebe Music Festival, който се е провел 4-27  ноември в Glebe, Australia.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:01 от Greene

# 946
Е трябва ли да наричате човека смотаняк? Той дори не се е бутнал да го дават по телевизията.

# 947
  • софия
И аз идвах да напиша същото като Greene Simple Smile
https://glebesociety.org.au/33rd-annual-glebe-music-festival/

# 948
  • Вестерос
Идвам с информация

ШоГ, боНба
Ленчето е била редакторка или нещо от сорта навремето за Брадърите 😁😁😁 20 годишна
Дали не се знае с редакторите на Ергенът 🙄🤔

# 949
Хоп Grin И какво се оказва сега, Еленчето е от вътрешния кръг на продукцията. Може би наистина си е влязла с гаджето Wink

# 950
  • София
Била е "логър" - през 2010 година. Не знам какво означава точно. Гугъл ме прати в тема в бг-мамма (естествено Simple Smile ) и тук намерих това обяснение: "Казано с прости думи - асистент на монтажиста. Работи с таймкодовете. Т.е. записва и отбелязва откъде докъде по време е някакъв отрязък от заснетия материал".
За 12-13 години що мравки са се изредили в телевизиите. Не знам дали някой ги помни.

# 951
Помнят ги, помнят ги. Виж как си ги и викат даже за нови проекти. Това ми обяснява как Елена се е озовала там.

# 952
  • Луната
Идвам с информация

ШоГ, боНба
Ленчето е била редакторка или нещо от сорта навремето за Брадърите 😁😁😁 20 годишна

Уауу... Топ!
Може би много неща знае за реалити форматите Grinning

# 953
Идвам с информация

ШоГ, боНба

Уауу... Топ!
Може би много неща знае за реалити форматите Grinning
Като например как се подрежда монтаж, как се подбират сюжети за сторилайн в желана посока.
Примерно! Smile

# 954
Как се гледа в камерата, докато се обяснява какво искат жените. И как да намериш място без микрофони и камери. 😏

# 955
  • Вестерос
Как да се държиш, за да не си в миманса

# 956
Работата като логър в Биг Брадър, подозирам, че я е извършвала като стажантка, това е доста безконтактна и “черна” работа в нивото на продукцията. И да се познава с някого отпреди, това не е гаранция, че е завързала контакти и са я “посадили” в Ергенът. Това е все едно аз да съм била чистачка в БТВ и после да участвам във Фермата и да ме пишат връзкарка.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 12:44 от Clouded Mind

# 957
  • София
Как се лъска имидж. Също.

# 958
  • София
Нямаше ли информация, че се познава с Ваня Щерева от преди предаването?

# 959
  • София
Теорема на сторителъра "Всеки контент оставя следи".

Общи условия

Активация на акаунт