Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 45 698
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте , понеже не сме одобрени от ЦАР . Може ли да ми кажете колко ви излезе цялото инвитро в Селена ?
Доста зависи от стимулацията, от цените на медикаментите, които ще се приложат. Най-общо бих казала около 6000.

# 166
Аз разбрах , че само инвитрото е 6 000 всичко останало е още толкова .

# 167
Късият протокол при мен,с всичко(ембриоскоп,магните,пункция,някаква терапия с кръвна плазма и т.н.),без трансфер,може би излезе към 5 000. Отделно платих 5000 за ПИД на 5 ембриончета предния път.
Една приятелка плати 11 500 лева за процедури с донорски яйцеклетки.
Така че много зависи и от протокола,и от броя на инжекциите,и от други допълнителни процедури.

# 168
Aniem, относно барокамерата, "няколко пъти" на дали ще имат ефект. Намери си място, отиди на консултация и говори с тях колко посещения ще ти трябват. На мен ми бяха казали два цикъла от по 14 посещения мисля, че бяха. Като между циклите има определени дни почивка. Колкото повече, толкова по-добре.

# 169
  • София
Значи за тази барокамера...
Аз ходих 3 месеца всеки ден, мъжът ми месец и половина, всеки ден.... резултат 0. Едни няколко хиляди лева хвърлени на вятъра.
Предполагам сте в Щерев, че те от там пращат...
Ако трябва да бъда честна се чувствах добре от барокамерата, четях си книжки вътре, почивах си, спях по-добре, имах повече енергия, но нито ми се подобриха Я., нито имах успех от процедурата след това...

# 170
Значи за тази барокамера...
Аз ходих 3 месеца всеки ден, мъжът ми месец и половина, всеки ден.... резултат 0. Едни няколко хиляди лева хвърлени на вятъра.
Предполагам сте в Щерев, че те от там пращат...
Ако трябва да бъда честна се чувствах добре от барокамерата, четях си книжки вътре, почивах си, спях по-добре, имах повече енергия, но нито ми се подобриха Я., нито имах успех от процедурата след това...
Да, от Щерев ме изпратиха там. Не мога да кажа за ефект, защото преди процедурата се разболях от ковид и всичко отиде на вятъра. Но да, факт е, че и аз се чувствах много по-добре и спокойна.

# 171
Имам миома. Мога ли да направя инвитро при наличието на миома около 1,5 см?

# 172
А какво казва вашият репродуктивен по този въпрос?

# 173
Аз имам няколко, които според репродуктивните специалисти не пречат. Доколкото разбрах зависи как са разположени, но не съм сигурна, че това е всичко. Затова най-добре направете консултация с репродуктивен АГ.

# 174
Здравейте, бихте ли споделила какви добавки сте приемала и през какъв интервал от време са правени опитите?

Аз вече не мога да намеря логично обяснение за някои неща.
Винаги правим ИКСИ с къси протоколи.
Първият път 14 Я,оплодени 12,но само 1 до 5 ден остана.
Вторият път със същата стимулация,но с пиене на много добавки,15 Я,13 оплодени,от тях 6 до 5ти ден.
Казвам си,си гурно е от добавките.
Е,да,ама май не е.
Сега правим 3та стимулация,14 Я,но само 4 оплодени. А добавките не съм ги спирала.
Къде е истината и кое е правилно,вече и аз не знам.
Дали моментът на самата пункция и стопиращата инжекция може да оказва толкова голямо значение. Или пък нещо друго.

# 175
Здравейте, момичета! Включвам се и аз към темата. Днес имах пункция на естествен цикъл с лека стимулация от мериоферт и добавки. От четири фоликула изкараха само три яйцеклетки, от които само две замразихме. Док. ни каза, че на стимулацията по фонда също няма да имам много извадени яйцеклетки (вероятно по-малко от 10). С АМХ 4,93 съм и ми се струват честно казано малко. Може ли съвет какво мога да направя/да пия за евентуалното увеличаване на бройката на фоликулите? Знам, че е важно качеството, а не количеството, но просто се надявах на повече като бройка, защото сме с мъжки фактор.

# 176
  • Пловдив
Момичета, какво мислите за тези резултати? На 7-и ден от стимулациите. Чакам обаждане от док.

# 177
  • София
Lina1, с колко антрални фоликула стартираш цикъл?
При мен с 7 антрални изкараха 6 яйцеклетки, друг е въпросът, че само една успя да се оплоди и то нещо развитието й търпи забавяне та не се знае длаи ще стигнем до трансфер.
Пия Овабууст последният месец, преди това FH Pro

# 178
мечето - колко доминантни фоликула имате?

Момичета, какво мислите за тези резултати? На 7-и ден от стимулациите. Чакам обаждане от док.

# 179
  • Пловдив
мечето - колко доминантни фоликула имате?

Казаха ни, че са 5.

Общи условия

Активация на акаунт