Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 614
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Аз ползвах този RCV60JM и се получи.
Не знам, дали е с капачка. Имам няколко Жадора, някои са без. Но при тази цена ще прежаля капачката Wink.

# 331
Jadore e edt, предполагам сте забелязали.

# 332

Ха, дано! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 333
# 334
Предлагат ми този тестер - мислите ли, че е оригинален ?

# 335

Цветът на течността кафенее, а трябва да бъде розов.Възможно е да бъде от цвета на интериора, поискайте допълнителни снимки.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 21:12 от chery_k

# 336
  • вкъщи
Препоръчайте някакъв приличен парфюм за 16 годишен тийн,който е много суетен и държи парфюмът му да е силен и траен. Но същевременно и да не е тежък,а свеж... В момента ползва Azzaro home, аз го усещам и вечерта,но той твърди,че той не. Хубаво би било предложението за парфюм да е от Елинор, че цените им са много добри с този код.

# 337
  • София
Скрит текст:
Не мисля, че може да се каже със сигурност -
1. пулверизаторът е на винт - теоретично може да се отвори без проблем и да се налее вътре всичко
2. течността на оригинала наистина е розова на цвят, но при престояване става бледожълта или светло конячена, зависи как и къде е съхраняван
3. съмнявате се в нотино, но сте готова да купите нещо неизвестно какво от непознат човек в интернет?
Не разбирам, наистина.

# 338
  • Варна
Аз поръчах EDP, но няма да ми е приятно ако е без капачка. Звънях им да попитам, но никой не вдигна. Ще продължа да настоявам.
https://parfium.bg/christian-dior-jadore-damski-parfium-bez-opakovka#pm=comment

# 339
Моля ви прочетете първа страница! Тук не обсъждаме аромати, коментари в групи, парфюмите или отливките от парфюми, които предлагат в тези групи. И аз съм от скоро тук, но това е първото, което прочетох!

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 22:28 от lurtzchen

# 340
Много добра цена на 100ml:
https://elinor.bg/product/mont-blanc-legend-spirit-13
С код welcome /-5лв/ цената става отлична. Продуктът е намален и кодовете с големите отстъпки тук не важат.
Идва лятото, а това е страхотно лятно предложение. Свеж и качествен аромат, при това евтин.

# 341
# 342
Нотино. Зареждайте кошниците преди да са вдигнали цените и поръчвайте.  После може да вдигнат цените и кода да не хваща.
Един човек продължава да липсва в тази тема. Покрай него и други спряха да са активни, на мен тази монотонност май също ми влияе…

# 343
Нотино. Зареждайте кошниците преди да са вдигнали цените и поръчвайте.  После може да вдигнат цените и кода да не хваща.
Един човек продължава да липсва в тази тема. Покрай него и други спряха да са активни, на мен тази монотонност май също ми влияе…

В моя случай не работи. Пише, че валидността на ваучера е изтекла.

# 344

В моя случай не работи. Пише, че валидността на ваучера е изтекла.

Вижте дали продуктът не го водят намален, тогава не кодът не е приложим.

Общи условия

Активация на акаунт