Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Моята поръчка от Елинор очаквам да пристигне на 1-ви май, a я направих на 14-ти. Grinning Дано да не я забравя.

# 451
  • София
Моята е от 13-ти и нямам никаква информация ще я получа ли, няма ли.
 🤔

# 452
Нотино отново точни и бързи както винаги, доволна!
Парфюма поръчах, другото са подаръци!
Колко мл поръчахте ? Аз нямам подаръци, но поръчах 30 мл. Сега и на 100 мл нищо не излиза, като подарък.

Поръчах 30 милилитра още в първия ден рано рано сутринта в понеделник обикновено подаръците свършват бързо

# 453
  • София
https://www.rafinadparfumerie.com/so/39OUV7Pu-/c?w=1oNXzIVM_usZD … iNzg3YzY5YTMzNCJ9
Промо код: DROP, валиден до 25.04. В имейла са включили информация, че от 01.05 ще има увеличение на цените на Jul et Mad (10-15%).

https://www.parfumdreams.de/
Персонален код за отстъпка, валиден 48 часа от днес : B35ZYGSB4EAZ. 21% отстъпка.
Изключва марките: CHANEL, LENGLING Parfums, Parfums de Marly, Creed, Ella K, Initio, Pierre Guillaume, Montale, Mancera, Xerjoff, Baobab & Tiziana Terenzi, както и намалени продукти.

# 454
  • София
Моята е от 13-ти и нямам никаква информация ще я получа ли, няма ли.
 🤔
Елинор на мен не ми изпращат мейл за потвърждение. Вече и в сайта не мога да вляза,  а нова парола
явно не могат да изпратят. Писах им на мейла за контакт - никаква реакция. Обадих се на 070013133.
Е, поне засилиха офиса да ми се обадят, да ида да си взема поръчката.
Там една муцкa се опита да ми обяснява, че нишовите парфюми са "други", понеже встрани на бюрото имаше Moresque Diadema и Moresque Moreta, които помирисах и казах, че не са моите.
Харесах и пръснах на китката Bdk Parfums Sel D'Argent и Bdk Parfums Gris Charnel. Хубави са, но на мен не са много трайни. На блотер пръснах Club de Nuit White Imperiale Armaf, още се усеща доста силно, на бюрото е и съм на мин. 50 см от него. Не е моят, доста  е тежък и не е за употреба в офиса.
Заредили са много мостри в БЦ "Витоша", когато отвориха офиса до МОЛ "Сердика" бяха изчезнали.

# 455
А аз този път съм доволна от Елинор - изпратиха поръчките ми още в същия ден, а в едната имах и мостра, която ми свърши работа. По телефона бяха учтиви,  имах и потвърдителни имейли, пу-пу да не ги урочасам.

# 456
В parfum dreams, код week, 23% на почти всичко ненамалено
Аз се ядосах  много на парфюм.бг и сега търся какво да си купя, та да се самокомпенсирам. Дори в най елементарния електронен магазин, можеш да въведеш количество налична стока.....

# 457
В parfum dreams, код week, 23% на почти всичко ненамалено
Аз се ядосах  много на парфюм.бг и сега търся какво да си купя, та да се самокомпенсирам. Дори в най елементарния електронен магазин, можеш да въведеш количество налична стока.....
Ако ще те успокои, всички недостатъци на бг онлайн магазините имат и чуждестранните такива. Тук поне не си блокираш суми, за които да чакаш възстановяване.

# 458
  • София
Забравих да кажа на всички любители на арабските марки, в арабските магазини на "Хр.Ботев" и  на ъгъла  "Цар Симеон" / "Софроний Врачански" (магазин "Ориент маркет" ) има доста налични парфюми.  На "Ботев" имаха и тестери на дизайнерски, но ми се видяха странни опаковките, а вчера от Елинор получих в същата опаковка тестер на Dolce&Gabbana.
Вероятно и в останалите арабски магазини при "Женски пазар" са заредили парфюми. Някаква нова мода е, в хранителен магазин да са изложени парфюми, а има и отворени за проба.

# 459
  • София
Има ли актуален код за Парфимо? Искам едно червила и парфюм да взема. Благодаря

# 460
Получих си поръчката от Нотино, просто перфектни…

Много подаръци и безаналогова цена на парфюма. Благодаря за споделената оферта!

# 461
Някой може ли да ми препоръча къде е в момента най- изгодна цената на COco Chanel mademoiselle ? Благодаря!

# 462
  • Sofia
Благодаря за споделената оферта на  Kilian!
Днес пристигна по DHL, прекрасно опаковано в текстилна торбичка.

# 463
Благодаря за споделената оферта на  Kilian!
Днес пристигна по DHL, прекрасно опаковано в текстилна торбичка.
Пренасочих моята пратка към офис на Еконт и нямам търпения да я взема. Тая пуста принцеса дано е готина Simple Smile

# 464

Общи условия

Активация на акаунт