Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 331
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Уж следя темата, но и аз вчера разбрах за отстъпките в Елинор.
Искам да похваля мацката в магазина им на бул. Ситняково. С нея всеки път пробвам нови парфюми и така си избирам. Наистина нямам никакво време да обикалям, а там е супер добре заредено откъм нишови аромати. Двата парфюма, поръчани вчера, са вече при мен Heart

# 556
И аз нищо не разбрах от въртележката в Елинор, но и факт нищо определено не търся, което да ме накара да ровя при тях.

# 557
  • Бургас
И на мен ми потвърдиха поръчката от Елинор, даже ми замениха единия парфюм със стотица, защото нямало 50 мл и пак с 50% го намалиха. Към 8 май ще пристигне, голямо чакане ще е . Благородно завиждам, че си имате магазин в София.
//Аз също си помислих, че ‘бизнеса’ на отливките ще е в своя пик до няколко дни…

# 558
Вчера съвсем случайно видях тук за кодовете в Елинор и докато се начудя, чудото приключи и аз си останах без нищичко ….

# 559
Браво бе, не съм прав! Чакаме си поръчките. Simple Smile

Само защо вече я нама промоцията и кодовете не работят. Нали 14 дни важеше в условията?
И аз се надявах, но изпуснах! Честити да са ви, на всички! Simple Smile

# 560
Като говорим за бъгове. Ето това е бъг! Слага отстъпките, но математиката куца

# 561
Аз си поръчах единствено парфюма, който харесвам най-много,  и то без да добавям Олибанум. Имах възможност да купя после като невидяла и други с отстъпка 50%, но просто не ми трябват. Съжалявам, че изпуснах Xerjoff Starlight Simple Smile
Браво на Елинор за реакцията, няма друг магазин,  който не би канселирал! И честити нови придобивки на всички щастливци!

# 562
Здравейте! Този сайт parfumite.eu , дали все още продава оригинални парфюми?
Гледам, че е коментиран последно 2022 г и това малко ме притесни.
Ако има някой, който скоро е поръчвал от него ще се радвам да сподели впечатленията си.

# 563
Кажете как поръчвате от сайта на Nishane. Дава доставка само до Истанбул

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 23:00 от lurtzchen

# 564
Към мен идва любимото ми пафюмче, с което трябваше да започна годината! Съчетано с кодче, отстъпка, бъгче, алгоритъмче, виновен служител, 50 % намаление, абе разбирайте без пари излезе.

Дори не е цена без аналог. Цена- срамота! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Отказах всичките си поръчки на Xerjoff, като разбрахк какво са ни приготвили от parfumi-shop.net .

Скоро, скороооооо....Purple Heart

Браво на Елинор! Браво на Елинор! Браво на Елинор!

# 565
Към мен идва любимото ми пафюмче, с което трябваше да започна годината! Съчетано с кодче, отстъпка, бъгче, алгоритъмче, виновен служител, 50 % намаление, абе разбирайте без пари излезе.

Отказах всичките си поръчки на Xerjoff, като разбрахк какво са ни приготвили от parfumi-shop.net .

Кое е това парфюмче?

# 566
  • До сърцето...
Някой да иска да поеме пускането на новите теми? Ако е срамежлив, да ми пише на лични.
Аз обещавам да помагам докато свикне Yum

# 567
Скрит текст:

Кое е това парфюмче?

Ей, любопитен народ  ейййййй: https://www.fragrantica.com/perfume/BDK-Parfums/Gris-Charnel-Extrait-73645.html 

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 21:31 от bubanka

# 568
Аз си поръчах единствено парфюма, който харесвам най-много,  и то без да добавям Олибанум. Имах възможност да купя после като невидяла и други с отстъпка 50%, но просто не ми трябват. Съжалявам, че изпуснах Xerjoff Starlight Simple Smile
Браво на Елинор за реакцията, няма друг магазин,  който не би канселирал! И честити нови придобивки на всички щастливци!
Благорадно завиждам на всички, които сте успели.
Кажете как поръчвате от сайта на Nishane. Дава доставка само до Истанбул
Fan your flames следете в мейкъп и parfium.bg.  В мейкъп съм взимала тестер за 140лв, но после размислих и го отказах. Трябва си следене постоянно

# 569
  • София
И аз му се чудех и го слагах и махах от кошницата. В крайна сметка се спрях на първия вариант, защото новия не познавах. Днес го душнах в Елинор. Е, за мъж си е. Не съм сбъркала. Честит!
ПС! Това са моите добре обмислени и не импулсивни покупки

Общи условия

Активация на акаунт