Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Много странни неща се получават в Елинор. Пробвах различни комбинации и с Olibanum от 57лв. се получи уникална цена: от 448лв, цената стана 224лв.! Сега очаквам да ми откажат поръчката Joy Аз отказах предишните на същите парфюми, които излязоха малко над 300лв. Странна работа..

Цитирам се. Не знам как я четете тази тема... За кода разбрах от тук. Не ползвам фейсбуци и други подобни. Всичко, което научавам, е от тази тема, за което благодаря. За Olibanum. разбрах случайно, след като разцъквах разни парфюми и ги слагах в кошницата. Веднага споделих. Който ме е прочел, е разбрал. Писах го веднага след като успях да пусна поръчката.

# 572
В Парфимо Oud wood TF 30мл - 191лв преди доставка
https://www.parfimo.bg/tom-ford-private-blend-oud-wood-eau-de-parfum-30-ml/

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 08:01 от bubanka

# 573
Добро утро! Simple Smile
Една нова за мен и  интересна марка. С код за - 10 %...
https://parfium.bg/gritti?affid=12352279&utm_source=mail&utm_med … n=25042023_gritti

# 574
Поръчките ми от Елинор вече ме чакат в офис,браво за бързината с която работят.Една им писах ,че я отказвам ,но и нея са пратили и сега се чудя дали не е знак от съдбата,че трябва да я взема и нея😂😂😂Днес чакам и поръчка от Нотино ,така че тръпна в очакване за приятни порфюмни изненади.

# 575
Извън вълненията по повод уникалните цени на Елинор от неделя предиобед, повдигам въпроса на Радика, която от над 7 месеца пита дали има кой да поеме темата, очевадно е в невъзможност да пуска, а и не е активна и може би парфюмите са в страни от интересите й напоследък.

# 576
По принцип предпочитам да пазарувам парфюми от летището, но за България нотино

# 577
С какво се сдобих току що:

# 578
Здравейте! Този сайт parfumite.eu , дали все още продава оригинални парфюми?
Гледам, че е коментиран последно 2022 г и това малко ме притесни.
Ако има някой, който скоро е поръчвал от него ще се радвам да сподели впечатленията си.
Читав е сайтът, от там изскачат и редки находки по 1-2 бройки. Пазарувайте смело. Последно поръчвах в края на март.

# 579
# 580
В Нотино ми направи впечатление, че с поръчка на Lancôme Trésor тоалетно мляко за 31,50лв. се добавят 3 подаръка, а с поръчка на спирала например само един.

# 581
Разкошно опакован Xerjoff La Capitale от промоцията на Елинор с код STELLAOFF. Има и мострички Frapin, много приятна изненада е цялата презентация. Доволна съм

Тонка Кола Мансера от parfumi-shop.net с код love10. Ще го пробвам скоро, покупка на сляпо е.

За офертите прочетох тук в темата ❤

# 582
  • София
parfium.bg пак ли не позволяват вземане от магазина?

# 583
  • На черешатааа
Скрит текст:
В Нотино ми направи впечатление, че с поръчка на Lancôme Trésor тоалетно мляко за 31,50лв. се добавят 3 подаръка, а с поръчка на спирала например само един.
Кога Ви добавя подаръците?

# 584
Вие трябва да ги добавите/ маркирате. От тези в долната част избирате един.

Общи условия

Активация на акаунт