Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 330
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Отдавна исках да си купя L'air de temps на Нина Ричи. Носталгично ми напомня за един хубав момент в живота ми. Вчера го намерих в Елинор, с код излиза 46 лв. за 100 мл тестер. Според мен цената е добра, не ми се даваше повече за ретро. Дано да е с капачка. Днес се обадих да питам, но не знаеха.

# 646
Коментарът ми в случая не е свързан с парфюми, извинете ако не е за тук, но в сайта на Нотино трият негативни коментари. За жалост поръчах два продукта (козметика), които бяха много зле и 2те ми негативни ревюта изчезнаха по най-бързия начин. Проверих дали проблемът не е при мен, но не, позитивните ревюта, които съм писала си седят. Просто да го имате предвид, за мен е крайно некоректна практика.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 01:14 от Mikaaa

# 647
Montblanc Explorer Platinum EDP

https://www.escentual.com/montblanc_explatinum_001/

код: EXTRA10 - 10 % на всички парфюми в сайта.

# 648
Отдавна исках да си купя L'air de temps на Нина Ричи.
Скрит текст:
Носталгично ми напомня за един хубав момент в живота ми. Вчера го намерих в Елинор, с код излиза 46 лв. за 100 мл тестер. Според мен цената е добра, не ми се даваше повече за ретро. Дано да е с капачка. Днес се обадих да питам, но не знаеха.
Любимият аромат, който носеше майка ми когато бях дете. Беше някакво мини и се носеше само по специален повод. Никаква идея откъде е намерен френски парфюм през онези години. За 8 март я зарадвах, мен също, благодарение на Делириум, които единствени на българския пазар предлагат EDP

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 08:28 от lurtzchen

# 649
Освен това с код app15/app5, има намаление на някои парфюми и комплекти.

# 650
  • ново
Мейкъп са си обновили сайта, добре изглежда. Дано сега и да заредят това, което искам 😀

# 651
Да видим сега дали ще има повече сгрешени цени!

https://campaigns.viktor-rolf-parfums.de/quiz/1201754_1221/duosa … MsqCTNKKGwYylEVZU

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 09:58 от Milen™

# 652
# 653
# 654
За хората, които наистина нямат нужда от бутилки:

Сетът вече струва не €14, а €18, не заради повишаване на цените, а защото има добавен Ganymede EXTRAIT и мострите не са 4, а  5. Simple Smile

https://www.marcantoinebarrois.com/shop/perfume/echantillons/?lang=en

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:55 от Milen™

# 655
# 656
# 657
  • София
Мислех, че повече няма да поръчвам от промоцията в Елинор, защото всичко си имам. НО с предната ми поръчка получих мостра от служителката в магазина на BDK Velvet Tonka. 2 дни го разнасях и полудях по него. Днес вече е в ръцете ми.
За съжаление не са пратили нищо за проба или за мое щастие, защото така няма вариант да се влюбя в още нещо Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 658
Мислех, че повече няма да поръчвам от промоцията в Елинор
Скрит текст:
, защото всичко си имам. НО с предната ми поръчка получих мостра от служителката в магазина на BDK Velvet Tonka. 2 дни го разнасях и полудях по него. Днес вече е в ръцете ми.
За съжаление не са пратили нищо за проба или за мое щастие, защото така няма вариант да се влюбя в още нещо Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Аз не мислех, но тази сутрин кодовете и отстъпките не излизат като вчера.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:58 от lurtzchen

# 659
Ама какви сте ми УДАР-нички! Simple Smile Flowers Hibiscus

За тези като мен, които тепърва откриват какво е ниш, ще препоръчам и дам пореден плюс за nicheperfumes.net, освен че съм платил за мостри, имам и доста кмплименти.  Просто жестоки!

Общи условия

Активация на акаунт