Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 966
  • 845
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Карз, малкия дявол е бил!

# 586
  • На брега на реката
Браво, Карзче! Хубави новини!
Сега му набийте в главата, докато е още пресен!

# 587
  • София
Карзче, всяко зло за добро! Важното е да е по-вниматеен със здравето си занапред! Blue Heart
Ние заръчахме къщурката за свекърите. Сега остава вече да чакаме да я изпълнят. Като се отвори времето мястото им трябва да се изоре и да се прави оранжерийка.

# 588
  • някъде ... тук ...
Карз, сега както писа Бубето, говори му докато е прясно.

Аз да кажа, че си взехме колата и стигнахме Сакликент. Много як каньон и яко газене във вода за красоти Simple Smile

# 589
EлиТ, когато скучаеш ни пусни малко снимки!

# 590
  • някъде ... тук ...
Като се върнем, че нета ми не е много Simple Smile

# 591
Карз, перни го един зад врата от леля му Тути;)
За чий им е да пият енергийна напитка на тяхната възраст, от какво се умориха?
И моята щерка си купува, една сутрин баща ѝ я беше изловил, оставяйки я на училище.
Много труден живот живеят децата ни и не случиха на разбрани родители;)
Радвам се че всичко е наред, пийни си една бира тая вечер.

Ели, ще чакаме!

Боби, Але, оздравявате!

Утре ще ми е много натоварен ден, помислете ме с добро. Не е за здраве, за работа е, съвестната ми душа не издържа ако нещо не е направено както трябва.

# 592
Аз да кажа, че си взехме колата и стигнахме Сакликент. Много як каньон и яко газене във вода за красоти Simple Smile
Много е красиво там, потвърждавам!

Ели, да хапнете при крайпътните баби.

Аз ще покажа снимки на вместо Ели 😁

# 593
  • при моите деца .....
Да се разпиша.
Карз, радвам се, че е бил малкият дявол.
Работя в училище и съм свидетел колко енергийни напитки се пият (по 2-3 изпива ученик - това само до обяд)
За съжаление пазарът е доста богат на варианти енергийни напитки. Достъпни са, разпространение са Sad
Али, голяма красота!
Борбаланка, рядко коментирам мнения и влизам в спорове, но се чудя удачно ли беше включването ти?  Тонът? Особено в този момент.
Аз също понякога си казвам, че мога да свърша нещо - да пусна прахосмукачка, да избърша прах... вместо да ровя във форума..... но ..... четенето и писането във форума ми помага да се разтоваря, да "комуникирам". Не се оправдавам "за мързела" си, опитвам се да обясня.
В трудни моменти човек има нужда да сподели.
ММ се прибра.
Имаме резервация за утре и събота вечер за Старосел - подарък за моя РД и имен ден на ММ (миналата година), но чак сега ще го използваме. Не съм събирала багаж.
Хубава вечер!

# 594
  • София
Борбаланка, рядко коментирам мнения и влизам в спорове, но се чудя удачно ли беше включването ти?  Тонът? Особено в този момент...
Пак ли е трито? Thinking боби, чудна почивка ти желая!
алечко,  много хубави снимки!
тути, Flowers Four Leaf Clover
карзче, важното е, че е здрав!

# 595
  • югозапад, под "Марков камък"
Борбаланка, рядко коментирам мнения и влизам в спорове, но се чудя удачно ли беше включването ти?  Тонът? Особено в този момент...
Пак ли е трито? Thinking боби, чудна почивка ти желая!
алечко,  много хубави снимки!
тути, Flowers Four Leaf Clover
карзче, важното е, че е здрав!

Бъни, аз я докладвах Борбаланка.

# 596
  • Бургас
И аз имам да събирам багаж, но ще го правя утре в последния момент. Децата си приготвиха техния, аз сутринта само ще хвърля по едно око и прибирам. Ние сме за уикенд на Старозагорските мин.бани.

Але, много красиво. Снимката с пейката във водата е готин кадър.

# 597
След дълга пауза реших да надникна тук и прочетох последните страници, включително и изтритото.
Знаеш ли, Борбаланке, понякога не е зле човек да бъде малко по-смирен и да внимава с какъв аршин мери хората. Малко ми е странно как някои потребители си нямат друга радост и разнообразие, освен да следят и помнят кой, къде и защо пише и споделя. Вярвай ми, усещането да не можеш да зарадваш най-скъпите си същества за празник или личен повод, може да е доста болезнено. Преживяно, за жалост.
Понеже започнах с откровенията, другото е относно химиите. Карзче, не е сигурно, че ще ги откаже напълно. По-важното е да осъзнае случилото се и да ги намали максимално. Дъщеря ми не проявява интерес към алкохол, цигари и кафе, но на състезания понякога опитва енергийни. Доста сме си говорили за тях и знае, че коментарите ми са от личен опит, заради дълги работни дни и много часове зад волана. Не си въобразявам, че съм кой знае какъв авторитет Grinning обаче баш по тази тема лекциите ми имат резултат.

Тути, имаш палчета от мен. Heart за работа обичам да си изпипвам нещата, нищо че не винаги се оценява.

Боби, приятна почивка Simple Smile

Нищо интересно при мен, напоследък се редуват чудесен ден, последван от потискащ. Хубави емоции, после лоши новини, после пак хубаво и искам да мога да проспивам всеки втори ден Simple Smile
Голямото редене на багаж започва скоро, а обратното броене тече с пълна сила.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 23:00 от Linofrina

# 598
  • София
Изтритото не съм го видяла, ни явно, че нищо хубаво не съм пропуснала.
За енергийните тази вечер комуникирам с моята тийнка и тя ми връща въпрос: Добре, след като са вредни защо ги продават на деца? Защо държавата допуска това да се случва?
Каквото и да обясняваш на децата си е много трудно при положение, че всичко е пред очите им и се продава свободно….
Да не говорим, че има дори родители, които им ги купуват.
Али, прекрасни снимки. Не бях го чувала това място, ни сега вече ми се прииска да се пренеса там.
Боби, приятно изкарване уикенда!
Аз за събота съм в трескава подготовка за парти в моя чест. И аз ще пораствам в неделя. Grinning

# 599
Карз, важното е, че е здрав. Сега можеш да го напердашиш 😁

Лин, пропуснала съм, за къде стягаме багажа 😊

На тези с минералните бани - да се топнете и заради мен. Знаете как ги обичам 😁
Аз съм самичка на работа, колежката малко ще отсъства. Така че разчитам на вашите снимки да ми поддържат духа Whistling

пп: видях изтритото, понякога не си струва, няма да разбере Stop

Общи условия

Активация на акаунт