Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 965
  • 845
  •   1
Отговори
# 600
  • София
никитка, май добре си направила Grinning
селесте,  хайде и на теб чудна и спокойна почивка.
лин, и аз съм пропуснала за багажа. Щом се редуват дните, значи всичко е идеално.
Синът ми също ми е казвал, че си купува понякога енергийни напитки. Колко приказки към изприказвала, чак на мен ми е досадно да се слушам.

# 601
Добро утро.
Лин, чудех се къде изчезна.  Повече да са добрите дни.
Приятна почивка на пътуващите.
С моя син не просто говоря, но дори не му давам безалкохолни и съм с ясното съзнание, че не мога да го опазя, ако той реши. Уж говорим, дано има ефект.
Али, аз се радвам на снимките също. Благодаря.
Петък е. Да ви е спокоен.

# 602
  • гр.София
Добро утро ☕
Али, прекрасни снимки 🤩
Доста момичета липсват, Лин, радвам се, че се разписа 🤗
Тия енергийни напитки са кошмар, навсякъде се продават и децата за да са интересни ги пият...и аз само намилам, безалкохолно у нас също не се пие, само вода!
Кой, какво писал съм пропуснала 😁
Хубав петък за вас, на мен ми е понеделник 😘

# 603
  • На брега на реката
Добро утро!

Не съм видяла изтритото, но явно е било гадно и дано не го е видял, който не трябва! Защо има хора, които обичат да нараняват?!

Приятна почивка на почиващите  и лека работа на останалите!  И на мен ми се иска нищо, че скоро бях!

Али, чудни снимки! Благодаря!

Тути, стискам палци!

Хубав петък, момичета!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 06:39 от Бубoлина

# 604
Добро утро!

Наспах се в 5 и скокнах, та сега имам малко време за убиване.

Много се радвам, че днес е петък, тази седмица се усеща като шестдневна.

Спокоен ден, банда!

# 605
Добро утро.
Али, благодаря за снимките!
Лино, здрасти! Никитка, и ти се губиш! Пишете, момичета, да знаем, че всичко е ок с вас.
Али, ако не е късно, можеш да мацнеш лицето с маска или да си поръчаш нещо по нета.
Хубав ден от мен!
Ети, как сте? Боби, а вие?

# 606
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мари, мисля, че вървим към оправяне всички вкъщи.
Днес и утре стиснете палци на Марти - на изпит по английски е.
Днес ще събирам багаж.
Пътуваме за Старосел. Май ще вземем и Митето с нас. Свекървата е болна и не ми се иска да я товаря да го гледа. Пък и ще ми е по-спокойно.... Пък и не сме го водили никъде тази година....
Времето ще е лошо.... Но каквото, такова.
Хубав ден!

# 607
Добро утро, петък е, днес съм на театър с една дружка и го чакам с нетърпение.Утре щерката е рожденничка, темата е Панди и  ще правя украсата.Може да Ви снимам.❤️ Днес ще й взема тортата.Взела съм й сапунен букет, и цялата ми стая мирише прекрасно.После на 1 е синът ми.Въобще хубави поводи да има❤️😘🌷 хубав ден, момичета!🌼

# 608
Д0бро утро дами. Гледам навън слънчо се опитва да пробие, дано успее, че имам цветя да сея.
Днес ще ни монтират последните мебели, стискайте палци да не стане къща пещера. снимки после, ако е за снимане де

# 609
  • София
Добро утро!
Стиснати палци са Тут, Марти, Тит!
Който ще пътува все пак желаем времето да е с вас! Heart
Липсващите момичета силно се надявам да релаксират някъде след празниците и да нямат време за форума! Hug

# 610
  • Бургас
Добро утро!
Не съм видяла и чела,това което р трито. Но само от ника,който се коментира,съм сигурна,че Борбаланка е писала по мой адрес. Не спря да се заяжда с мен тази потребителка!
Ако някой има копирани постовете й,да ми ги пусне на лично,много моля!

# 611
Момичета, някой чатка ли физика, биология или химия на средношколско ниво и няма нищо против да му изпратя 10 въпроса утре между 9,30 и 10,30 Grinning

# 612
Руми, Катето е твоят човек!

# 613
То може и трима отделно Joy

Тест ще правим общообразователен, но тези предмети са ни малко мъгла, другите ще ги избутаме дружно Whistling
Нали са профилирани сега децата и щерката от 8 клас не ги е учила.

# 614
  • Бургас
Руми,може да питаш и в темата за помощ в училище. Има много учители там,които помагат.

Общи условия

Активация на акаунт