Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 710
  • 845
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Докато наглеждах сутринта палачинките, сготвих и един боб. Прибирам се сега от разходка, а майчето междувременно минала покрай нас и оставила супа, основно и десерт. Каза да ѝ се отблагодаря с буркан боб, лесна работа.

Савина, дано те отпусне бързо болката!

# 61
Гласувахме, даже чакахме на опашка.
Вчера се занимавах с цветя, 2 сандъка с мушката изкарах, но май утре ще ги прибирам като гледам прогнозата.
Пак имам болежка, но днес не ми се пише.

# 62
6 броя пердета оправих, с орхидеите се позанимавах, бърсах, чистих, но има още какво да се желае. Сега ще си правя мусака с тиквички, за децата ще пържа месо за гироси (да сефтосам изпраните и изгладени пердета), искам и педикюра да отметна....

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 16:35 от mariat

# 63
Мерси, момичета, обичам Ви❤️🥰❤️ малко по- добре съм, но кофти на хрон.неща е, че днес добре, после пак зле и така до безкрай.Не можах да изляза, утре ще ходя за поръчката.Следобед ми е почасовата работа.Дано не познаят за времето.

# 64
  • София
Честита Цветница на католиците и арменците! Hands Pray
Лоши сте с тези козунаци значи! Искам адресите ви! Sunglasses

# 65
  • Бургас
Заболя ме главата от един превод и надникнах тук за малко, едната цветята оправила, другата изпрала и изчистила света, че като метнах терасата с все китки и прозорци към стаите, та досега. Сега пера по люлката и столовете разни възглавнички и от утре мисля да посядвам по-честичко там.

Родива, тръгвам с теб по домовете.

# 66
  • Бургас
Коледарки по Великден 😂🤗а ?

# 67
Ще ги пишем Лазарки Joy.

Гласувахме, пазарувахме, ММ си посади една леха с чесън, аз окосих. Салатата вече е готова, чакам пилето да се опече и да вечеряме, а после ще гледам някой сериал.

Дано не се сбъдне прогнозата за времето другата седмица или поне да е в олекотен вариант и снега да ни подмине.

Гледам телевизия и ми намирисва, че наесен пак ще се ходи на избори.

# 68
  • при моите деца .....
Привет!
Савина, дано си по-добре 🍀🍀🍀
И аз се надявам да не познаят с прогнозата, вчера ММ смени гумите, а Марти минава планински преход до училище....
Гласувахме с Марти. ММ беше пръв в секцията.
Играх футбол с Митко, добре, че игрището беше заето, та кратко играхме. Имам мускулна треска на бедрените мускули, а ходя доста пеша и минимум 1 път на танци....
Митето писа домашни ... После ходи да рита на Марти с гаджета, а аз Сменях чаршафи, 3 перални.....
Безкраен ден....
Наздраве!

# 69
  • Бургас
Ще ги пишем Лазарки Joy.
Тъкмо съм усвоила част от репертоара за предстоящото тържество в градината Joy

# 70
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди 5.30, но реших да полежа още час. Митето не е на училище, а аз нямам първи час. Пуснах перална и се върнах в леглото...
Сега сядам с кафето.
Хубав ден!

# 71
  • Germany
Добро утро!
В 5.30 станах и вече си изпих кафето. Имаме уговорка с майстора, който ще слага паркета, да започне днес и тряба да отидем до новият апартамент. Напрегнато ми е, защото не ми потвърди писмено деня, а само по телефона. Уж е фирма с много добри отзиви, ама аз съм както винаги леко мнителна. Стискайте палци да дойде и да почнат днес, че ни много важно.
Лека седмица на всички!

# 72
Добро утро.
И аз съм с кафето. Все още не знам какво е времето, но определено прогнозата на времето ме стресна.
Хубав ден от мен!

# 73
  • Бургас
И от мен добро утро!

Можех да поспя днес повече, че Вики не е на училище, но не, от 6:30 съм се завъртяла, а легнах към 2. Допивам кафето и се приготвям за сутрешното вървене, което май повече обърнахме на влачене и мохабет. После трябва да мина през ЛЛ, за да задействам процеурата за санаториума и ако е все още хубаво времето, да водя децата на бургери и Дино парк, че в петък  ни се размина.

Не съм гледала прогнозата, сняг ли дават?

Спокойна нова седмица!

# 74
  • Бургас
Дават го дъжд. Момичетата имат базар,който ще се проведе в салона,заради очакваните валежи.
Не съм станала в 5.30, нито съм сготвила,изпрала и премела. Най-значимото нещо,което направих е кафето,което пия бавно. Въобще, падение!

Общи условия

Активация на акаунт