Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 949
  • 845
  •   1
Отговори
# 705
  • Germany
Добрите деца биват мачкани, тъпкани, докато другите "успяват" в живота на техен гръб.
Лично за мен тази недосегаемост и ненаказаност ще ни затрие.

И аз мисля така.

# 706
  • на Мелмак
Карзче, дано е нещо бързо поправимо.

Али, честита ти рожденничка! Simple Smile

Малкия по принцип е малко над нещата, но пък се притеснява по изпити, контролни, тестове. Знае си материала, но като се притесни, поправя вярното с грешно. Знае го и от това пак се притеснява. Взела съм капки на Бах, дано има резултат от тях. Сега е отличник почти, ако седне да учи малко повече ще се справя по - добре. Ядосвам се, терзая се, вчера се навиках на ММ, че той е виновен.
Наистина в София са като пренавити пружини, психясват отвсякъде. Затова - каквото стане, здрави да са ми само.
Извинявам се за лиричното отклонение Blush
В работата на едното момиче, не знам дали има мисъл, която да му се здържи в главата, обмислям да я сменя

# 707
  • На брега на реката
Али, честита да е снахичката. Здрава, и щастлива да е!

Ети, дано малчо има късмет!  За девойките ти, не знам какво да кажа, какво става с тези млади хора?!

Карзче, стискам палци!

Аз се прибрах от София и почивам! За първи път шофирам сама , до София и обратно! Справих се повече от добре, дори и ме наваля днес, но явно хванах периферията на облака, та беше за кратко.

# 708
  • при моите деца .....
Бубе, браво! Още да шофираш сама!
Але, да е жива и здрава!
Карзче, стискам палци да е нещо безобидно.
Ети, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
Вечеряме всички вкъщи.
ДНес Марти си е взела роклята за семейното тържество и гащеризона за изпращането. Много са красиви, доволна е.

# 709
Ети, и на моята щерка това ѝ е проблемът, бавна е.
Да са ни здрави!
Монката пак ми е с болки в стомаха, от дни сме на въртележката, за апендицит се съмняваха, дано не пропускаме нещо.
Бубе, гордея се с теб!
Браво на Марти, ще я чакаме със снимки от събитията в пълния ѝ блясък.
Добрите деца биват мачкани, тъпкани, докато другите "успяват" в живота на техен гръб.
Лично за мен тази недосегаемост и ненаказаност ще ни затрие.
И аз мисля така.
аз не мисля така. Ще си намерят мястото и добрите деца, ще се реализират и ще бъдат успешни. Дотогава ще стоим зад тях и ще ги подкрепяме, докато станат уверени в себе си.
Както казваше предишната класна на Монето, винаги си личи кое дете от какво семейство идва. И не визираше парите, а отношение, уважение към учителите, начин на мислене и изразяване.
Але, честита да е рожденичката, здрава и щастлива, все така да се харесвате!

# 710
  • На брега на реката
Их бе, Тути! Що така при Монката?!
От сърце желая, бързо да се оправи!

# 711
  • София
tuty, от малка съм с болки в стомаха от притеснение...сега вече с тежък гастрит. Не го изключвай като причина, ако детето е по-притеснително. Дано да е безобидно, слагай й розовите очила и я учи да не се вълнува много.
Относно "добрите деца" категорично подкрепям мнението на Rodiva за мое огромно съжаление.

# 712
  • София
Тути, а нещо гинекологично дали не може да е? Наскоро на моя позната дъщеря й от съмнения за апендицит се оказа с киста на яйчника.
За другото ми се иска да си права за децата и да не страдат в това общество. На мен лично ми е много трудно да общувам с хора, които гледат много повърхностно на нещата. Лошото е, че нито себе си мога да променя, нито останалите.
Баба ми навремето казваше, че за да е добре човек на всичко трябва да казва: М.йната му! Без да се товариш. Дано успяваме да го правим по-често!
Бубе, браво за шофьорлъка. Вече ще ти е далеч по-лесно!
Боби, супер, че Марти си е намерила дрехи.
И аз трябва да търся рокля за сватба, но още се ослушвам.

# 713
Добро утро на моя ден! Пийте по едно за мое здраве. Обожавам рождения си ден.  За пръв път някой се опитва да ми развали деня, надявам се да го неутрализирам.
Тути, а дали не е нервен стомах от притеснение? Моят син имаше такива проблеми. 
За децата смятам, че си намират мястото. Ние трябва да ги подкрепяме, за да не ги смачка никой, докато не придобият увереност.
Боби, ще чакаме снимки от събитието.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 714
  • София
съни, честито, бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща Flowers Bouquet

# 715
  • гр.София
Добро утро ☕
Съни, честита да си, от здраве и късмет да не се отървеш 🎂💐🎊
Бубе, браво! Много ти се радвам 😘
Вчера най- сетне падна цената на самолетните билети до поносима, та купих и за връщане, викам на ММ ако не падне цената,  няма да се връщаме 😁 ама пак извади късмет!
Хубав ден момичета 🤗

# 716
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Съни, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива, обичана, ценена!
Слънчево настроение, щастливи моменти днес и никой, и нищо да не разваля деня ти!
Митето имаше болки в корема, които бяха от промяна, притеснение....
Тути, дано намерите решение.
Хубав ден!

# 717
  • София
Добро утро
Сънчо, здрава бъди, спокойна.

# 718
Добро утро!
Съни, бъди слънчева, усмихната, щастлива и обичана! Весел празник!
Тути, пишеш спомах, после апандисит... Корем ли я боли или стомаха? Ако е ниско долу- закарай я на гинеколог да видят за киста. Моята щерка е имала такива болки от спукана киста, (които продължават до няколко часа), но при нея бяха 3 дни. Правихме ПКК и видяхме, че няма нищо притеснително. После ехографа потвърди, че няма киста (знаехме за налична такава). Ако болките са от притеснение- тя самата трябва да се справи. Може да се допиташ до ЛЛ за невробекс. Изписван ни е подобен продукт. Децата, които са много емоционални имат такива прояви.... Дълго стана, извинявам се.
Хубав ден от мен!

# 719
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и сбъдваща мечтите си! Мъжете у дома, да те слушат и глезят!

Благодаря, момичета!
Аз съм шофьор от 35 години, но досега не ми се е налагало да пътувам сама на по-дълъг път. Карала съм и по 500 км., но с ММ и си е друго. Не, че е кой знае колко, 200 км.са, но като за първи път ми беше хем леко притеснено, хем някакси любопитно. Абе, мина то, от тук нататък ще е по-лесно!
ММ ме нарече - баба джигит! Каза, че трябвало да карам усмихната, че ако ме снимали някъде, да съм излязла хубава на снимката! Шегаджия! Joy
Аз съм в отпуск и днес и вече съм с пералня напред! Остана да поизпера пердетата от хола и да ги изгладя и финиширам с "пролетното почистване"!

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт