Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 954
  • 845
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Ех, Карзче, ще вземеш мерки навреме и ще се стабилизираш! Щом трябва и холтер ще носиш, за да добият яснота лекарите! Hug

# 736
Благодаря момичета за всички предложения и предположения. Не мога да кажа какво точно я боли, болката се мести, гледаха я за кисти, всичко е наред. Гади ѝ се, боли я, лошо ѝ е често. Въртим се от лекар на лекар, хирургът също като Стейси предположи някакво възпаление, гастро лекарят препоръча диета. Имаме инструкции при силна болка да тръгнем на спешен кабинет и все така неясна диагноза.
Карз, нека ти направят хубаво изследванията, не се плаши, отдавна си с оплаквания, та имаше нужда от обстоен преглед.

# 737
  • Бургас
Тути,да се оправя девойката!

Аз вече си уредих час за специалист кардиолог за утре,за второ мнение. Само трябва да ме изпишат преди 14ч

# 738
Момичета, не мога да стигна до темата, толкова ме е завъртял реала. Поздрави на всички! Връщам се да чета.
Бъдете здрави!

# 739
  • някъде ... тук ...
Съни, здрава и обичана да си!

Работата ме завъртя, че е и много...

# 740
  • на Мелмак
Тути, звучи ужасно, желая ви бърз развой!

Карзче, крайно време беше да отидеш на лекар, не по екстремен начин де, но... Така е.

# 741
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Съни! Здрава и щастлива да си!

# 742
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, не се паникьосвай. Изчакай и второто мнение! Дано всичко е наред!

Тути, дано е нещо от възрастта и да отшуми! Знам, че ти е много трудно, като нямате яснота!

Але, как я караш?

Стейси, със сигурност са малко хората като теб! Чест ти прави това, че като не се усещаш сигурна, търсиш "помощ"! Повечето хора, не биха си го признали!

Хич не ми се ходи на работа, но се успокоявам с това, че са само 2 дни и после пак тридневна почивка!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 09:08 от Бубoлина

# 743
Добро утро.
Прекрасен ден беше вчера,  но сега ми се спи.
Карз, не се шашкай, по-добре да има яснота за състоянието ти.
Тути, дано намерите решение.
Хубав да е денят ви.

# 744
Добро утро.
Направо ви завидях за тридневната работна седмица.
При нас е 7 градуса, без думи съм.
Хубав ден от мен!

# 745
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря ви, така е,поне ще стане ясно какво е точно.

# 746
Добро утро.
Направо ви завидях за тридневната работна седмица.
При нас е 7 градуса, без думи съм.
Хубав ден от мен!
Добро утро! И при нас е толкова, мрън.
Много съм зле, дойдох час по-рано на работа, с мисълта че закъснявам за оперативка;)
Усетих се да погледна часовника на колата, чак след като видях че на паркинга няма коли;)

# 747
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Карзче, аз като имам проблем, е не всичко де, винаги ходя на лекар. Искам да знам какво ми е, да го лекувам и да съм ок. Не ми е оферта да ми мине до следващия път.
Главоболието го влачих 5г. Минах всички лекари и изследвания, докато накрая една лекарка не ми каза, че може да е от храна и аз си самоназначих изследвания за хранителна нетолерантност, та се родих. Сега имам си нормално главоболие, което се понася и минава от първия хап.
Мисля за днес една дълга разходка, че почиваме.

# 748
  • Germany
Добро утро!
При нас е 3 градуса. Толкова е обикновенно януари.... Чакаме всеки момент да дойде фирмата за местенето. Стискайте палци всичко да мине бързо и нормално.
Карз, стискам палци бързо да се разреши здравословният проблем при теб!

# 749
  • На брега на реката
Момичета, някой дали може да помогне:

Искам да почерпя един човек, но наскоро му отстраниха жлъчката и знам, че много храни са забранени.
Мога ли да приготвя нещо, което би могъл да хапне?

Общи условия

Активация на акаунт