Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 946
  • 845
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Добро утро!
Тути, имаш поне предостатъчно време да се подготвиш за оперативката. Hug
Бубе, доста трудна ти е задачата ако си спазва режима точно. Каквото и да е, трябва да е сготвено само варено или на пара. Сещам се например за варена тиква.
https://www.puls.bg/dieti-c-22/khranene-pri-otstranen-zhlchen-mekhur-n-3839
Дядо ми беше в същото положение преди много години, но той не спазваше чак стриктно диетата.
Мони, дано местенето мине безпроблемно.
Карзче, стискаме палци да успееш навреме за второто мнение.

# 751
  • София
Момичета, някой дали може да помогне:

Искам да почерпя един човек, но наскоро му отстраниха жлъчката и знам, че много храни са забранени.
Мога ли да приготвя нещо, което би могъл да хапне?
Здравейте, извинявам се на рожденниците, които не поздравих.
На патерица да са живи и здрави! Ени, много да те радва малката.
Да кажа за жлъчката, една приятелка, която се оперира ми беше споделила, че няколко месеца менюто й е било почти изцяло от тиквички без пържени, разбира се. Забранени са яйца, шоколад, сини сливи и патладжани и др.

# 752
  • гр.София
Добро утро ☕
Наспах се хубаво, сега кафенце и фитнес 🏋️
Мони, стискам палци всичко да мине без проблеми 🤗
Днес ми е натоварена програмата със срещи 😁
И един фестивал следобед ме чака 😁
Карзче, щом си при лекарите ще те отправят 🤗 ти само ги слушай!
Тути, голям мерак за работа 😘
Алето, ни забрави нещо 😎
Днес и пазар трябва да вместя в натоварената ми програма!
Хубав ден момичета 🤗

# 753
  • Germany
Бубе, трябва да е нещо почти без мазнина, без бобови, без кафе и без шоколад. Това, ако операцията е била скоро. Ако са минали 2-3 месеца може да яде всичко.

# 754
  • Бургас
Добро утро!

Карз, всичко ще е наред, сега поне знаеш какво да лекуваш.

Деси, завидях ти за активната програма, много ти се радвам.

Съни, ха дано доброто настроение продължи и днес!

До неделя ще ми се отели волът, пак с няколко дини под мишница се натоварих. Поне са само 4 дни.

Хубав да е денят ви!

# 755
Добро утро!

Карз, стискам палци! 

Мони, леко местене!

Командировка съм аз, събудих се в 6 както обикновено,  станах, пих кафе, че като му легнах, събудиха ме със закуската в стаята😆 Сега пия второ кафе и ще се подготвям за събитието.
Букурещ е красив град!

# 756
  • на Мелмак
Мдааа, много красив Simple Smile

# 757
За първи път научавам, че главоболие може да се предизвика от храна. И аз действам като Ети при здравословен проблем.
Мони, стискам ви палци!
Сутринта преди работа забърсах една косачка. Сега трябва да я разуча и подкарам в почивните дни.
Новинка, как си?
Тути, леко да мине оперативната.
Али, ти се забавлявай! Деси, и твоята програма е обещаваща.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 12:07 от mariat

# 758
  • На брега на реката
Карзче,  стискаме палци и чакаме новини!

# 759
  • София
Аз днес имах леко ПТП с колата на едно кръстовище. Един мина на червено с бясна скорост и аз в последния момент успях да реагирам. Спрях, онзи и той спря. Слезе, погледна си колата и отпраши. Добре, че съвсем леко само бронята е засегната. Ще трябва със застрахователи да се занимаваме сега. Важното е, че се разминаха леко нещата.
Поне невроложката после беше доволна от изследванията на щерката. Остава да се надяваме така да продължават нещата и занапред.

# 760
ММ... Каза, че трябвало да карам усмихната, че ако ме снимали някъде, да съм излязла хубава на снимката! Шегаджия! Joy
Aaa! Веднъж ме снимали с превишена скорост и на снимката съм усмихната с 28 зъба, че все се шегуваме със съпруга ми, че трябва да сме усмихнати.
Да са здрави празнуващите!

# 761
Rodiva, важното е, че няма пострадали. Hug 
Карз, стискам палци да намерите с лекарите най-правилното лечение и скоро да има подобрение.
Али, много красива архитектура. Heart Eyes

Аз идвам да се хваля, преди 2 дена кръщелникът ми стана батко на две госпожици- Симона и Елиза и съответно както майка им ми каза, аз се сдобих с още две кръщелници. Кой като мен Stuck Out Tongue Winking Eye А най-добрата ми приятелка е не просто майка-героиня, ама истински супергерой. И не знам как ще се оправя сама с един 3-годишен разбойник и две новородени, аз бих избягала с писъци, а тя е супер спокойна и уверена. Много се гордея с нея и се радвам безкрайно, че си сбъдна мечтата за голямо семейство. А и тя наистина е прекрасна майка и страхотен човек. Та сега обмислям едно кратко отскачане до България да нагушкам девойките. Много се вълнувам. Heart

# 762
Родива, малкият дявол е!
Ем, честити да са близначките! Пожелавам им да се държат добре с теб и да те вдъхновят за следващата крачка!

# 763
  • Бургас
Ем, честити да са бебоците! Да растат здрави, безгрижни и обичани! Много мили думи за майка им, късметлийка е, че те има за приятел.

Роди, неприятно преживяване, но добре че е бил малкият дявол. Радвам се за добрите новини при девойката. Все по-добри да са!

Карз, второто мнение потвърди ли първото или още повече те обърка?

# 764
  • София
Ем, няма по-прекрасно нещо от голямо и сплотено семейство! Живи и здрави да са кръщелниците ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт