Кралски работи и клюки- април 2023

• 62 549
  • 670
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
На семейната снимка от сватбата, майката на булката дърпа оптически всичко към себе си, булката буквално изчезва заради тая зелена салата на рамото на майка й

# 646
  • София
Елизабет е родена през Април и за да се избегнат дъждовните времена се честваше пре Юни.

Чарлз обаче е роден пред Ноември и не ми се вярва да отлагат с половин година за Юни.

# 647
В много хубава обстановка е сватбата. Ходих да търся Мария-Терезия на снимката, че не я бях забелязала Joy
Много е приятна прическата на булката, обаче тази рокля, ех....

# 648
  • Някъде там
Днес Карл-Густаф става на 77 години.

Ще има тържества в двора на замъка след малко.

# 649
  • София
Много ми е симпатична булката, но освен тиарата, нищо друго не ми харесва. Тиара, воал, цветчета - твърде много елементи, плюс странната рокля. На модела стои една идея по-добре, но пък цветът е един...никакъв (веднага се сещам за Максима и как при нея беше обратното с няколко неща).

Честити рожденици!
София Испанска наесен ли отиваше в Уелс?

# 650
  • Пеликания
Тази година се навършват 75год откакто Датската църква дава възможност да се наемат жени свещеници. Мери присъства на службата.

# 651
  • София
Wow, великолепна е принцесата - както обикновено!
Много елегантна!
Вече съм раздвоена за тоалет на седмицата, май Мери надминава зелената Максима. Най-елегантната и добре облечена дама ми е тя.

# 652
Роклята в оригиналния ѝ вид е интересна. Дори много. И на манекенката стои добре. На булката се губи заради премахнатите голичко на коремчето, с което се обезсмислят преплетените ленти, дълбоката цепка на полата и дългите ръкави, а всъщност точно тези три елемента правят модела. Отделно, че и фигурата на булката е различна и не точно за него. Дизайнерски грешка и недомисляне, според мен, защото макар обикновено булките да си избират роклята,  те все пак се вслушват в съветите на специалиста.
Майката е дребна за тази "зелка", както я наричате. И там има някакво разместване на зеления акцент, което и при нея влошава визията.
Розовата въздушно-романтична рокля не ми харесва. Тя и не отива много на възрастта на жената. Не разбрах коя е тя.
Но момичето пак е красиво, младоженците видимо много щастливи, а близките и гостите усмихнати и в наистина добро настроение!

# 653
  • Sydney
При нас празнуваХме рожденият ден вторият Понеделник на Юни. Сега погледнах в официалните почивни дни - остава си, просто са го сменили на краля.

При нас рд на краля се пада пролетта, на кралицата есента, но логиката е друга. Ако някой се интересува ще обясня, но едва ли.

# 654
  • Някъде там
Wow, великолепна е принцесата - както обикновено!
Много елегантна!
Вече съм раздвоена за тоалет на седмицата, май Мери надминава зелената Максима. Най-елегантната и добре облечена дама ми е тя.
Безупречна е, както винаги. Класата си личи. Стил и елегантност без усилие.
Носена е роклята.  Една рокля, а колко много различни визии и всички  страхотни. Който си го може, си го може.

# 655
  • в сърцето на един мъж...
При нас рд на краля се пада пролетта, на кралицата есента, но логиката е друга. Ако някой се интересува ще обясня, но едва ли.

Аз се интересувам Simple Smile Това заради годишните времена при вас ли е или има друга логика?

# 656
Вчера Кейт и Шарлот са гледали балетно представление на Пепеляшка.
https://www.instagram.com/p/CroljaCIrj3/

Много сладък тоалет на Кейт.

# 657
  • София
Гърците на събития в Ню Йорк. Златистата рокля на Олимпия би била супер върху някоя брюнетка, но пък хубава прическа си е направила.

# 658
  • Някъде там
Няколко тоалета и на други по важни гости.
Тази дама ми е фаворит. Това за мен е хубава рокля на точки.
Принцеса Катрин от Насау.

Мари-Астрид от Лихтенщайн

Ерцхерцогиня Катлийн Хабсбург-Лорейн

Принцеса Мари -Габриел от Насау
Тази рокля много ми харесва но не е подбран сутиена и размера правилно.

И от Йордания е имало гости.
Чичото на Абдула имам чувството че няма събитие на което да не присъства. 😀

# 659
Цитат на: daviz
Костюма на Раджва е Зара.

Великолепен е този костюм.

Общи условия

Активация на акаунт