Кралски работи и клюки- април 2023

• 62 570
  • 670
  •   1
Отговори
# 75
Тогава явно всеки е избрал сам кой иска да го придружава.
Крал и кралица са все пак, канят си за придружители плътно до тях когото искат, поне на коронацията.

# 76
  • При семейството си
А ако самото дете/самите деца не е/са искал/и да бъде/бъдат паж/ове?!

# 77
Съмнявам се, че Джордж са го питали дали ще се радва да бъде паж или не иска. Радвам се, че той ще изпълнява тази роля, поне той да се вреди, че иначе егати резила. Гледам, че внукът на сестрата на Камила и той ще има роля в церемонията. Чарли, Чарли! 🙄

# 78
Ами да, пишеше, че е имало разговори с него и родителите му. Дали се чувства готов, дали ще се справи, дали ще се притеснява и т.н. Защото е най-малък.
Джеймс пък е на 15 и е голям и  висок за паж, другите са малки. Ако зорът е Арчи, то не се знае родителите му дали ще присъстват, вие официална роля искате да има.

# 79
Е, хайде сега да скрием внуците на Камила под коритото 🤣
Тя ще става кралица, ама роднините ѝ втора или трета ръка хора 🙄
Странни разсъждения!

# 80
  • София

При роялите не е на почит модерното либерално възпитание. Laughing

# 81
С кое да не може да се справи Джордж и за кое може да бъде малък? Не беше ли по балконите виждайки тълпите на празненствата? Вие го изкарахте 5 годишен, а детето отдавна знае какво ще се изисква от него занапред. Колкото до Арчи въобще не съм си и помислила, че може да има някаква роля в церемонията, той е твърде малък.

За мен е странно да наредиш внукът на сестрата на Камила напред, но не и племенникът си.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 10:58 от Lilia*

# 82
  • При семейството си

При роялите не е на почит модерното либерално възпитание. Laughing
Аз не визирах Джордж. Визирах 15 годишния племенник, но приемам, че Камила е надделяла, надхитряла и т.н.

# 83
  • София
Камила с толкова години вярна служба на Короната, може да се счита за дългогодишна роялка. И наследниците й също. Simple Smile

# 84
  • При семейството си
Именно, защо Джеймс не бил паж. Ми може да не е искал, може Чарлз да не е искал, може да е дал предимство на внуците, родата на Камила…представителни функции.

# 85
Чак пишело за разговорите м/у Джордж и родителите му, дали бил готов и т.н. Доста лични неща пишат. Интересно.

# 86
  • Разпиляна във въображението
И два влязат няколко стотин милиона, ако не и повече, в икономиката на Великобритания.

# 87
  • Някъде там
Възпоменателна служба в чест на Рение в Монако.

# 88
Придворните дами са като секретарките при нас - съпорт, кафе, костюми, организация и документация. Не виждам как при такова количество ежедневни мероприятия биха се справили без подобни помощници, независимо дали нас лично ни дразни звученето на длъжността.

Наистина ли придворните дами са секретарки, които се занимават със съпорт, кафе, костюми и документация? Мислех, че си имат служители за тази цел. Елизабет имаше една придворна дама на почти същата възраст като нея, съмнявам се да е секретарствала.
Сигурно са някакви аристократки, които им правят компания просто. Според мен има отделно персонал и отделно - придворни.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Кралят и Кралицата в Йорк

Общи условия

Активация на акаунт