Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 689
  • 670
  •   1
Отговори
# 255
Приоритети, какво да се прави. Миналата година пък игра поло.

Монегаските във Флоренция

И Максима с друг тоалет

Хокон и Мете-Марит ще присъстват на коронацията.

# 256
Е, поло мачът едва ли е бил на друг континент все пак, та да не е бил с Арчи изобщо на рождения му ден.

Така си е, приоритети.

# 257
  • Разпиляна във въображението
Голяма драма, че няма да е на рождения му ден. Само една коронация да мине и край. Ще се връща във Великобритания само за дела.

# 258
Къде видя драма точно?

# 259
Жалко, че няма да е със сина си... Ами няма да е. Има и по-важни неща, държавни, институционални, вековни. Един рожден ден на точната дата ще се пропусне. На следващия ден ще се прибере.

# 260
Мда, ама някой го ожали преди мен. Предположих за какво може да го жалим все пак съвсем реална причина. И точно това написах, тъкмо ще имат повод да празнуват два пъти. Ама като е да се заядем.

Не е като от спекулации в темата да съм казала, че ще искат цялата церемония да се обръща за тях...

# 261
За сметка на това г-жа Макрон, носи онзи френски шик, роклята не е нищо особено и натрапващо се, но оставя впечатление за елегантност и класа.

Брижит Макрон е застинала в 70-те години на миналия век и не бяга от тях. Всичките й тоалети са в такъв стил. Съчетано с това, че е дребна, слаба с фигура без изразени извивки и с къс врат, прическата и тоалетите напомнят за една остаряла Натали Делон.

Хари ще присъства на коронацията, но без Меган. Информацията е на ВВС, които цитират Бъкингам.

Е, и аз няма да ходя тогава. Laughing

# 262
  • София
Миналага година Съсексови бяха с децата на юбилея на кралица Елизабет Втора и тогава нямаше абсолютно никакви проблеми. Даже тогава честваха първия рожден ден на Лилибет.

Тази година за коронацията на Чарлз Трети едва ли точно децата са проблема за да отсъства Мегън. По-скоро има създадени настроения срещу нея след излизането на книгата и затова тя няма да присъства.

С нея или без нея, с Хари или без Хари коронацията ще си мине по установения ред.

# 263
Дядо Хаджия, забравил си колко статии се изписаха след това, ама къде празнували, пък празнували ли са, пък кой бил, пък кой не бил.
По-добре, че ще ни го спестят тази година, макар че вероятно все ще се намери какво да се върти и суче по тази тема.

# 264
  • При семейството си
Е, поло мачът едва ли е бил на друг континент все пак, та да не е бил с Арчи изобщо на рождения му ден.

Така си е, приоритети.
Някои професии предполагат липсата на тати не само от един рожден ден.

# 265
Максима първо я видях през телефона и първата ми мисъл беше - да не се е постригала?

# 266
  • Някъде там
Частни полети има все пак,така или иначе го плюят за тях, с един повече или по малко, все тая. Хари може бързичко да се прибере.Ако и коронацията е 1 час, както твърди Miriel, няма да се задържи много в Лондон, ми се струва.

Ооо и в оранжево е страхотна.
Макронката в жълто също много ми харесва.

# 267
  • София
Всички обичат червено 😍

# 268
Присъствали са на изложба на Вермер

# 269
  • Някъде там
Страхотни дами. Красиви, естествено усмихнати. Наслада за очите.
София е чудна. Раждането на малката София я разхубави още повече.
Алберт и Шарлийн във Флоренция са за отбелязване на годишнина на консулството на Монако.
През деня вчера и на гала вечер.

Общи условия

Активация на акаунт