Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 232
  • 670
  •   1
Отговори
# 570
Марта ми е любимка - лъчезарна жена с лазурносини очи.
Раджва и тя е хубава, всъщност, не толкова красива, колкото аристократична изглежда.

# 571
И още красиви снимки с участието и на един сладур, който си е харесал чантата на принцесата.

И Катрин казва, че може да си поиграе с чантата, по-късно ще се върне за нея Joy
https://www.instagram.com/reel/CrlEKdvoESJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 572
  • Някъде там
Страхотни снаха и свекърва.❤️

# 573
  • София
Страхотни снаха и свекърва.❤️

Чудесни! 😍

# 574
Казах ви 😅
Чудни са!

# 575
  • Sydney
В последният сезон на Короната ще видим Кейт и Уилям:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02TeFBbF3zQcTKA … 9&mibextid=q5o4bk

# 576
  • Някъде там
Тирамису, някои ги следим и знаем 😉 Нямам търпение за сватбата им.
Интересно ми е какви дребни детайли показващи любов, уважение и приемственост ще има.
Между другото, не съм писала за тиарата на Иман, че в нея е вграден надпис на арабски, който означава "Иман в Бога", а и не съм прочела да е писано. Това много ме впечатли.
Скрит текст:

Красива и слънчева Ингрид ❤️
Отдавна не сме я качвали.

Завършва 13 годишното си обучение. Отправила е страхотно послание към съучениците си.

Скрит текст:
В Норвегия имаме специална традиция за заминаване, а именно времето за завършване. По това време празнуваме завършването на 13 години обучение. Времето за завършване често се свързва с парти и глупости - но става дума и за единство, за празнуване с приятели и колеги студенти. Наближаваме края на период от 13 години възходи и падения! Имало е дни, в които ставането сутрин е било трудно, ходенето на училище и стресови периоди преди изпити, изпити и изпити. Но е имало и дни, в които сме създали нови приятели, вдъхновени сме от учител или очевидно нещо, върху което сме работили твърде дълго. По време на завършването е важно да се помни тези, които са преживели изключване, тормоз или тези, които по различни причини не са успели да завършат гимназия. Ето защо се надявам всички да помнят, че не е късно да се запознаеш с нови хора.
Да не забравяме да празнуваме, защото стигнахме далеч. Надявам се, че сте толкова горди, колкото и аз, колко много научихме и развихме от първия ни ден в първи клас. Надявам се всички да имат невероятно завършване, не забравяйте да се грижите един за друг. Ингрид

# 577
Софи, в свободното ѝ време, на фризьор.

И на работен ангажимент

# 578
  • Down south
И още красиви снимки с участието и на един сладур, който си е харесал чантата на принцесата.

Скрит текст:

И Катрин казва, че може да си поиграе с чантата, по-късно ще се върне за нея Joy
Това е много мило и забавано.
Благодаря, че го сподели Simple Smile

# 579

Много красива, естествена и мила е принцесата на Уелс, с лекота общува с хората.

# 580
Много красива, естествена и мила е принцесата на Уелс, с лекота общува с хората.
При Кейт си личи, че няма фалш. Толкова естествена и искрена е, затова срещите и с хората са толкова спонтанни и истински. Прекрасна жена и истинска дама. Класа

# 581
  • София
Точно седмица преди коронацията, показват нова снимка на краля и кралицата в синята гостна в Бъкингамския дворец.

# 582
Накрая на света съм вчера и днес Simple Smile. В малък град в Уейлс по работа. Не ми остана време да снимам, но всички витрини и площади за украсени и готови за следващата събота. Доста картонени фигури на Чарлз видях. Страхотно настроение има навсякъде и харесват ли го или не, са доволни на почивния ден в понеделник.

# 583
Трябва да им вдигнат оценките , заплатите, какво е това купон само.

# 584
  • София
12 години от сватбата на века, както я определят разни публикации.
Принцът и принцесата създадоха едно прекрасно семейство, с чудесни деца, които са бъдещето на монархията им.

Общи условия

Активация на акаунт