Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 234
  • 670
  •   1
Отговори
# 555

Rajwa Al Saif Днес  има РД* 29 год Balloon
интересно след сватбата ще стане ли светска дама като Рания
или ще остане в сянка като повечето арабски принцеси..

# 556
Клипче от вчера, ми добре изглежда принцесата, само косата отпред я захлупва https://www.instagram.com/reel/Cri-An_OSNx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Много хубаво клипче. И времето е било на тяхна страна Simple Smile Цветно, слънчево, супер настроение създава.

Софи и тя е в тренда с лъскави материи. От вчера

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 13:55 от Не се сърди, човече

# 557
  • София
Камъкът на съдбата е пренесен от замъка Единбург, за да започне пътуването до Лондон за коронацията на крал Чарлз III.

Камъкът традиционно се поставя в коронационния стол за коронясването на нов монарх.

Той е бил държан на стола в продължение на седем века, след като е бил взет от Шотландия от крал Едуард I на Англия през 1296 година.

През 1996 г. е върнат на Шотландия със съгласието на кралица Елизабет II и тогавашния министър-председател Джон Мейджър. Въпреки това, беше потвърдено, че камъкът ще бъде върнат в Уестминстър за бъдещи коронации.

Плочата, известна още като Камъкът на Скоун, беше откарана от замъка в Единбург след кратка церемония на 27 април 2023 г. На нея присъстваха лорд Лион Крал на оръжията, представител на монарха в Шотландия, и шотландският първи министър Хумза Юсаф, който също е пазител на Държавния печат на Шотландия.

Той е пренесен бавно от сградата, където обикновено е изложен в Castle Crown Room, и е отведен до специален превозвач, изработен от шотландски дъб, който е проектиран да го запази безопасен и непокътнат по време на пътуването си до Лондон.

Той ще бъде използван на церемонията на 6 май и върнат в Единбург в седмиците след службата.

През 2024 г.  ще бъде пренесен на ново постоянно място - в музея в Пърт.

# 558
  • Някъде там
Разкошен кадър е пуснал Хюсеин на любимата си.
Скъпоценната ми Раджва! Всяка година следваме стъпките на обичта и милостта... Изпълнен съм с копнеж за живот, изпълнен със задоволство и любов с теб.

# 559
  • Разпиляна във въображението
Уилям и Катрин отдават почит на загиналите в  Аберфан 144 души - 116 деца - повечето на възраст между 7 и 10 години, и 28 възрастни през 1966 г.

# 560
Принцът и принцесата на Уелс носят кутии с пица до ръгби клуб Dowlais🍕.

Много харесвам Кейт облечена неглиже.
Тази жена има уникално тяло. Как пък не мръдна след ТРИ раждания?!
Страхотни гени имат Мидълтън и Пипита не може да се оплаче.

# 561
О, Катрин днес е много шик.
Страхотна както винаги, effortless на чист български както се казва Grinning

# 562

Много мило, уловена е как прибира стръкче роза в джоба си, много внимателна и мила жена е Катрин! Heart
https://www.instagram.com/reel/CrjoQf-IAK4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И един много красив кадър!

# 563
Работна е визитата. Свързана с климата и опазване на планетата.

Меган е сключила договор с  агенцията WME.

Ето подробности
Скрит текст:
Нейният екип в WME ще включва силен агент, превърнал се в главен изпълнителен директор на Endeavour Ари Емануел , Брад Слейтър, представител и архитект на марката в агенцията за Дуейн Джонсън, и дългогодишния агент на Серена Уилямс Джил Смолър. Освен това WME ще поеме представителство на Archewell , нейния и лейбъла за създаване на съдържание на принц Хари. Ще бъдат проучени филмова и телевизионна продукция, партньорства с марки и цялостно изграждане на бизнес. Актьорството няма да бъде област на фокус.
https://variety.com/2023/film/news/meghan-markle-wme-hollywood-agent-1235597210/
Ооо много стилна Мери при пристигането с шалчето и очилата.

Чудесна новина за Меган! 🥳 Тази компания е много стабилна и с нетърпение очаквам предстоящите  проекти на Меган.

Йорданската снаха ми е много симпатична и след сватбата се надявам да я виждаме по-често. 🙂

# 564
Прекрасна е Херцогинята!  Роклята е хубава, много добре и стои и е подходяща  за случая. Софи напоследък няма грешка.

# 565
Разкошен кадър е пуснал Хюсеин на любимата си.
Скъпоценната ми Раджва! Всяка година следваме стъпките на обичта и милостта... Изпълнен съм с копнеж за живот, изпълнен със задоволство и любов с теб.

Много хубава снимка, Раджва изглежда толкова непринудена и има много красива усмивка.
И посланието е много мило.

# 566
Да не говорим, че Хюсеин е пуснал много мило послание и явно няма притеснения от ревниви роднини и свободно изразява любовта си, както е нормално в 21-ви век. Мисля, че ще виждаме доста от Раджва.

# 567
# 568
  • Някъде там
Да не говорим, че Хюсеин е пуснал много мило послание и явно няма притеснения от ревниви роднини и свободно изразява любовта си, както е нормално в 21-ви век. Мисля, че ще виждаме доста от Раджва.
Много е красиво посланието определено.
По нищо до сега, не са дали повод да си мислим, че Раджва ще е като СА, дубайска или катарска снаха и жена. Естествено, че няма да я виждаме колкото Рания, но със сигурност ще и то във вида който до сега показва.

Много красиви снимки на Марта за списание.

# 569
На 51 години е Марта!
Изглежда страхотно и тя Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт