Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 241
  • 670
  •   1
Отговори
# 540
Страхотни са имперските бижута,а и колко история има въплътена в тях?! Холандското семейство с тия цветове ме върна години назад, когато синът ми беше малък и даваха телетъбисите. Малката им дъщеря е симпатична и добре облечена.

# 541
Кралят, кралицата и принцесите са страхотни. Свежи цветове, дребни цветови препратки към другите, усмихнати. Изглеждат сякаш наистина се забавляват.
Но обувките на кралицата са ужасни.
И аз забелязах закачката с цветовете на тоалетите и аксесоарите им. Големи симпатяги са тези нидерландци. Явно хора освободени и шегаджии!
Вероятно затова са и белите обувки на Максима, които наистина изглеждат доста грубички в този цвят, но се връзват с костюма на малката 😀

Всички ми харесват днес 🙂

# 542
  • Някъде там
Не само за да се връзват всички. Максима е в цветовете на Ротердам🙂

Още цветно и празнично настроение от Севиля и София в традиционна рокля.
Страхотна

Мете-Марит участва в честването на употребата на норвежки традиционни дрехи и предмети и номинирането на традиционните дрехи в Норвегия в списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.

# 543
Великолепни са нидерландците, кралицата е уникална с тази зелена рокля😍
Принцесите също са страхотни, Амалия според мен е отслабнала, а ако не, тоалетът е чудесно подбран.
Мернах и Лаурентин и много ми хареса, но не намирам хубави снимки.

# 544
Ей, Давиз, като каза Ротердам, се сетих как им завидях,  откога искам и аз да се повозя на амфибия там.

Какво невероятно настроение създават тези цветове само.

Мярнах я Лаурентин и аз. И тя изглежда да се забавлява добре Simple Smile

# 545
  • Някъде там
Ето ви я Лаурентин.
Хубав модел костюм,но десена не, а обувките са кошмар.
Друг ми е фаворита по плашеща грозотия за вчера обаче, но предпочитам да си го спестя, сигурна съм че някой друг ще го сложи.

От холандците след Максима и девойки, най ми хареса, снахата на Маргарит.

Мери вече е в Австралия.
Много готина.

Имала е кофти момент. Някакъв се прилижил до нея  и говорел силно :Приближих се до принцесата.
Охраната го е спряла.

# 546
  • Sydney
Мери в Сидни:

https://apple.news/AxKXhg0rrSIWSjRhDpBvtjw

Само не разбрах причината за визитата. В статията пише, че можело спокойно да обърка че е в Копенхаген. Не бих казала, но хайде… мен Сидни ми прилича много на Бостън по-скоро. Мелбърн е европейският град тук.

# 547
  • София
Много удобно и в същото време елегантно и без усилие изглежда принцесата и при пристигането в Сидни също.
Зеленият панталон ми харесва много.
Но това ми е седмичната фаворитка

# 548
  • Някъде там
Работна е визитата. Свързана с климата и опазване на планетата.

Меган е сключила договор с  агенцията WME.

Ето подробности
Скрит текст:
Нейният екип в WME ще включва силен агент, превърнал се в главен изпълнителен директор на Endeavour Ари Емануел , Брад Слейтър, представител и архитект на марката в агенцията за Дуейн Джонсън, и дългогодишния агент на Серена Уилямс Джил Смолър. Освен това WME ще поеме представителство на Archewell , нейния и лейбъла за създаване на съдържание на принц Хари. Ще бъдат проучени филмова и телевизионна продукция, партньорства с марки и цялостно изграждане на бизнес. Актьорството няма да бъде област на фокус.
https://variety.com/2023/film/news/meghan-markle-wme-hollywood-agent-1235597210/
Ооо много стилна Мери при пристигането с шалчето и очилата.

# 549
Супер е Мери! Отново изглежда чудесно!

Честито и на Меган, глобалната икона:
Скрит текст:
Meghan is a global icon, topping lists such as TIME Magazine’s Most Influential People, The Financial Times’ 25 Most Influential Women, Variety Power of Women, and British Vogue’s Vogue 25.

Меган е световна икона, оглавяваща списъци като Най-влиятелните хора на списание TIME, 25-те най-влиятелни жени на Financial Times, Variety Power of Women и Vogue 25 на британския Vogue.

# 550
  • София
Клипче от вчера, ми добре изглежда принцесата, само косата отпред я захлупва https://www.instagram.com/reel/Cri-An_OSNx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 551
Интересно колко много си приличат Мери и Принцесата на Уелс в облеклото, поведението и изявите - сдържани,  но лъчезарни и елегантни. Нямам търпение за коронацията, на която всички ще се съберат.

# 552
  • София
Рожденикът вчера 🙂

Много хубав панталон, излезе ли

# 553
  • Някъде там
Олеее колко е готина Мери.
Не. Стар е, но не е разпознат.
Днес приключва визитата с посещение Opau Opageg Tomeeg Tower  - проектирана от датчанин и въпреки че предлага някои от най-добрите гледки на града, сградата има и шестзвезден зелен рейтинг. Коронована принцеса приключи посещението си в Австралия, Вануату и Фиджи, което е фокусирано върху устойчивостта и въздействието на изменението на климата.
Любим костюм

А Максима онзи ден на обяда не е била изцяло със стар тоалет.
Нова интересна пола.

# 554
Ето ви я Лаурентин.
Хубав модел костюм,но десена не, а обувките са кошмар.
Друг ми е фаворита по плашеща грозотия за вчера обаче, но предпочитам да си го спестя, сигурна съм че някой друг ще го сложи.

Обувките са ужасни, но тя е много шик с този костюм, харесва ми.
Коя е грозотията, слагай я, любопитна съм. Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт