Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 253
  • 670
  •   1
Отговори
# 525
Твърде много кралици станаха, направо да се объка човек- това Летисия, Максима,Рания... Лесно беше, като беше жива Елизабет. Кажеш "кралицата" и всички се сещат за кого иде реч. Сега като коронясват и Камила, отиде,та се не видя.

# 526
Май само на мен ми харесват обувките на Максима, много ми харесват като модел, но лично аз бих избрала друг цвят.

# 527
  • София
Крал Чарлз III днес е връчвал нови знамена.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 20:11 от Eiger

# 528
  • Някъде там
Май само на мен ми харесват обувките на Максима, много ми харесват като модел, но лично аз бих избрала друг цвят.
Не са лоши. Малко грубичко от едната страна изглеждат само.

Обиците са ми фаворит.

А вчерашните Маноло Бланик на Рания са трепач. Щях да ги слагам одеве и забравих.

# 529
Принцът и принцесата на Уелс носят кутии с пица до ръгби клуб Dowlais🍕.

# 530
  • София
Благодаря, daviz!
Много ми харесват полата и блузата на кралицата, цветът определено допринася.
Обувките в друг цвят и така странично са по-добре, но все пак не ми харесват, нито квадратното стъпало, нито затворената част, която би изглеждала по-добре с нещо късо, и на дълъг крак, иначе скъсява допълнително.
Обеците са супер, но от Максима и бижута какво да очакваш 🙂.
На кронпринцесата не ми харесва горната дреха, каква е не знам, полата е хубава.

# 531
И още снимки от днес на принца и принцесата

# 532
В резедаво обувките на кралицата наистина са по-приятни, аз ги виждах бели досега, но пак не ми допада формата им.
Обаче обиците й са великолепни. Heart Eyes

И на Рания обувките изглеждат много красиви.

# 533
Рания ми харесва как е съчетала цветове и линии.
Хмм, ох не знам с тези обувки на Максима. Май токът не ми харесва, но са интересни, не знам, не знам наистина 😅

# 534
  • Някъде там
Риза е.
Мари е назначена за ръководител на секция à la suite в датската агенция за управление на извънредни ситуации.
Мери е преминала през обучение за ръководители на спасителни операции, където, наред с други неща, в програмата беше включено спасително учение, основано на експлозия на природен газ.
Много готина в униформа. Браво на нея.

# 535
Камила пак е разкошна, този път в червено.
Странно ми е как разцъфна на стари години, явно се чувства обичана. Хари от баща си се е учил как да поставя жена си на първо място.

# 536
  • Варна
Твърде много кралици станаха, направо да се объка човек- това Летисия, Максима,Рания... Лесно беше, като беше жива Елизабет. Кажеш "кралицата" и всички се сещат за кого иде реч. Сега като коронясват и Камила, отиде,та се не видя.

Наскоро писах тук, че единствената "истинска Кралица" (която не е консорт) в момента е Маргрете (Margrethe II), кралицата на Дания.

# 537
  • Разпиляна във въображението
Очаква се кралица Камила да носи огърлицата и обеците за коронация на 6 май, когато ще бъде коронясана в Уестминстърското абатство. Те са носени от всяка кралица при всяка коронация от 1902 г. насам.

# 538
Много хубави бижута.

# 539
Много красиви бижута очакват Камила на коронацията.

От цветовете на нидерландците ме заболяха очите Joy сякаш са тръгнали на различни места, един с един не си отива.

Рания е тотално разочарование днес.
Летисия от вчера с пижамата е топ Joy
Мери е плашеща Flushed

Ох, тази Кейт, как може да родиш три деца и да имаш такова тяло, прекрасна е.
Нали...

Общи условия

Активация на акаунт