Кралски работи и клюки- април 2023

• 62 561
  • 670
  •   1
Отговори
# 600
Чарлз е посочил вратата на дясната ръка на Елизабет, Анджела Кели. За нея имаше информация, че Елизабет й е позволила да живее в кралски имот докато е жива, но Чарлз явно не мисли така и ще й се наложи да напусне.

# 601
Ето и снимката, която са споделили принцът и принцесата на днешния ден:

Прекрасна снимка, за мен тя набляга на топлота, подкрепата и любовта, която за запазили през тези години брак. Представителните им функции налагат да бъдат сериозни, обрани и стегнати на общите си ангажименти, но малките жестове между тях и неформални снимки показват невероятна топлота и хармония в това семейство.

# 602
Чарлз е посочил вратата на дясната ръка на Елизабет, Анджела Кели. За нея имаше информация, че Елизабет й е позволила да живее в кралски имот докато е жива, но Чарлз явно не мисли така и ще й се наложи да напусне.
Това е кофти решение, да не изпълни волята на майка си.
Нещо май много хора ще бъдат изпидуркани от скорошните си домове - Съсексите, Андрю, сега тази дама.
Май новата рода на краля няма търпение да заживее по кралски в кралските имоти!?  
Cherchez la femme Nerd

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 19:24 от sineva 1

# 603
  • Някъде там
Приказно място за красива сватбена приказка.
Красива и нежна булка е Александра

Скрит текст:

https://www.wort.lu/de/lifestyle/heute-findet-die-kirchliche-tra … ljump=127-1422117

# 604
Хубава булка. А коя е?

# 605
  • Sydney
Хубаво е, че края на Април и началото на Май има събития за снимки.
И един клип от сватбата:
https://www.instagram.com/reel/Crn1iqGIDih/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 606
  • Някъде там
Принцеса Александра Люксебургска. Дъщерята на Анри и Мария-Тереза.Миналата седмица сключи граждански брак, сега църковен във Bormes-les-Mimosas Франция.
Тиарата

Скрит текст:

Универсалната тиара Chaumet се състои от диамантена решетка, покрита с диаманти и перли, която може да се отделя, докато диамантената пергола може да се носи и като чокър. Въпреки че често се съобщава, че тиарата е създадена от огърлица, принадлежаща на великата херцогиня Шарлот , къщата на Шоме потвърди пред Luxarazzi :

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 18:05 от daviz

# 607
Хубаво е, че края на Април и началото на Май има събития за снимки.
И един клип от сватбата:
https://www.instagram.com/reel/Crn1iqGIDih/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
От време оно повечето големи кралски събития се провеждат точно пролетта с цел да е хубаво времето.

# 608
андрю нали го отряза Чарли и няма намерение да се мести Simple Smile

Хубава булка. Роклята нещо отпред не ми харесва от това, което видях.

# 609
  • Пловдив
Нали не мислите, че Чарлито ей так ги пъди тия хора??? И то след като майка му е завещала друго? Smiley има докумети и т.н, едва ли е толкова просто.

# 610
Оо изобщо не е просто за Краля да взема решения за кралството му, сигурна съм. Май наистина скоро ще видим пълни дворци с нова рода.

# 611
  • Някъде там

Хубава булка. Роклята нещо отпред не ми харесва от това, което видях.
Отпред и на мен не ми допада, но в гръб е красива.

Майката на младоженеца много симпатична.

# 612
Черната рокля с огромна маруля на рамото ми е твърдо не. Не знам коя в дамата, но изглежда нелепо.
Гащеризон е. Мария Тереза е това и наистина изглежда нелепо. Снаха ѝ с червената рокля, също.

# 613
И в профил всъщност е хубава роклята, ще чакам още снимки отпред да видим дали пък не е просто на тази снимка така.

# 614
Андрейчо го отряза, но нямал пари да го поддържа  това имение и може да кандиса, като му откажат спонсорирането. За въпросната дама, на която кралицата е обещала да живее в кралски имот до живот, не знам как стоят юридически нещата. Дали не е било само обещание, което се е очаквало да се спази от следващия монарх, като изпълнение на волята на предишния или е черно на бяло?!
Прави впечатление за голяма шътня по кралските дворци. Май кралицата има доста деца, внуци и т.н. и те вече кралски особи се чувстват. Така че може да има новодомци, пък старите стопани да пият по една студена вода на изпроводяк.

Общи условия

Активация на акаунт