Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 466
  • 670
  •   1
Отговори
# 615
Черната рокля с огромна маруля на рамото ми е твърдо не. Не знам коя в дамата, но изглежда нелепо.
Гащеризон е. Мария Тереза е това и наистина изглежда нелепо. Снаха ѝ с червената рокля, също.
Дори не видях, че е гащеризон. Доста намачкан при това, ако̀ и да е скъп и супер качествен. Зеленото парче, което виси също.

# 616
Тези двамата ми изглеждат като 50+ годишни, никога не са ми изглеждали млади, но предполагам по-малките деца, че са доста по-млади, отколкото изглеждат. Знаете ли на каква възраст са?

# 617
  • Пловдив
Косата може и на 18 да ти побелее...

# 618
  • София
Кралските дворци са само за кралското семейство и няма как в тях да живеят пожизнено хора, които са сътрудници.

Няма как и родата на Камила да се нанесе в дворците и то за сметка на братя на краля.

Просто издръжката на жилищата е скъпа и ако живущия не може да си я поеме, особено ако не е работещ член на семейството, няма как да стане.

# 619
https://www.protothema.gr/world/article/1365755/kamila-parker-bo … -ton-anagnorizei/
Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Οι Βρετανοί διαφωνούν με τον τίτλο «βασίλισσα», μόνο το 2% τον αναγνωρίζει

Британците не искат Камила Паркър Боулс за кралица - точка.

Титлата "кралица" не подхожда на съпругата на британския крал Чарлз, показва социологическо проучване на изследователската компания "Делтапол", публикувано от вестник "Мирър" седмица преди коронацията на наследника на покойната Елизабет.

Британското издание, коментирайки резултатите от допитването, посочва, че 35% от анкетираните предпочитат титлата "кралска съпруга" за Камила, докато само 2% смятат за правилно да бъде наричана кралица на Великобритания. Освен това 21% твърдят, че втората съпруга на най-големия син на Елизабет дори не трябва да има титла.

Въпреки това, независимо дали британците искат или не, след седмица от днес, на 6 май, Камила Паркър Боулс на историческа церемония в Уестминстърското абатство ще стане кралица заедно с любимия си Чарлз.

Бъкингам използва термина "кралица Камила" за първи път в поканата за коронацията, която е изпратена до около 2000 видни гости, съобщава британският вестник "Дейли мейл".

Съмненията и дебатите относно мястото на Камила в дома Уиндзор датират от януари 1999 г. Тогавашният принц на Уелс Чарлз и съпругата му направиха първата си публична изява като двойка в хотел Ritz в Лондон с кралица Елизабет

Две години по-рано любимата принцеса на народа Даяна издъхна. Ето защо кралица Елизабет беше против тази връзка. В крайна сметка мнозинството британци не одобряваха връзката на престолонаследника с разведена жена, майка на две деца от предишен брак.

След шест години връзка, двойката сключи брак с „благословията“ на майката на Чарлз, Елизабет.
На 9 април 2005 г. Камила и Чарлз се женят на дискретна гражданска церемония, като Елизабет започва да смекчава тона към новата съпруга на сина си.

Според публикации в британската преса тогава се е обсъждала възможността Камила да стане „княжеска съпруга“ – за първи път в историята на монархията. В крайна сметка тя получава титлата херцогиня на Корнуол, отличие, което винаги се дава на наследниците на британския трон.
Новата съпруга на Чарлз винаги е била смятана за "третото лице" в брака на Даяна. Тя бе дала тази титла на Камила в интервю няколко месеца преди да почине, през август 1997 г. „Бяхме трима на сватбата, така че беше пренаселено“, каза покойната съпруга на Чарлз.

За много британци обаче Камила винаги ще бъде официалната любовница на Чарлз.

Миналия февруари, няколко месеца преди смъртта си (8 септември 2022 г.), тогавашната кралица Елизабет излезе с изявление, в което даде да се разбере, че нейното „искрено желание“ е нейната снаха да бъде напълно призната, когато Чарлз става крал. Титлата на Камила беше "кралска съпруга".

След смъртта на майка си обаче Чарлз искаше да оправи нещата с поканата за своята коронация, за да свидетелства за новата титла на съпругата си: „Коронацията на Техни Величества крал Чарлз III и кралица Камила ще се проведе в Уестминстърското абатство на 6 май.“
( автоматичен превод)

# 620
Честити да са Кейт и Уилям, създадоха едно прекрасно семейство и изглеждат все така щастливи и влюбени въпреки всичко и всички!

На Александра булчинската рокля е на Ели Сааб, но нещо не ми е много за булка, по-скоро си е вечерна рокля.

Днес Раджва подкрепи своя годеник принц Хюсеин, като присъства на сесията му на форума "Диалог за реалността и стремежите“. Костюма ѝ е Зара, много свеж цвят.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 20:18 от Анонимен

# 621
  • Някъде там
На 41 и 38 са Гийом и Стефани.
Роклята на булката е Ели Сааб.
Скрит текст:

Раджва е присъствала на форума
"Диалог за реалността и стремежите" за да подкрепи Хюсеин  който е изнасял реч.
Страхотно изглежда. Красив костюм в невероятен цвят.

Честита да е прекрасната София.
Става на 16 години

# 622
  • Пловдив
В кралството на Абдула разрешено ли е многоженството както при другите арабски шейхове или не?

# 623
  • Някъде там
В кралството на Абдула разрешено ли е многоженството както при другите арабски шейхове или не?
Разрешено е.
Крал Хюсеин ( баща му) е имал 4 жени.
Майката на Абдула е европейка, предполагам, че знаете.

# 624
  • Пловдив
М да...тогава имам основание да кажа колко фалшиво ми звучи обяснието в любов м/у принца и годеницата...

# 625
  • в сърцето на един мъж...
М да...тогава имам основание да кажа колко фалшиво ми звучи обяснието в любов м/у принца и годеницата...

Баща му има само една жена Simple Smile Предполагаемо е, че вероятно и той ще има само една, затова й се обяснява.

Великата Херцогиня тоя път се е престарала... Снаха й и тя. Двете все едно са на карнавал, а не на сватба. Роклята на булката е ... мне

# 626
  • Пловдив
Да, да можем само да предполагаме Simple Smile

# 627
Мястото на сватбата е красиво, за съжаление не ми харесва предната част на роклята, но булката си е хубава. И е толкова щастлива и усмихната.
Раджва е прелест.

# 628
За Люксембургската сватба: Мъжете са О.К. Булката е лъчезарна, роклята отпред не ми харесва. Свекървата с най-добре подбран тоалет. Съпругата на престолонаследника с черната рокля също е супер. Хареса ми, че и 2-год. наследник е шафер/паж или поне е облечен така. Другата снаха - червената рокля на живо може и да изглежда супер, но на снимката воланчетата на раменете е като от испанска фиеста, т.е. не е официална рокля. Тъщата - ако зеленото цвете беше по-малко от главата й, по-добре щеше да бъде. Така цветето засенчва главата и лицето.

# 629
Оригиналната рокля е много по- хубава от булчинския вариант.

Общи условия

Активация на акаунт