Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 227
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Карамелке, не знам що ти е затворила. Аз също мислено се питах дали бабката се е подстригала предварително. Ми не мога да си представя таз гора да я дърпа с лепката в естествена дължина на растителността. То ще боли като китайско мъчение.

Прибрах си метлата и се развихрих с нея.  За летене не става, но събра дреб , която преди това беше невидима. И погалих даже килима в хола с нея. Веднага събра доволно количество котешки косми. Котката обаче не дава да погаля и гърбината й. Бяга сякаш я гоня за заколение. Сега ме обикаля отдалеко и гледа лошо. Що ли? 😇

# 2 371
  • Варна
...

п.п Ама се си мисля, че бабет не е била натюр пред снаата, нъл тъй??? Моля кажете ДА! Open Mouth Grinning

Ама, Мисте, човек като си прави цилиндрични кръгове като на дартс или насочващи стрелки да не ги прави по кюлоти. Натюр, мари. Smiley

# 2 372
  • Пловдив
Майкоооу! Начи мноу съм зля Grin Satisfied хем си казах, че не искам да си го представя и пак...

# 2 373
  • София
Мисте, няма не искам тук. Картината сама издълбава път до въображението на всеки, прочел написаното от Карамелчето. 🥴😱🤣

# 2 374
  • София
Карамела, молА ти сА, някои от назе требЕ да се държат прилично и на положение, а ти разказваш ли разказваш! Ща спукам некоя вена от напъване да не прихна.
ДИ (деда ти Игрек) ми е идол!

# 2 375
Хора, молА ви се, в магазин работя, хора влизат!
   Един си мисли,че му се радвам,че е дошъл да пазарува.
  Искам и аз с вас!

# 2 376
Охнимоасвасмайна...

# 2 377
  • тук и там
Ходих да взема малкото пеша, и нали минавам през парка нащраках малко зелено.
Черпя ви с малко зелена растителност
Скрит текст:

За тази  на баба Хикс не искам да мисля, камо ли да си представям..

# 2 378
Глей кво нещо...да съжаляяш, че имаш въображениЙ на маХ 🤣🤣🤣

Килешов на мач...де ходят да рипат по селата и те не знаят..🤨 по тоС случай ней на училище..,колко удоВно, както казваше кат малък зевзек.

Аз приключил със заплануваното, обаче Карамелова тъй ме разсмя, че ще отида си взема една биришка. Господ здраве ти дава, Карамелова,  все тъй да ти иде речта и да повдигаш спортния ни дух 🤭🤗
Някой ме пита за фърчильотката..направиха два полета, сега пак са в застой..Откачена работа 😏

Ам що ва няя?
Ам ше се редактна да ви покажа, дОкат си пия бирчока, ква закуска за утря напраЙх на Килешов. Ни ма бийтИ 🤣

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:19 от Thirteen#

# 2 379
  • Наблизо
ДОбър ви ден Simple Smile

Аз съм скапана.Подготвям конкурсите,но май няма да ги бъде.Боря се с хиляди човеци,а аз съм затъпяла здраво..

Днес реших да си взема сандвич от събуей.Плащам-платането отказано..Като се шашнах,зад мен тумба хлапета..леля им не може да си плати сандвича.Не знам какво става.В един момент получвам СМС,че съм достигнала лимита на плащане с карта...оставих всичко и ръгнах да търся банкомат,хората бяха достатъчно любезни,момичето ми вика ''Не се притеснявайте,ще платите когато можете''..още повече потънах в земята от срам.Намерих банкомат,върнах се,платих..Ужас.

А пък колежката разправя сутринта,че дъщеря й пак е бременна,след 2 деца..разбрала сега,а е в петия месец!Тя е била на противозачатъчни,но сигурно е пропуснала някое хапче..Направо съм в шок и аз,ей сега си правих тест и аз случайно..Отрицателен е.

Пропуснала съм рожденици май-да си живи и здрави,успешни и съкровените им мечти да се сбъднат!

# 2 380
  • София
Момичета, цвиля като кобила на паша.
Чистачката самоинициативно изми френския прозорец. Аз бях против, защото си знам стоката и или куче или мъж ще се блъсне. Е, мъжът беше, ама много драматично. Счупи си очилата, носът му е подут, включи се алармата, съседите дойдоха, кучето се скри, а аз не спирам да се хиля.

# 2 381
Ре, същата като мен си. Значи, не че не емпатирам на пострадалия... обаче такъв хилеЖ се хиля ако някой се спъне, падне.. че сигурно ме мислят за Аси леденото сърСе 🤣🤣🤣
Ся, разбира се, ако е нещо мега гадно няя как да се смея, но иначе, ей такива като твоя мУж.. разбивам се от смях..🤣

# 2 382
  • София
13, не е липса на емпатия. В повечето случаи и израз на силен стрес, но днес не беше 🤣. Сега е като Прилеп без очилата 🤣.

# 2 383
  • Пловдив
Ре, ам браво на тая чистачка Wink и горкият ТМ...да му купиш нови цайси Simple Smile

Тая вечер даже не ми се пий 🧐 нящу не ми е ок, ама туй що съм пред мц.

# 2 384
  • София
О, ние пием. То и това помогна. МН пи един джин, а аз му се радвам. Липсваше ми, нищо че само три дни го нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт