Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 237
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Мисте, за доказателство само. Инак само голяма възглавница за около 5 минути решава перманентно проблема 🤪.

# 2 341
  • София
Момичета, сила сте. Май ще живея още. Sunglasses
Възпален атером на гърдата, три дена АБ, после ще го махам оперативно някйде. Отделно на другата гърда съм имала кистички и жлезиста структура, която можела да стане някой ден на фиброаденом. Ще се следя. Ако има нарастване, да ходя, ако не - след година. Ох, дъртозо, преди години нищо ми нямаше.
Сега вися пред джипито за направление и съвет къде да диря хирург.

# 2 342
Ени,прегледах,на Гайо фабриката прави такива обиколки.Сигурно ще е много интересно.Ох,как искам и аз да видя!А мисля,че те са първата българска работилница за шоколад.Или поне за качествен такъв.От магистралата се отбива и отива директно там,ако нямат включено,няма и да влизат в самия град.

# 2 343
  • София
Мисте, за доказателство само. Инак само голяма възглавница за около 5 минути решава перманентно проблема 🤪.

Малко повечко, ако обектът е едър. Simple Smile

# 2 344
  • Пловдив
Бър, ней от дъртозата...споко. И аз преди 2г си изкарах акъла при ехо и мамография...уж няква пункция да ми правят, ама се размина. Трябва пак да ида, ама няма да е сега.
Успех!

# 2 345
  • sf
За хъркането- хващате здраво главата на хъркащия и въртите , докато не щракне. 😆 Това е шега, да не вземе някоя да пробва.
Най-омразното ми нещо в малките класове бяха белите тениски и чорапи по физическо. Това си е живо наказание!

# 2 346
Аз по едно време редовно се местех при синчето да си доспивам- хем креватът му голям беше по това време, хем малко бонус да си го нагушкам, без да ми се дърпа. Grinning
Една сутрин усетих, как ММ се изнесе от спалнята по никое време, като се събудих и станах, викам- "Шо така?", а той много смутено смотолеви, че не издържал на хъркането МИ.  Доста кофти се почувствах, гузно едно такова. А дори беше някой от зимните месеци, не е да се оправдая с алергията. Confused

Сега гледам поредните мръсотии, които роботът е събрал. Откъде се взима тоз прахоляк, това чудо- идея нямам! А го пускам всеки ден, в понеделник след него съм мила и подовете, отделно, в нашия квартал поне, улици, тротоари се мият доволно често, прахосмучи се шума, боклук, всичко е излизано почти до стерилност... А контейнерът на робота вкъщи- една трета пълен. Rolling Eyes
А, да кажа за белите чорапи и ходенето боси по тях. Откак го коментирахме тук, ми стана интересно и започнах да обръщам внимание. Отделно, нацелих едни много удобни бели, за маратонки, та се заредих с десетина чифта, почти ежедневно съм се белнала откъм краци. Grinning Та! Въпреки че като цяло обикновено съм с биркита вкъщи, реално доста често се пускам и само по чорапи напоследък. Еми бели са си ми в края на деня. Blush Въпреки прахоляка из нас. Sunglasses

Относно тениските по физическо. Щерката вече няма, но униформените с брат ѝ бяха все тъмни. Сега са тъмносини, той има физическо 3 пъти седмично, отделно кагато имат спортни клубове, е желателно да са пак с училищните такива. Не ме питайте колко тъмни перелни седмично извъртам, някои основно с тениски от екипите. Вече ми се повръща от вида на тъмно пране в коша, честно ви казвам!

# 2 347
Предлагам всички заедно да се изнесем в къщата на ТиЛи да проверим за чорапите 😜😂
Мислете от сега какъв медал да и приготвим,че такава домакиня се среща една на милион/милиард!

У дома най-много хърка Беболина 🤫😂

# 2 348
Правили сме РД на малката във фабрика за шоколад. Беше страхотно забавление за малки и големи, полезно и интересно също. За нищо на света не бих спестила посещение на нещо подобно на детето си.

# 2 349
Мислете от сега какъв медал да и приготвим,че такава домакиня се среща една на милион/милиард!

Заповядайте! И без медали сте добре дошли.
Мнооооооооого далеч съм от перфектна домакиня, както писах, много вероятно е навън да е по- чисто отколкото в нас. Joy
Иначе съм единствена и неповторима (особено в най- важните за мен очи), това е факт. Blush

# 2 350
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, сила сте. Май ще живея още. Sunglasses
Възпален атером на гърдата, три дена АБ, после ще го махам оперативно някйде. Отделно на другата гърда съм имала кистички и жлезиста структура, която можела да стане някой ден на фиброаденом. Ще се следя. Ако има нарастване, да ходя, ако не - след година. Ох, дъртозо, преди години нищо ми нямаше.
Сега вися пред джипито за направление и съвет къде да диря хирург.
Василев ме оперира мен, в "Тина Киркова" Simple Smile От друго де, но е добър мамолог и хирург.

# 2 351
  • тук и там
ММ съм го командировала на тавана да спи, или аз ходя там.То иначе няма наспиване.Все трябва да лягам няколко часа преди него за да мога въобще да заспя, ако ставам до ВЦ-то ,после пак не мога да заспя-по цяла вечер се сбутваме, правим забележки и т.н.Иначе и аз хъркам, ама само когато съм по гръб, пък ММ във всякакви позиции го може хъркането.  Имам и тапи за уши, и тях ползвам-на мен ми вършат чудесна работа.
Колата на ремонт, днес пак ще пропусна фитнеса-но поне ще си направя крачките, ще ходя да вземам пеша малкото.
Бобчи, този ще е някой като мен-и аз правя по 3 серии и сменям уреда.Може да не знае какво да прави, и за това да гледа другите. И на мен са ми интересни тези със щангите.При нас има и зала за Крос фит, те тичат даже навън направо пред фитнеса,а той е със стъкла -прозорци, които гледат навън.Бягат с едни тежести на рамо, виждала съм ги гуми да тикат и др.подобни-ми интересно си е, на къде да гледам за да не ги виждам като са ми пред очите?!Те какъв зор виждат -да не ви разправям, моето определено не е фитнес, а лека загрявка в сравнение с тях..
Не съм ходила на мамограф. Тук след 50 се ходело, по-рано само при проблем или наследствена обремененост.

# 2 352
По три бройки, не серии! Ами кибик е по-скоро. Като каза ремонт, ние сме 500 лв назад днес, климатик на колата. Другата кола и тя чака, абе такоз е.
Ай отивам на бицепса да помпя

# 2 353
Дядо Игрек цепи мрака Joy

Ох, излязох по задачи, изхарчих сума ти пари. Взех едни Скечърси от куриер и си купих долнище. Предишните дни книги и сешоар. Но то не е една беля, сега нямам подходяща чанта за тия обувки, така че събирам предложения за бежова чанта/раница - от месеци гледам и все нищо не мога да си избера.

Успях да изпреваря дъжда. Прибрах се и никакво излизане повече, защото накрая ще обява фалит. Пия кафе и се захващам за работа.

# 2 354
  • София
Главата ми е празна. Явно свалих напрежението, ядох, кафе пих и се подмотах днес стабилно на работа. Свършени работни задачи - нула.

Заб явих да изквича на разказа за свекито и кола маската. Ако моята ме накара такова чудо, ще припадна.

Общи условия

Активация на акаунт