С ДЕКЕМВРИйското дете ще се мажем със пюре 🍯👶 -- тема 3

• 23 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Как го приготви? Колко време и как го вари?
[За пишлето и аз не пипам.
Ние днес започнахме захранване, започнах с морков, аз го направих. Нормално ли е да е горчив ? Аз го направих с вода утре може да сложа малко АМ.

# 496
  • Вестерос
[За пишлето и аз не пипам.
Ние днес започнахме захранване, започнах с морков, аз го направих. Нормално ли е да е горчив ? Аз го направих с вода утре може да сложа малко АМ.
Сладък е.
Кадерайче, аз искам бодито, моля Simple Smile)

# 497
Моля, помагайте!!
Всеки път на всяко хранене малката цокне 40-50 мл и започне да бута,да се напъва. С много зор и претопляния,шъшкания,бели шумове и друсане,почивки,междучасия изяжда едва 130мл.( на 4м и 5 дни е) не издържам вече,от ден 1 е така...мислих си че е от коликите,но явно не е,защото за момента няма...какво да направя, какво правя грешно,нервичките ми отидоха по дяволите,а по принцип съм спокоен човек... не мога да направя режим,защото след час реве че е гладна,буди се през ноща...ад е...някой помощ?

# 498
И аз се включвам за малко помощ. Това заспиване вече от няколко седмици е ад.. Преди всяко заспиване е дърпане, опъване, рев, писъци. Пробвах с нея да спя, пробвах да я люлея, оставя я сама.. Иначе когато заспи си спи спокойно. Някой да има същия проблем, поне да знам че не сме само ние 😁 Приемам и съвети 🤗

# 499
  • София
И ние днес дадохме първото пюре, че таткото беше голям мераклия 😁 Изяде си каквото му бяхме приготвили, та се чудех дали и още да не вадим. Много беше смешно, нямам търпение пак!

# 500
Михаела да не е регресия на съня ? Ох ние много трудно излязохме от нея и даже още режима не е топ , но е доста по добре. Цялото семейство ни съсипа тоз сън Joy Не мога да дам съвет , но мога да съчувствам. Гледайте часовете на будуване , задължително 15минути преди дневната дрямка и 30минутки преди нощния сън правете тихи игри и много ама много търпение и който не кърми много вино !!!

# 501
Александра, да имате проблеми с изхожданията? Нашият ако не е акал не иска да яде много. Всеки ден трябва да ака, най-много дна дни. Смени млякото, почвай захранване, свържи се със специалист.

# 502
Пробва ли да смениш биберона с по-голям? Имаме този проблем с най-малкия. Приема единствено бибероните на Камера, къси меки и с по-голяма дупка.
Моля, помагайте!!
Всеки път на всяко хранене малката цокне 40-50 мл и започне да бута,да се напъва. С много зор и претопляния,шъшкания,бели шумове и друсане,почивки,междучасия изяжда едва 130мл.( на 4м и 5 дни е) не издържам вече,от ден 1 е така...мислих си че е от коликите,но явно не е,защото за момента няма...какво да направя, какво правя грешно,нервичките ми отидоха по дяволите,а по принцип съм спокоен човек... не мога да направя режим,защото след час реве че е гладна,буди се през ноща...ад е...някой помощ?

# 503
Моля, помагайте!!

Регресия 4ти месец. Държа ни няколко седмици. Търпение и здрави нерви.

# 504
Не знам дали е регресия. Попринцип не са ѝ кратки дремките. И вечер също си поспива, няма чести събуждания. Просто докато заспи е мнооого много трудно. А виното е верен приятел 😁😁
Михаела да не е регресия на съня ? Ох ние много трудно излязохме от нея и даже още режима не е топ , но е доста по добре. Цялото семейство ни съсипа тоз сън Joy Не мога да дам съвет , но мога да съчувствам. Гледайте часовете на будуване , задължително 15минути преди дневната дрямка и 30минутки преди нощния сън правете тихи игри и много ама много търпение и който не кърми много вино !!!

# 505
Проблема е решен с моркова. Оказа се,че домашното не винаги е по-добро. Домашни моркови от баба горчиви и кофти. Отиде моя мъж купи от нашето си магазинче за зеленчуци където ни познават и му избраха хубави моркови,направих пюре да видим и воала сладък и хубав морков. Утре втори опит с повече лъжици  Simple Smile
Кестенче, ако не е тайна горе долу колко излиза курса при мамо спи ми се и постоянно ли може да контактуваш с консултанта си?

# 506
И млека и биберони сменях...гледам да и помагам ако не се изходи сама мах 2 дена държим. Може би ще пробвам по-голяма дупка,но то следващите са за 6+,с тях ще се дави 😱
аман от регресии...съсипват ни...
Благодаря на отговорилите 😘😘😘

# 507
Май повечето не забелвате. Аз съвсем се обърках кое  е по- добро. Няколко майки ми споделиха, че са стигали до хирургична намеса, заради инфекция и това дост ме наплаши..иначе и аз съм привърженичка на всичко естествено...ще видим, ще го мисля как да продължим .

Днес трети ден картофче...почва да му харесва, много ми е сладичък.🥰

За проблемите със съня, не мога да взема отношение, при нас си е средно положение, нито е зле, нито добре..или като ми е второ съм претръпнала и си приемам несгодите за нормални.

Вчера ми преведоха за първи път вече майчинство. Но искам да ви питам дали превеждат месец назад, т.е сега май превода е за април?

# 508
  • Вестерос
Моля, помагайте!!
Колко пъти яде на денонощие, на какъв интервал?

Рали така правеше като вече не искаше да яде шест пъти на 3 часа.

Михаела, според мен при вас е скок явно.

Влади, да, за назад превеждат началото на месеца вторник или четвъртък.

# 509
Стели 479 лв е и да всеки ден можеш да пишеш на консултанта , който си избрал. Тя ми каза да се чуваме всяка сутрин , за да коментираме как е минал предния ден и вечер и да коригираме когато се налага. Иначе ми даде примерен режим за два дни , но определено не се получи при малкия и още първия ден го коригирахме.

Общи условия

Активация на акаунт