С ДЕКЕМВРИйското дете ще се мажем със пюре 🍯👶 -- тема 3

• 23 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, мамчета! Малко да си помрънкам тука да ми олекне. Да ви се оплача вчера първи ден с летния кош. Той огромен и Матей се люшка насам натам (ще купуваме днес някаква подложка), не иска да стои вързан, одеалцето ни падна няколко пъти (то бяло и стана черно), обувките паднаха, изгубихме едно кученце подарък от сестра ми, дето той много го обичаше, ръчичките му бяха ледени като се прибрахме и накрая ака за първи път навън и то студено и аз не исках да го събличам и вече не спи и не мога да вляза в обществената тоалетна, че надава вой и какво ще бъде с тоя кош не знам. Вече прави само по две кратки дрямки за по 40мин. най-много три да са. Вярно, че си спи цяла нощ от седем до седем но вече съня е мираж през деня.
Отделно да ви кажа, че махнах отгоре релсите на активната гимнастика. Вече трябва само по корем да играе, защото още не се обръща сам от корем по гръб, леко още килва глава, не виждам признаци да се набира, а то се предполага, че трябва да седи вече в края на месеца. И така приключих с играта по гръб на активната, вече долу и ако иска играча са си я вземе сам. Поне се набира с крачета да пълзи ама с ръцете още не знае как.
Менюто днес-Пюре от картоф, морков, тиквичка, зелена чушка и пащърнак с малко масло (аз го вкарах рано напук на всички алгоритми и педита).

# 541
Здравейте, мамчета! Малко да си помрънкам тука да ми олекне. Да ви се оплача вчера първи ден с летния кош. Той огромен и Матей се люшка насам натам (ще купуваме днес някаква подложка), не иска да стои вързан, одеалцето ни падна няколко пъти (то бяло и стана черно), обувките паднаха, изгубихме едно кученце подарък от сестра ми, дето той много го обичаше, ръчичките му бяха ледени като се прибрахме и накрая ака за първи път навън и то студено и аз не исках да го събличам и вече не спи и не мога да вляза в обществената тоалетна, че надава вой и какво ще бъде с тоя кош не знам. Вече прави само по две кратки дрямки за по 40мин. най-много три да са. Вярно, че си спи цяла нощ от седем до седем но вече съня е мираж през деня.
Отделно да ви кажа, че махнах отгоре релсите на активната гимнастика. Вече трябва само по корем да играе, защото още не се обръща сам от корем по гръб, леко още килва глава, не виждам признаци да се набира, а то се предполага, че трябва да седи вече в края на месеца. И така приключих с играта по гръб на активната, вече долу и ако иска играча са си я вземе сам. Поне се набира с крачета да пълзи ама с ръцете още не знае как.
Менюто днес-Пюре от картоф, морков, тиквичка, зелена чушка и пащърнак с малко масло (аз го вкарах рано напук на всички алгоритми и педита).

Ох и ние имаме емоции с летния кош.. Не иска да стои вътре полулегнал само се напъва да става, когато е буден не иска и легнал,не мога да го вдигна седнал понеже той още не може да седи... Абе забавна работа.. Интереса към играчка в количката е 2 минути 🤣 надявам се този период скоро да отмине

# 542
  • София
Вчера в София беше 26 градуса и господин дребен не пожела да спи навън. Мрън-мрън-мрън 45 минути (при все, че заспиваше, като излизахме от вкъщи) и се върнах победена вкъщи да си спи на тъмно и прохладно.

Поръчах сенник, че не бях готова с това, дано спаси положението, че иначе ще гоним само ранни и късни излизания.

# 543
При нас е точно обратното . В зимния кош вече не искаше да седи , съня там беше мираж . Сега в летния кош си спи ( ако вървя бързо) и му е интересно , а и му харесва да е вече полуседнал. Някой има ли столчето на ИКЕА ? Има ли доволни от него ?

# 544
  • Вестерос
В групите във фб, в които съм, са много доволни от стола на икеа.
Аз вчера ходих с Рали до там, издържа един час и пак на ръба да ревне си тръгнахме. Взехме гърне от там, да имам Grinning
Днес яде картоф, морков и пащърнак. Всичко изяде, което ѝ бях приготвила, но пак само 20 мл ам изпи след това.
От онзи ден е в летния кош вече. Спинка си в него. Нашия имаше подложка. Ще вземам обаче някаква против изпотяване. Както и сенник.

Какъв сенник купи, Зиги?

# 545
Аз бях сложила летния още април месец , нямах проблеми, но времето захладня и ходихме на балкана . Пак сложих зимния сега сме с него пак. Аз вече я слагам да седи в Барбарона , малко в проходилката. Мойта се обръща ама не редовно иначе съм я виждала как се обръща и си вади ръката. Днес и купихме стол за хранене. Маслото и аз го въведох. Утре имаме месечинка йессс😊😊6
Менюто за днес 05АМ/09:00 АМ с бисквитки /12:00 пюре от тиква и картоф + ам / 15:00 ще и направя каша с плодово пюре от банан/18:00 за първи път ще дам пилешко 3лъжици и АМ/21:00 АМ

# 546
Специално ходих до Икеа да го гледам това столче. На мен не ми хареса, четири пръчки и едно пластмасово за седалка и въобще не знам какво му харесват. Аз исках да е с колела, да има полулегнало положение и да може да се регулира височината. Това столче е най-обикновено и ги вземат за заведения също чух, за малките клиенти.

# 547
Моите пак са кисели и мрънкат цял ден. Гледах табличката, явно пак има скок в растежа. Направо не се издържа. Дано мине за няколко дни.

# 548
Мами споделям с вас днес моята бебка която е на почти пет месеца изяде толкова пюре от дм на бейби лов с картофи и моркоф много и хареса и се наяде добре дадох и две лъжички пюре от слива след което от сливата се изака р вече четири пъти ака за деня

# 549
И преди съм споделяла, че с баткото стола от ИКЕА ни беше най-добрата покупка. Имахме голям, с колелца. Махнах го още на втората седмица. При все, че сме в голяма жилище заема адски много място и ми бе супер неудобен. На този от ИКЕА взехме и възглавничката и бе идеален. Сега с бебо пак него ще ползвам. Супер компактен и лесно се почиства. Разглобява се за секунди и не заема никакво място

Специално ходих до Икеа да го гледам това столче. На мен не ми хареса, четири пръчки и едно пластмасово за седалка и въобще не знам какво му харесват. Аз исках да е с колела, да има полулегнало положение и да може да се регулира височината. Това столче е най-обикновено и ги вземат за заведения също чух, за малките клиенти.

# 550
  • Вестерос
Аз бях сложила летния още април месец , нямах проблеми, но времето захладня и ходихме на балкана . Пак сложих зимния сега сме с него пак. Аз вече я слагам да седи в Барбарона , малко в проходилката. Мойта се обръща ама не редовно иначе съм я виждала как се обръща и си вади ръката. Днес и купихме стол за хранене. Маслото и аз го въведох. Утре имаме месечинка йессс😊😊6
Менюто за днес 05АМ/09:00 АМ с бисквитки /12:00 пюре от тиква и картоф + ам / 15:00 ще и направя каша с плодово пюре от банан/18:00 за първи път ще дам пилешко 3лъжици и АМ/21:00 АМ
Кадерайче, новото се въвежда сутринта, т.е. и месцето Simple Smile Освен за реакция, да не е тежко на коремчето от новата храна вечер.

Русинова и на мен не ми хареса. Подариха ми на Лорели едно, има три степени, като шезлонг, на 45 градуса и седнало положение, също може да се смъква надолу. Много ми харесва Simple Smile С колелца е също. Густо Грей Коала.

Рали мрънка от онзи ден почти постоянно. Иска да я преспивам все аз, сама не може и се ядосва. Само в количката вчера и днес заспа сама, ама за 30 минути някъде.

# 551
ММ като видя столчето на ИКЕА каза абсолютно същото което и Русинова Joy Аз пък го харесах защото при нас ще е голямо мазало със захранването и ми е важно да е леко , лесно да се разглобява и почиства и да не ми заема място . Въпросът ми е нали не е тежко като другите столчета , има ли как бебето да се обърне в него ?

# 552
Кристина да ти каже щом го има и го е ползвала ама ще чакаш да го ползваш чак като почне да ти седи хубаво, защото няма опция за полулегнало. Ти от кога смяташ да захранваш?
Матей пък днес три часа удари в количката, заради студеното време ли беше не знам но в Бургас беше 14 градуса и замръзнах в Морската. Той пък такъв здрав сън, ама беше в зимния кош, завит на топличко.
Столчето ти е супер Тиф

# 553
Кадерайче, новото се въвежда сутринта, т.е. и месцето Simple Smile Освен за реакция, да не е тежко на коремчето от новата храна вечер.

Русинова и на мен не ми хареса. Подариха ми на Лорели едно, има три степени, като шезлонг, на 45 градуса и седнало положение, също може да се смъква надолу. Много ми харесва Simple Smile С колелца е също. Густо Грей Коала.

Рали мрънка от онзи ден почти постоянно. Иска да я преспивам все аз, сама не може и се ядосва. Само в количката вчера и днес заспа сама, ама за 30 минути някъде.
Благодаря, не знаех. Аз няма да ви лъжа това с лъжицата не се получава а си давам определено к-во с биберон за 6м. Само ако въвеждам ново три лъжички , докога ще така не знам. Ще пробвам другия метод да захраня с парченца.нвкой започнал вече?

# 554

Благодаря, не знаех. Аз няма да ви лъжа това с лъжицата не се получава а си давам определено к-во с биберон за 6м. Само ако въвеждам ново три лъжички , докога ще така не знам. Ще пробвам другия метод да захраня с парченца.нвкой започнал вече?
ма с парченца няма да може да го сдъвче послушай ме както ти казах опитвай ще се получи и на моята и беше много трудно и ставаше неистов рев но свикна и си яде ето следобяда от едно бурканче от 190 грама това и остана накрая всичко друго изяде ето картоф и морков от дм байби лов

Общи условия

Активация на акаунт