Звездни компромати - Април' 23

• 307 745
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 120
А кой е този комплекс, в който живее Юксел Кадриев? Много ми е любопитно как живее със социално слаби семейства с по три деца... Или пък това е комплекс само за ВИП персони?

# 121
Има и ново строителство общински жилища.
Старите ги продават и фондът постоянно се обновява.
Общинско жилище, не означава блок със социално бедни, а един апартамент в блок, собственост на общината.

# 122
  • Sofia
Сещам се само за едни жълти блокове зад 36 у-ще 🤔
Скрит текст:

Наталия Симеонова
...това нейната коса ли е или с добавки?
Трябва да смени прическата 🤔
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 12:19 от Doli

# 123
  • Rock & Roll feeling ...
Галена ми беше съседка в София, преди да се преместим в нов квартал. Готино семейство са, засичала съм ги доста пред блока. Галин остарява хубаво.
Тя не живее ли в Търново?
Дори гледах интервю около последния Гласът на България и каза, че там живият, там учат синовете й.

Имат и апартамент в София, за да не плаща хотели, когато има участия.
Даже ковида си го кара в сф, карантитира се.

# 124
  • SF
Погледнах малко от това интервю с Мария. На мен не ми изглежда подпухнала, а снощна, изморена и изнервена. Колкото до тези мрънканици, че за скандала се изказали хора, които са далеч от нея и нямали право да се изказват - абе Марче Simple Smile. Като се жените с твоите шишковци, опищявате всички новини и сайтове с фукните и интервютата си. Като ви налазят скандалите и унизителните истории - защо се изказвали непознати… Айде сега да не се оправим на наивни.

Последно, тя иска или не иска да е известна? Щото при известните е така.
Лично на мене ми е жал, че й се е случило това нещо. Нека се събират и да се разделят, но без боя и заплахите. Ние също се събираме и се разделяме, но само най-близките ни знаят за това.
И те също ни показват отношение.

# 125
Има и 2 апартамента в София.Единият го даде на племенницатаси Доника да живее в него, а другия е по последен писък на модата. Отделно имаше слухове из Стз,че Свинаря й е купил апартамент в Пловдив.Но едва ли е истина.Просто тя ходеше на частните му партита в къщата му да пее уж с приспиване.
Галена ми беше съседка в София, преди да се преместим в нов квартал. Готино семейство са, засичала съм ги доста пред блока. Галин остарява хубаво.
Тя не живее ли в Търново?
Дори гледах интервю около последния Гласът на България и каза, че там живият, там учат синовете й.

# 126
Сега гледа цялото интервю на Мария. Верно че за Светлана говори. Ама верно, каква й е работата на Г-жа Гущерова да коментира и чак да дава интервю по въпрос, който ама изобщо не я касае. Малко като злорадство се получава

# 127
Да отклони темата,че я налагат и нея най-вероятно
Сега гледа цялото интервю на Мария. Верно че за Светлана говори. Ама верно, каква й е работата на Г-жа Гущерова да коментира и чак да дава интервю по въпрос, който ама изобщо не я касае. Малко като злорадство се получава

# 128
Като сме на темата за Мара, май ще излезе вярно, че сдърпването е станало, защото Дзвера иска да се върне при първата си жена.

# 129
Юксел живее точно в района на 36 училище.

# 130
Ема той не се ли върна при нея само защото няма къде другаде да отиде? Малко беше принуден от обстоятелствата....

Мария също трябваше да даде интервю по повод слуховете, че Гущеров е фалирал. "Не знам дали е вярно, и те не са ми се обаждали, ама ако имат нужда да им купя една паста, да ми звъннат"

# 131
Оф не знам, Мара и Светла нали демонстрираха голямо приятелство, след като Светла се ожени за Хриси, а Отварачката за Дзвера… Ще се подпомогнат за по едно Луи Вюитонче 😂

# 132
Батинкова - или е с 1 мигла или фейс app-а е кривнал:

Скрит текст:

Тук е излязла като културист:

# 133
Тоц се опитва да демонстрира увереност след скандала с лекарствата, където се оказа, че точат касата, а хората не си получават лекарствата.

# 134
Ако бях на мястото на водещата щях да попитам. Добре, а  как мина концерта Ви в Арена Армеец? Да я видим как ще отговори Мария като иска да й задават въпроси за песните й.

Общи условия

Активация на акаунт