Звездни компромати - Април' 23

• 307 725
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 105
Ивайла Бакалова е все още на 41г.
Скрийшотът е актуален, за жалост.
Жалко, ако и нейното лице, е продукт на всичките й възможности, пари и достъп до процедури.

# 106
Бакалова я видях на живо миналото лято и изглеждаше страхотно просто. Висока и слаба, с двуметрови крака, облечена семпло, но ефектно, с много хубава коса. Жена, която обръща глави. Останах доста изненадана, като я видях в предаването. Лицето й изглежда повехнало, шията сбръчкана. Наскоро роди и за разлика от Адриана Лима няма вече и едно излишно кило, но да родиш на 41 и да не си доспиваш, очевидно се отразява. Определено изглежда по-възрастна.

Мария има предвид Светлана, дреме й, а и е свикнала всякакви непознати да се изказват за нея. Но точно съпругите на бившите й мъже - е, не върви. Според мен е много влюбена в тази гадина и й е тежко.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 08:24 от Tess d`Urberville

# 107
Щом Светла и Хрриси се изказват в полза на Мария, значи вероятно не се млатят вкъщи, както се писа. Чак пък такова лицемерие - да се побийват, а да се обявяват публично против насилието - не го вярвам. Ако имаше бой и при Светлана, щяха да си замълчат, никой не ги кара да защитават Мария.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 09:06 от Beauty queen

# 108
Може пък точно затова Мария да се е издразнила. Хем знае какво се случва в къщата на Християн, хем взимат отношение ...

# 109
Може, а може и по този начин индиректно да опровергават слуховете за тях, един вид - насилие - никога, ние сме против. Но все пак не ми се вярва.

# 110
Тъпото в цялото интервю беше, че питат Мара едно, тя отговаря съвсем друго. Определено се напрегна от въпросите и не беше много подготвена. Извъртя, че е лична тема, а тя стана обществена и трябваше адекватен отговор. Същевременно навремето говореше лични, даже интимни неща за първия си съпруг. Но това е Мара, все пак.

# 111
Явно ще се бори за обезщетение и сега трябва да мълчи напълно за скандала, докато се изяснят.

# 112
Попадна ми интервюто на Мара Отварачката, ясно е, че в Нова са я поканили да коментира скандалите с мъжа си, но тя не отговаря, а изненадано пита “Мислех, че сте ме поканили за моите неща” (пеене и тн)

Точно никой не те е поканил за чалга проектите ти, уважаема. Какво самочувствие, какво самозабравяне

# 113
Юксел е нагъл - ясно. Общината обаче защо го допуска?
За да го направи зависим от нея,казано конспиративно. Всичко у нас е "схеми"...

# 114
Ако Мара беше казала простичко “Не мога да коментирам, защото тече дело”, всичко щеше да е ок. Да, водещата нямаше да измъкне пикантерии, но и на Мара копче не можеш да й кажеш - има причина да не коментира. Вместо това тя усуква, нервничи, пък Марая, пък “проекти”…

# 115
Нещо друго очаквали ли сте от нея?
Мария е това все пак, интелектът не й е първа сила. Което не ми пречи да й съчувствам и да се възмущавам на подмятания в темата от сорта на "Мара битата". Точно с това да се подиграваш, показва, че нивото не е много по-високо.

# 116
Починал е актьорът Христо Живков Sad

# 117
  • SF

Кажи честно!!!
Аз ли съм завистлива и не виждам ни чар, ни красота, ни сексапил... Сигурно е много талантлива, но и това не съм уловила.

# 118
  • Варна
Галена ми беше съседка в София, преди да се преместим в нов квартал. Готино семейство са, засичала съм ги доста пред блока. Галин остарява хубаво.
Тя не живее ли в Търново?
Дори гледах интервю около последния Гласът на България и каза, че там живият, там учат синовете й.

# 119
Нещо друго очаквали ли сте от нея?
Мария е това все пак, интелектът не й е първа сила. Което не ми пречи да й съчувствам и да се възмущавам на подмятания в темата от сорта на "Мара битата". Точно с това да се подиграваш, показва, че нивото не е много по-високо.
Да, грозно е, но за съжаление е истина. С това ще бъде запомнена, че я бият съпрузите и за съжаление, не я бият, че те са лошите, а защото и е голяма устата и те като истински простаци, почват да я налагат.
Грозно или не,песните и са едно голямо нищо, но като бита жена тя трябваше да обясни, че не трябва никоя жена да позволява насилие върху нея или нещо от този род, не да се черви как да отклони темата. Толкова много се говори за насилието върху жените и тя като една от тях, имаше много какво да каже, но толкова си може.
Творчеството та творчеството, какво творчеството, та тя не е известна с нищо добро, освен както сама каза, че е родила красива дъщеря.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 10:20 от Benichka56

Общи условия

Активация на акаунт