Звездни компромати - Април' 23

• 307 660
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 90
Мара-Дамата, ще я запомня с интервютата в които обясняваше, че е себична😅😅😅 след, което очакваше аплодисменти.... Тя просто не знаеше значението  на тази тази дума...

# 91
А аз как голямата и мечта е да се вози на метро.

# 92
А аз как голямата и мечта е да се вози на метро.

Е, ще й се сбъдне, ако не намери нов спонсор скоро Wink

# 93
Според мен Мария имаше предвид подкрепата от Светлана. Явно се е подразнила, че съпругата на бившият взима отношение по темата, в унизителен за нея момент и уж я подкрепя, а по-вероятно злорадства.
Според мен също беше тъпо да не каже и дума за случилото се, освен ако не е посъветвана от адвоката си да мълчи. Но ако е така, по-добре да не беше ходила на интервю, много ясно, че ще я питат. Абе тя е знаела, че няма да я оставят, гърмян заек е, но защо да не се пошуми около нея, сега й е паднало.

# 94
Аз съм потресена от "пеенето" на Марето,което се чува на сторитата от купончето с Преса. Че тя ако не е на плейбек,не може да откъсне! Ужас. 🤐

Неймар поздравил Никол,щерката на Валери и Николетка за рд:
https://www.instagram.com/reel/CqfJBRZuHRt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 95
  • София
Толева...

# 96
Е може и да не е имала предвид Светлана. То кой ли не изказа мнение. Може да е имала предвид всеки човек в интернет, който се изказва, но не я познава, нито знае за ситуацията

# 97
Ох 😕ще напиша само , че поне не  е по калън - джуки и екстеншъни . Малко разнообразие внася.
Сериозно , дано е добре жената , помня я преди десетина години със сестра и не са били някакви красавици неземни , но бяха горини мацки и хващаха окото .

Според мен точно Светлана имаше предвид , имаше интервю с нея по някакви медии. Едва ли ще се трогне Марчето от коментари във фейсбук .

# 98
Мария винаги ми е била симпатична визуално. Изненадах се от себе си, че дори устата й вече не ме потриса - явно свикнах с тези подути устни и не ми правят впечатление. 🙄
Като изключим външния вид, винаги ми се е струвала глуповата, меркантилна, нахална и бездарна. Но, каквато и да е, съжалявам за това, което й се е случило. Поука не очаквам да си вземе, мисленето й е такова - важното е да бъда красива и вървежна, ще си намеря някой да ме глези... но този номер минава за кратко. Човек трябва да разчита първо на себе си. Пък и годините си вървят...

# 99
Мария или демонстрира пред бившия, че не и пука, или се държи предизвикателно в опит да привлече вниманието на следващия богат баламурник. Без мъж не си я представям и тръпна в очакване.
Мисля, че е доста наранена и няма как да не е, въпреки фасадата на силна и непукистка.

# 100
Ивайла Бакалова:

# 101
  • Sofia
Елен Колева 🎂 -10год. 🤔
Скрит текст:

Лили Иванова 😁
Скрит текст:

Поли Генова облечена с нещо много странно и грозно....бабешка рокля прикачена към огромно сако 🤨
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 04:14 от Doli

# 102
Откога е тази снимка на Ивайла, прилича на наборка на Илиана Раева тук. Последните пъти, когато я засичах, изглеждаше супер яка. А това беше преди около година и малко.

# 103
  • I want it all and I want it now.
Бакалова доста сьстарена изглежда.

# 104
  • софия
Мисля, че снимките на Бакалова са скрийншот от последното ѝ участие, миналия месец, в "Търси се".

Общи условия

Активация на акаунт