Звездни компромати - Април' 23

• 307 790
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 180
Обикновено във всяка клюка има доза истина
Ако това за Боби Михайлов е вярно дори и аз вече ще съм меко казано изненадана.
Дано не е вярно. А да поредната клюка

# 181
  • София
Боби Михайлов е достатъчно богат. За много (млади) жени това стига.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 23:05 от Rafiqa

# 182
Ан Хатауей в новата рекламна кампания на Versace
Скрит текст:

и зад кадър с Донатела

# 183
Аня Тайлър Джой ужасно отслабна и лицето ѝ се смъкна много. Не знам защо нея никой не я спряга за Ozempic face. За мен е очевидна тази трансформация.

# 184
На някои от сегашните жени това им е плана за житейски път и кариера. Да родят на някой хамав Чичко Паричко и да бъдат издържани до живот покрай детето. "Майка на детето ти" се превърна в професия.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 00:02 от dariVale

# 185
Аня Тайлър Джой ужасно отслабна и лицето ѝ се смъкна много. Не знам защо нея никой не я спряга за Ozempic face. За мен е очевидна тази трансформация.
Buccal fat removal е в нейния случай. Стана популярна “естетична” корекция в последната година.

# 186
Версаче са поръсили Ан Хатауей с щипка "Моника Белучи", добре се е получило.

Аня Тейлър Джой ми е много интересна, харесва ми как играе, а визуално ми е като от друг свят. Необичайна е и се откроява.

# 187
А, съвсем точно! Като пришълец е Аня Т. Джой.

# 188
Дъщерята на Джей Ло още не е решила момче ли е или е момиче. Майка й на концерта на който пяха заедно, я наричала с местоимението them. Демек, има време, ще си избере сама

# 189
За Николета се говореше и че спи с бащата на Валери. Той дори редовно й публикуваше целувки и сърчица под снимките в ИГ. Онзи ден прочетох, че човека си е отишъл от този свят след кратко боледуване.

# 190
Това ми звучи брутално Николета наистина ли е толкова парцалива?

# 191
Откъде ги измисляте тези "новини" за Николета! То бива,бива но всичко си има граници.
И като измисляте клевета за Николета,гледайте да е правдободобна. Тя просто не е такъв типаж,че да спи със старци. И то пък с бащата на гаджето и!

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 07:57 от deaf

# 192
Според мен и Емме, и Шайло ще израснат като страхотни и осъзнати жени. Просто им трябва повече време, предвид че все пак не е лесно да си дъщеря на Джей Ло и Анджелина.
За мен и това, което наблюдаваме тук при някои от момичетата, не е ок. Твърде малки да са силно гримирани и с твърде предизвикателно облекло и онлайн поведение. Примери много.

# 193
Толева висока колкото принц Кирил. Grinning
По какъв повод са били в Лондон? Бачорските и те.
Стрина тези дни също пускаше дълбокомислени постове от там.

ДжейЛо- то и дъщеря спокойно могат да се появят в сайт на клиника за пластична хирургия в секция "Преди и след". Grinning В този ред на мисли, как ли хората, преминали през всевъзможни интервенции и коригирали по себе си това, което не им харесва, възприемат децата си, които хем са им копие откъм природни дадености, хем им напомнят за това, което не са харесвали в себе си.

Относно кенсъл културата. Ми не ги коментирайте въпросните просто. Как да стане, като продължава да им се обръща внимание в тема, наречена "Звездни компромати"?

Мерси за темата! Hug
Не знаех, че Лора Дърн и Били Боб Торнтън са имали връзка.

ПП. Клюката за Николета и Боби М. е от времето, когато тя още е била проста бръмчалка, пердполагам, преди да се хване със синчето.

# 194
  • софия
Толева висока колкото принц Кирил. Grinning
По какъв повод са били в Лондон? Бачорските и те.
Стрина тези дни също пускаше дълбокомислени постове от там.

Bulgaria wants you

Общи условия

Активация на акаунт