Звездни компромати - Април' 23

• 307 807
  • 2 824
  •   3
Отговори
# 195
Иван и Андрей са направили кариерен форум за българите в чужбина, по тази линия жените им и кой ли не са в Лондон.

# 196
Звънче, Емма Т, благодаря. Hug

# 197
Толева висока колкото принц Кирил. Grinning
По какъв повод са били в Лондон? Бачорските и те.
Стрина тези дни също пускаше дълбокомислени постове от там.

Bulgaria wants you
И баш Бачорски с Атанаска са там. Да ги приканват да не чистят английските домове, а да си дойдат дОма, да чистят за тях, че да има пари за почивки и снимки Satisfied

# 198
Не вярвам за Николета и бащите , Николета е била гадже с Ники Михайлов още в училище.
Защо все се коментира,че Анастасия "пази" Бачорски?  Нормално е да си пътуват заедно.

# 199
Не вярвам за Николета и бащите , Николета е била гадже с Ники Михайлов още в училище.
Защо все се коментира,че Анастасия "пази" Бачорски?  Нормално е да си пътуват заедно.

Тя с целия футболен отбор беше гадже.

# 200
За бащата на Валери и Николета се писа отдавна почти по всички клюкарски медии. Той самият не падаше по-долу от сина си по бройкане. Айде да не я изкарваме светица, ако на вас не ви се вярва не означава, че е невъзможно да им се случи.

# 201
Починал е биологичният баща на Валери, а доведеният му баща май бройкаше Николета

# 202

Защото била страшно ревнива. А и Бачорски изоставя бременна 🤰 първата си жена за да се хване с Атанасия (нали така беше?), та си има едно на ум жената

# 203
Нормално е, че да не се окаже, че someone else wants him.

# 204
Нормално.Тя знае мн добре всички трикове на такива като нея ,обаче сега са още по-брутални и безскрупулни. Пък и той направил ли го е веднъж и втори ще го направи.
Защо все се коментира,че Анастасия "пази" Бачорски?  Нормално е да си пътуват заедно.

Защото била страшно ревнива. А и Бачорски изоставя бременна 🤰 първата си жена за да се хване с Атанасия (нали така беше?), та си има едно на ум жената

# 205
  • Sofia
Гледах малко от гостуването на сем.Бачорски при Симона Пейчева.
Повече говореше Атанаска,той едвам свързваше думите.Искал 5деца...тя нещо се цупеше..
Не знам какво е говорил в пълната зала в Лондон.

# 206
Сигурно как е успял с честен труд.Макар че имаше статии,че има спечели поръчки доста.
Четох за секретарката на Боби М.,че имала почистваща фирма.И когато ходиха да замерят с яйца сградата на БФС, нейната фирма е изчистила фасадата за 80 000 лв.Така че,ако е вярно,че е бременна.Много ясно,че ще даде на нея парите,няма да ги даде на Бачорски.Човекй
ът мн връзки има и ще я намърда и на местата,които чистят Бачорски без да мумигне окото.
Гледах малко от гостуването на сем.Бачорски при Симона Пейчева.
Повече говореше Атанаска,той едвам свързваше думите.Искал 5деца...тя нещо се цупеше..
Не знам какво е говорил в пълната зала в Лондон.

# 207
Маги Джанаварова от кой е бременна?
Никога не е качвала снимки с мъж, само с приятелки.
Даже по-едно време се чудих дали след изневерята на гаджето ѝ с Дара не е решила да си почине от мъжете….

# 208
  • Sofia
Гледам Симона Загорова в “Преди обед”сега.
Говори как е отслабнала.С плодолечение,после с кето и спорт.
Намазана с червило извън очертанията на устните...

# 209
Виждала съм ги с едно младо момче.Много ми е познат,но не знам откъде.Но са много хубава двойка.
Маги Джанаварова от кой е бременна?
Никога не е качвала снимки с мъж, само с приятелки.
Даже по-едно време се чудих дали след изневерята на гаджето ѝ с Дара не е решила да си почине от мъжете….

Общи условия

Активация на акаунт