Звездни компромати - Април' 23

• 307 844
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 210
Да кажа по темата Бачорски и аз нещо. Бяхме на празненство в неговото заведение и толкова тъмно и занемарено ми се стори, сякаш си в някаква пещера. Иначе, в ИГ са такива клипове, такива снимки, изоообщо нищо общо с реалността. Зарадвах се, че не съм го избрала аз за организиране на някакво събитие... Стори ми се и доста прашно, стари столове, стари пердета, просто абсолютно нищо общо с качените снимки от тях двамата, с които така умело се рекламират.

Преди малко гледах Преди обед, където гостуваше Симона Загорова. Самата тя призна, че продуцента на онази кулинарна рубрика, която води, й казал да не идва с толкова високи маратонки, че не всички гости били толкова високи и на екран тя била глави над тях. Най-вероятно става дума за епизода, в който гост беше Алисия и аз, а и други съфорумки се изумихме колко по-висока беше Симона сравнение с нея. Някои казахте, че по принцип си е висока, ама явно чак толкова наистина не е. Пък форума и мненията в интернет, очевидно се четат доста.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 12:15 от Rimmona

# 211
Ехе.Пестят ,за да има за почивки и харчове
Да кажа по темата Бачорски и аз нещо. Бяхме на празненство в неговото заведение и толкова тъмно и занемарено ми се стори, сякаш си в някаква пещера. Иначе, в ИГ са такива клипове, такива снимки, изоообщо нищо общо с реалността. Зарадвах се, че не съм го избрала аз за организиране на някакво събитие... Стори ми се и доста прашно, стари столове, стари пердета, просто абсолютно нищо общо с качените снимки от тях двамата, с които така умело се рекламират.

Преди малко гледах Преди обед, където гостуваше Симона Загорова. Самата тя призна, че продуцента на онази кулинарна рубрика, която води, й казал да не идва с толкова високи маратонки, че не всички гости били толкова високи и на екран тя била глави над тях. Най-вероятно става дума за епизодът, в който гост беше Алисия и аз, а и други съфорумки се изумихме колко по-висока беше Симона сравнение с нея. Някои казахте, че по принцип си е висока, ама явно чак толкова наистина не е. Пък форума и мненията в интернет, очевидно се четат доста.

# 212

Преди малко гледах Преди обед, където гостуваше Симона Загорова. Самата тя призна, че продуцента на онази кулинарна рубрика, която води, й казал да не идва с толкова високи маратонки, че не всички гости били толкова високи и на екран тя била глави над тях. Най-вероятно става дума за епизодът, в който гост беше Алисия и аз, а и други съфорумки се изумихме колко по-висока беше Симона сравнение с нея. Някои казахте, че по принцип си е висока, ама явно чак толкова наистина не е. Пък форума и мненията в интернет, очевидно се четат доста.

Симона Загорова е висока със сигурност над 177 см, може и 180 см да е даже..Майка й Глория е 172 см, а тя е забележимо по-висока от нея..Hands V

# 213
А тогава защо на всички снимки е с кецове на платформа поне 10см? Обикновено ниските хора носят толкова високи обувки...

# 214
А тогава защо на всички снимки е с кецове на платформа поне 10см? Обикновено ниските хора носят толкова високи обувки...

Е сигурно така се харесва, модерни са в момента а и колкото по-висока е обувката, човек изглежда малко по-слаб.. вероятно такъв ефект е търсила.. но това не променя факта, че е доста висока реално, към 180 см..

# 215
Сигурно не и е лесно на жената ама щом е обещала: - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/14148931
Цитат
Кейти Пери обеща на Орландо Блум да остане трезва в продължение на три месеца
Уикендите на Кейти Пери вече изглеждат малко по-различни от тези, за които пее в "Last Friday Night".
По време на скорошно участие в Ню Йорк певицата отказа предлаганите коктейли, разкривайки, че в момента се опитва да спазва тримесечен пакт за трезвеност, който е сключила с годеника си Орландо Блум.
"От пет седмици насам съм трезва...", заяви тя по време на събитието, според People, пише Дир.бг.
"Сключих споразумение с партньора си и искам да се откажа (от алкохола)", добави тя, като шеговито се престори, че плаче.
А когато журито от "American Idol" Люк Брайън, който също присъстваше на събитието заедно с Лионел Ричи, попита изпълнителката на "Firework" дали ще наруши обещанието си към Блум, тя отговори категорично: "Не! Не мога да се откажа. Дала съм обещание. Три месеца."

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 13:57 от Cure

# 216
Гледах малко от гостуването на сем.Бачорски при Симона Пейчева.
Повече говореше Атанаска,той едвам свързваше думите.Искал 5деца...тя нещо се цупеше..
Не знам какво е говорил в пълната зала в Лондон.
Следя го в Инста и е от малкото народ без акцент, без завалване на думите, приятна реч, умее да си подрежда мисълта, сторитата му често са с лични истории, които са добре разказани. Припомня ми и как се говореше в София преди едно 30-40 години, с една привидна лекота в сливането на думите във фраза и без никакво оцветяване и "мьекане".
Акъл си има човека, само е малко хиперактивен.

И като цяло и двамата с момичето от Смолян не се правят на важни, ами са what you see is what you get, поради което са ми и симпатични, а и ми показват живот, с който нямам нищо общо и също ми е симпатичен, то емоции, то всеки зает, то на всяка манджа мерудия : )))

# 217
А стрина как е пропуснала селфи с принца в ЛАндАн ми е чудно, всички други имат само тя не ...

# 218
Галена ми беше съседка в София, преди да се преместим в нов квартал. Готино семейство са, засичала съм ги доста пред блока. Галин остарява хубаво.
И аз ги засичам, изглеждат си страхотно семейство.

# 219
Тази история с Боби Михайлов сега вярна ли е? И какво - Ники Михайлов - батко на тия години 😂

# 220
Насито ,ако не е с него да го пази няма да е тя
Бачорски в Лондон
Скрит текст:

Лелееее, това Наси на Бачорски половинката ли е? В такъв случай ходим в един фризьорски салон. Когато я видях за първи път реших, че е някоя евтина държанка.

# 221
  • Sofia
Много са ми смешни Бачорите като се “издокарат”с еднакви екипчета 🤣
Скрит текст:

# 222
Е, не е ли Насето именно такава?!?
Бачорски ми беше симпатичен като self made businessman. И като човека зад профила на Иванка Курвазие. Сега са ми кухи с жена му и техните напъни.

# 223
Бачорски брат (Дани) е Иванка Курвоазие.

# 224
  • София
Официално е жената до него е и майка на едно от децата му. Аз на друго викам евтина държанка.

Общи условия

Активация на акаунт