Звездни компромати - Април' 23

• 307 777
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Бачорски в Лондон
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 14:44 от Doli

# 166
Насито ,ако не е с него да го пази няма да е тя
Бачорски в Лондон
Скрит текст:

# 167
Тя Сашка май е от Търново ,все е навряна в Галена.Така че със сигурност е вярно, щом и Галин го твърди.То момичето си бута нейните хора.За мен от новите продуцентски фирми на Галин е най-успешната.Меди за себе си прави мн готини песни,но за брат си и другото момиче нещо не му се получава.А за Доника моето мнение е,ме това момиче не е за музиката.Тя и леля й вече щеше да е залязла,ако не беше онова клипче.И Галин не вкара пари и връзки за скъпи песни и клипове.Поведението й в заведенията с малките момченца е просто  no comment. Не може да кажеш на момче ,дето може да ти е син "Знам, искаш да си върху мен" quote author=Little heart link=topic=1539383.msg46231841#msg46231841 date=1680431918]
Гледах клипче в инста от частно парти, на което са били поканени Милко Калайджиев и Преслава.Тя като излезе изпяха песента си "Раздвоени".Много емоционално.Върнаха ме някъде там,където не изглеждаха така, приятелството им с Галена беше чисто, не беше лицемерно.Забелязах,че нещо Галена е обърнала гръб и на Лорена.Приятелки и те от мн години.Не й харесва снимки,песните не й споделя.Галка си е избрала обкръжението на Меди,Янева.

Племенницата Доника напусна фирмата на приятеля й Меди, и отиде при Галин. Галин наскоро в някакво интервю е потвърдил, без да назовава имена, това за което и Андреа беше говорила наскоро - че мениджърката на Мегастар Сашка (продуцентската фирма на Меди, зад която се говори, че стои и Галена) ходи по клубовете и говори лошо за другите певци, че няма да им напълнят заведенията и не знам още какво...
[/quote]

Сашка е от Монтана .
Набори сме за това я знам.Беше писала още като ученичка песен за Камелия(известна е,но не помня  коя точно.)

# 168
Джоди Комър
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:

Даян Кийтън
Скрит текст:

Софи Търнър
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

с Крис Прат
Моника Белучи
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:
Бен Афлек и дъщерята на Джей Ло
Скрит текст:

Сейди Синк
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:

Хю Джакман
Скрит текст:

Стинг и съпруга
Скрит текст:

# 169
  • Варна
Синди и семейство. Не знаех, че е предпочела да роди двете си деца в домашна обстановка вместо във болница. Simple Smile
Скрит текст:

А А. Джоли планира да стартира своя модна линия от дрехи и бижута. Подала е молба за лиценз върху името Atelier Jolie според източници на западните медии.
Скрит текст:

Кактус, благодаря за темата. Полезна и както винаги научавам по нещо ново от нея. Simple Smile

# 170
Бачорски в Лондон
Скрит текст:

Интересно какво е говорил на публиката ??!!
Дъщерята на Джей Ло грам харизма няма Sad

# 171
  • гр.Пловдив
Аня Тейлър-Джой ми прилича на Емили тротинетката No Mouth

А дъщерята на Джей Ло ми прилича на момче-тя две деца ли има и май нямат нищо общо с нея относно светски изяви и стайлинг,или поне не я следват?Доста различна ми стои специално дъщеря й спрямо момичетата на Моника Белучи,Хайди Клум,Синди Крауфорд ..Thinking

# 172
Михайлов чакал бебе от секретарката си
Дано да не е вярно жалко за хубавата Мария

https://hotarena.net/bobi-mihailov-chaka-bebe-ot-sekretarkata-si … Gba3MWoHgWnhWtmRs

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 22:41 от MG18

# 173
Супер си е щерката на Дженифър, тя много прилича на нея, всъщност. Просто сега явно е в по-бунтарския си тинейджърски период. Похвално е, че Дженифър дава свобода на децата си.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Всички деца имат един такъв период на "оформяне", и малко шантаво обличане и прически, но си има своя чар определено.

# 174
  • София
Много положително впечатление ми прави как добре изглежда, че си прекарва дъщерята на Джей Ло с Бен. Явно се разбират, което е чудесно.

# 175

Маги Джанаварова ръката на корема направо ме изплаши ...

# 176
Ако това за Боби Михайлов е вярно дори и аз вече ще съм меко казано изненадана.

# 177
Ами то се говори,че и с Николета е имал вземане-даване,затова и не я харесва и не я иска
Михайлов чакал бебе от секретарката си
Дано да не е вярно жалко за хубавата Мария

https://hotarena.net/bobi-mihailov-chaka-bebe-ot-sekretarkata-si … Gba3MWoHgWnhWtmRs

# 178
Ако това за Боби Михайлов е вярно дори и аз вече ще съм меко казано изненадана.
Дано не е вярно. А да поредната клюка

# 179
Аз не знам млада жена как му се е вързала въобще. Не са ли.някак по-амбициозни младите жени, да искат по-млади, по-богати и по-трезвени мъже?

Общи условия

Активация на акаунт