Звездни компромати - Април' 23

• 306 483
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 265
Николета изглежда като препечена Глория с филтри. Никога не съм я харесвала, не я намирам за секси, нито пък за красива в никакъв случай. Не ми харесва как позира, погледи, стоики и поведение, но мисля, че най-не ми харесва цвета на кожата.

Чарлийз изглежда прекрасно с руса къса коса, толкова свежа и подмладена!

# 2 266
  • Sofia
Джъстин Теру и Анистън са били на обща вечеря с приятелска двойка. Трудно е да се каже дали има нещо повече, тя е снимана в негова компания и с видимо топли отношения с него и след развода. Остават близки приятели след него, не е необичайно да се видят, макар че тя се е прибрала от ресторанта с роза в ръка, та може и да има по-топли отношения. Но като цяло показват любов и приятелство след развода и където се засекат винаги се прегръщат и си говорят, а и имаха общ проект.

# 2 267
Джесика Частейн - една прекрасна 46-годишна жена!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 12:46 от Не се сърди, човече

# 2 268
  • София
Майкъл Дъглас със сина му
Скрит текст:
Синтия Никсън
Скрит текст:
Джъстин Теру
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Риана от последните дни
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:

# 2 269
Прекрасни Парис и Картър Heart

# 2 270
Все се чудя на някои хора демонстрират че тренират ,ядат здравословно и все едни окръглени ми изглеждат това по повод снимката на оливия уайлд
А защо се разделиха анистън и теру ?

# 2 271
  • София
Като супер нормална жена изглеждаше Златка в ресторанта, много симпатична и съвсем не като киборг. Аз, честно казано, не я познах, приятелката ми изкоментира и се загледах. Хубава, със сигурност.

# 2 272
Мисля, че е барнат носа на НиЛо-то. Има разлика в снимките.Бил е леко топчест навремето.

Ама, това кой е, Николета ли е ?!?!

# 2 273
  • софия
Хубава е русата Златка на живо. Преди ми харесваше повече, но и след всичко, което си направи.

# 2 274
# 2 275
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Джиджи Хадид ... "любимата" ми мода чорапи и сандали.
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Деймиън Люис с приятелката му
Скрит текст:
Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Джорджина
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:

# 2 276
  • София
След този нелеп коментар на Патрашкова, ако съм на мястото на Бакалова, дори да стана част от семейството, не бих искала да присъствам на събитията на височайшата особа.

# 2 277
  • София
Не знам как до мен стигна това клипче от участие на Гери Никол и направо щях да падна, тя на колко години беше?

На 24

# 2 278
Умряла е Мария да става част от това семейство, особено с тая свекърва. Не стига, че тоя Валери се е закачил за нея като кърлеж и ще я използва като трамплин за да стигне до хора и среди дето Патрашкова може само по тИливизора да ги гледа

# 2 279
  • Glasgow
Патрашкова ума ли си е загубила, що за коментар. Тя що ще там като не е част от семейството.

Общи условия

Активация на акаунт